- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
aynen cesaret istiyor ehliyet almak ama zor değil. ilerde çocuklarımı kendim de gezdiririm deyip kendimi gazlıyorum. zaten iş için de kullanacağım.
ablemmmm
nerdesin seni özledim yaaaa
kızlar bence size değer vermiyorlarsa ve evlilikten hiç bahsetmiyorlarsa siz boşayın derim amaçları belli demektir.
en az bir yıldan beri tanıdığınız ve çıktığınız bir erkekse ve siz ondan bir teklif bekliyorsanız ve beklediğiniz teklifi bir türlü etmiyorsa amaçları ne bence belli
ondan uzaklaşın cinsel anlamda hiç yaklaşmayın eğer seviyorsa ve ciddi ise zaten beklediğiniz teklif gelecektir.
göreceksiniz
kızlar bence size değer vermiyorlarsa ve evlilikten hiç bahsetmiyorlarsa siz boşayın derim
amaçları belli demektir.
en az bir yıldan beri tanıdığınız ve çıktığınız bir erkekse ve siz ondan bir teklif bekliyorsanız ve beklediğiniz teklifi bir türlü etmiyorsa amaçları ne
bence belli
ondan uzaklaşın cinsel anlamda hiç yaklaşmayın eğer seviyorsa ve ciddi ise zaten beklediğiniz teklif gelecektir.
göreceksiniz
Sen misin yoksaaa
evet canım benim makyaj yapmayı çok seviyorum hele ki ebru gündeş makyajı yapmayı avatara koyayım dedim ama avatarda biraz abartı durmuş büyük göüzükünce böle durmuo nedense
ooo düğün makyajını da kendin yaparsın artık
Üniversite 1. sınıfın sonunda taşınınca maalesef en erken 3-4 yıl beklemek gerekiyor canım evlilik için okullar bitsin askerlik bitsin işlere girilsin ve gerekli maddi ve manevi koşullar yaratılsın diye. Yoksa kimse keyfinden ya da erkek arkadşları çok yamuk olduğu için uzun seneler beklemiyor.
kızlar bence size değer vermiyorlarsa ve evlilikten hiç bahsetmiyorlarsa siz boşayın derim
amaçları belli demektir.
en az bir yıldan beri tanıdığınız ve çıktığınız bir erkekse ve siz ondan bir teklif bekliyorsanız ve beklediğiniz teklifi bir türlü etmiyorsa amaçları ne
bence belli
göreceksiniz
şaka yapıyorum ama bana dedin yaa kaynanaı duaların ile yola getirirsin diye gülerek ondan
amaçları belli demektir.
bence belli
göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?