ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

aynen cesaret istiyor ehliyet almak ama zor değil. ilerde çocuklarımı kendim de gezdiririm deyip kendimi gazlıyorum. zaten iş için de kullanacağım.

wwhhuhuhuhuh çok hoş benimde hayalim amma velakin hiç cesaretim yok çok korkarım bisiklet sürerken bile tonlarca kişiye çarptım etkisi kaldı gitmiyo

kızlar bende 5 yıldır bekliyorum hem ailesel hem maddi yönden başta ailem karşı çıktı ama biz pes etmedik sonunda onlar pes etti ve inşallah sonbaharda nişanlanıyoruz şükürler olsun

neden öyle dedin ya yanlıs bıseyımımı gordun :44:[/QUOTE]

şaka yapıyorum ama bana dedin yaa kaynanaı duaların ile yola getirirsin diye gülerek ondan öle dedim

kızlar bence size değer vermiyorlarsa ve evlilikten hiç bahsetmiyorlarsa siz boşayın derim

amaçları belli demektir.

en az bir yıldan beri tanıdığınız ve çıktığınız bir erkekse ve siz ondan bir teklif bekliyorsanız ve beklediğiniz teklifi bir türlü etmiyorsa amaçları ne

bence belli

ondan uzaklaşın cinsel anlamda hiç yaklaşmayın eğer seviyorsa ve ciddi ise zaten beklediğiniz teklif gelecektir.

göreceksiniz

Birincisi evli değiliz ki boşanalım.
İkincisi her 1.yılını tamamlayanın evlilik için hazır olması mı gerekiyo?
Üçüncüsü çıktığımız tabi ki bi erkek,başka ne olabilirdi ki?
Değer vermese zaten bu kadar insan saf değil devam etsin bunca sene..

Üniversite 1. sınıfın sonunda taşınınca maalesef en erken 3-4 yıl beklemek gerekiyor canım evlilik için okullar bitsin askerlik bitsin işlere girilsin ve gerekli maddi ve manevi koşullar yaratılsın diye. Yoksa kimse keyfinden ya da erkek arkadşları çok yamuk olduğu için uzun seneler beklemiyor.

hele orta okul son sınıfta tanışmışsanız benm gibi 7 bçk yıl da beklemek zorunda kalabiliyor insan... ki daha oklmn bitmesine 1 sene var.. 8-9 olucak anlaşılan..

biz evli değiliz o yüzden boşanamayız.
herkes evlenmesi gereken yaşta tanışmıyor sevdiğiyle
zaten tanışmış olsa bile 1 yıl içinde kimse kimseyi adam akıllı tanıyamaz.
asıl siz böyle bi karar aldıysanız hemen vazgeçin bence

şaka yapıyorum ama bana dedin yaa kaynanaı duaların ile yola getirirsin diye gülerek ondan

ben bunu duaları hafife aldıgımdan değil aksine çok güçlü oldugundan söylemiştim canım sanırım sen yanlıs anladın

burdaki kızların çoğunun ilişkisi uzun soluklu niyeti ciddi olan insanla olmayanınki anlaşılır zaten erkekler şartların yerine oturmasını bekliyo zaten aceleye getiren bizleriz merak etme ayakta uyutulduğumuza inanmıyorum

aman kızlar biri bir laf söyledi siz de hemen ciddiye aldınız. bırakın herkes istediği gibi düşünsün. onunki öyledir belki diye diğer insanları da kafasınca değerlendirmeye hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…