ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

tüh yaa ne oldu acabaa:26: ben nişanlandım canım ama daha evlenemedimdarısı evliliğe

hayatcım

able adlı arkadası tanımıyorum..

ama birara kız isteme bölümünde topici vardı arada oraya bakıyodum, orda yazmıstı...

sanırım erkek arkadası yine istemeye gelmeye yanasmamıstı, ona tam bi tarih vermiyordu, o da bu ilişkiden umudumu kestim artık uyeligimi de sildiriyorum gibi bişeyler soyledi ve gitti...

bidaha da gelmedi...

kızlar merhaba. yeni gördüm sayfayı ve bu dertten bende muzdaribim bende size katılabilirmiyim

tüh yaa ne oldu acabaa:26: ben nişanlandım canım ama daha evlenemedimdarısı evliliğe
hadi hayırlı olsun canıım nişanlılığın tadını çıkar,, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah =))

canım sağolsaın haber verdiğin için biz onunla çok iyi arkadaştık birbirimizi dinler konuşurduk,, aniden gitmesi beni çok üzdü=(( inşallah hayatında herşey yolundadır,,,

amin canımdarısı sıradikilern başına

bende hala evlenemeyenlerdenim yas 27 ve sevgiilimin ailesi beni ewlerine bile kabul etmediler 2.5 sene olucak hala bi gelişme yok erkek arkadasım ses cıkaramıyo kendimi kaymetmek üzereyim herkes mutlu olurken ben hal amutluluk için çabalayıp bir türlü mutlu olamıyorum

benimde ailler arasında ciddiye dökülemedi halen 7 senedir bekletiyor para yüzünden her defasında bir sene sonra dedi 7 sene oldu aramızda bir yüzük taktık o kadar evde kaldım resmen 1 sene sonra diyor sinir oluyorum bu seferde olmassa terk edicem.

ünverste 2 ye geçtim 4 yıldır sevgiliyiz o bu sene bitirecek üniyi cok varr yaaa ufff 3 sene bi gecse

hayırlısı olsun hepimizin hakkında

ben nişanlıyım 5 aydır.. tayin beklıyorum..çıksın düzen kurayım ıstıyorum

benim okulum onun okulu derken 2-3 yılımız var daha..geç olsun güç olmasın napiyim

selam kizlar iyi aksamlar.....

en son bu foruma girdigimde, evlenmek üzereydim....simdi single lara karistim geri =)

nisanli veya sözlü olmayanlar var mi aramizda...yoksa burda da mi tek im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…