• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

biz evli değiliz o yüzden boşanamayız.
herkes evlenmesi gereken yaşta tanışmıyor sevdiğiyle
zaten tanışmış olsa bile 1 yıl içinde kimse kimseyi adam akıllı tanıyamaz.
asıl siz böyle bi karar aldıysanız hemen vazgeçin bence :34:

ben bunu duaları hafife aldıgımdan değil aksine çok güçlü oldugundan söylemiştim canım sanırım sen yanlıs anladın

yanlış anladım ozaman tamam canım

able ben sana küstüm:19::19::19::19:

oyyyyyyyyyy kuzum noldu niye küstünnn
şuanda aklıma geldi tefriciyeyle ilili soru sormuştun valla cevazp yazmayı unuttum gülüm bi topiğe dadndım:1:hemen yazayım
daha öncede sölemiştim gülüm ama olsun sana değer yine yazıyom
tefricyeyi 1 haftada okuyacaksın ister dağıtarak başkalarına ister kendin tek başna
abdestli olmana gerek yok başın açık olabilir adetliyken okunabilir aynen böle bebeğim bende 2 gündür doğru dürüst okuyamıyroum yaa hala 1000lerdeyim bugün bayağa bi okumam lazım

benle küşmeee noluyyyyyyyyyyyy
,
$1_2[1].jpg

oyyyyyyyyyy kuzum noldu niye küstünnn
şuanda aklıma geldi tefriciyeyle ilili soru sormuştun valla cevazp yazmayı unuttum gülüm bi topiğe dadndım:1:hemen yazayım
daha öncede sölemiştim gülüm ama olsun sana değer yine yazıyom
tefricyeyi 1 haftada okuyacaksın ister dağıtarak başkalarına ister kendin tek başna
abdestli olmana gerek yok başın açık olabilir adetliyken okunabilir aynen böle bebeğim bende 2 gündür doğru dürüst okuyamıyroum yaa hala 1000lerdeyim bugün bayağa bi okumam lazım

tamam tamam hadi barıştım ama beni çok fazla ihmal etme emiii:48:

ya ben bi haftada okunacak diye biliyodum o yüzden 10 günü falan buluyo benim ki nolucak şimdi :2::2:

tamam tamam hadi barıştım ama beni çok fazla ihmal etme emiii:48:

ya ben bi haftada okunacak diye biliyodum o yüzden 10 günü falan buluyo benim ki nolucak şimdi :2::2:

sevdindim canım yok ihmal etmem merak etme senn
hızlandır canım ozaman 10 günüde allah kabul eder ama duyduğum bildiğim 1 hafta

yanlış yazdım bilmiyodum :26:bilmiyodummm

ozaman buseferlik öle olsun bence bidakine 1haftada bitimeye çalış gülüm ayn ı niyetle mi okuyosun evlilik niyetiyle..
bende bunu bititrsem 3 kere okumuş olucam bu duayı inşallah
ben çıkıyom gülüm artık yüklenmem lazım duama 3 günde 2000 bile yapamadım nazar değdi he hadi görüşürüz öpüyorum

ozaman buseferlik öle olsun bence bidakine 1haftada bitimeye çalış gülüm ayn ı niyetle mi okuyosun evlilik niyetiyle..
bende bunu bititrsem 3 kere okumuş olucam bu duayı inşallah
ben çıkıyom gülüm artık yüklenmem lazım duama 3 günde 2000 bile yapamadım nazar değdi he hadi görüşürüz öpüyorum

:58::58::58::58::58::58::58::58:

ufak da olsa iyi haber var .

öncelikle able'ye teşekkür ederim bana 4444 tefriciyye duasını hatırlattığı için . okudum okudum. aşkım sınıfını takılmadan geçti ( üniv 3. sınıftaydı bu sene ) .

ve bana dedi ki '' aşkım sınıfı geçtim artık bir yıl kaldı size gelmemize . çok mutluyum '' :nazar:

öncelikle able'ye teşekkür ederim bana 4444 tefriciyye duasını hatırlattığı için . okudum okudum. aşkım sınıfını takılmadan geçti ( üniv 3. sınıftaydı bu sene ) .

ve bana dedi ki '' aşkım sınıfı geçtim artık bir yıl kaldı size gelmemize . çok mutluyum '' :nazar:

oooo maşallah maşallah canım çok sevindim evlilikten konuşmaya başlayında gerisi gelir mutlaka:nazar::nazar:

wuhuhuhuhuh çok güzel 1seneyi daha atlattınız yani:nazar:

ben okulumu bitirdim
erkek arkadaşımın da karışıkdı biraz
bu sene nişan yapacaktık
ama babasını kaybettik yeni
yani evlilik bizim için ileri tarihlere
kaldı ilişkimiz 10 senelik bu arada :((((

Back