- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ewet cnm biraz erken başladık :)
afyonlu musun sen:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet cnm biraz erken başladık :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrr bende bugun benimkini biraz sinir ediyim dedim dün akşamdan başladım mesaj yazıyorum yazıyorum cevap yok bende aradım dedim sen napıyosun niye bana mesaj yazmıyosun dedi işte çalışıyoruz yoğunuz iyi dedim eve gidince beni ara tamam kontur alırımda ararım dedi
kapatınca mesaj yazdım ara cabuk bekliyorum diye bişey yazmadı aradan yarım saat geçti geçmedi saat 1 buçuk bu arada aşkım heryere bakıyorum ama hiç bi yerde yok kapalı heryer falan dedi baya aramıs iyi tamam dedim kızma bana falan dedi biraz trip attım sonra uyudum cevap yazmadan sabahta baya terstim facede çenemi bi açtım çocuk kaçtı faceden derdin ne diyo bana susta onu söyle diyo hoşuma gidiyo sinirlendirmek oh
yazık çocuğa yazıkkkk
ne yapim kız yap sende arada böyle iyi oluyo
afyonlu musun sen:26:
ceyda aynısını ben de yapıyorum. işte bazen aklıma geliyor offf diyorum daha ne kadar beklicez (tabii içimden ). acısını da ondan çıkarıyorum. napayım huyum böyle ....
yapmayınnn çocuklara eziyet etmeyinnn :))
ne yapim kız yap sende arada böyle iyi oluyo
eskiden bende çok üstüne giderdim
ama artık aşkım zaten üzüntülü hiç seslenmiyorum ona>
yoksaaaa bendeee hiç rahat bırakmazdımmm hehehe
yeni mezun oldum üni.
ama şuan turizm acentasında çalışıyorum :) sen ?
ben hastnde çalışıyorumm
ufak da olsa iyi haber var .
öncelikle able'ye teşekkür ederim bana 4444 tefriciyye duasını hatırlattığı için . okudum okudum. aşkım sınıfını takılmadan geçti ( üniv 3. sınıftaydı bu sene ) .
ve bana dedi ki '' aşkım sınıfı geçtim artık bir yıl kaldı size gelmemize . çok mutluyum ''
günaydın kızlarrrrrrrrrrr bende bugun benimkini biraz sinir ediyim dedim dün akşamdan başladım mesaj yazıyorum yazıyorum cevap yok bende aradım dedim sen napıyosun niye bana mesaj yazmıyosun dedi işte çalışıyoruz yoğunuz iyi dedim eve gidince beni ara tamam kontur alırımda ararım dedi
kapatınca mesaj yazdım ara cabuk bekliyorum diye bişey yazmadı aradan yarım saat geçti geçmedi saat 1 buçuk mesaj yazdı aşkım heryere bakıyorum ama hiç bi yerde yok kapalı heryer falan dedi baya aramıs iyi tamam dedim kızma bana falan dedi biraz trip attım sonra uyudum cevap yazmadan sabahta baya terstim facede çenemi bi açtım çocuk kaçtı faceden derdin ne diyo bana susta onu söyle diyo hoşuma gidiyo sinirlendirmek oh