- 13 Nisan 2011
- 1.131
- 845
- 323
Haklısın,gerçekten çok haklısın..Ben de boşa kürek çekiyorum gibi geliyo çoğu zaman..Ama sonra düşünüyorum,ben de işe girmeye çalışıyorum.Yani bunu kendim için yapıyorum aslında.O olsun olmasın kendi ayaklarım üstünde durabilmek için uğraşıyorum..Ben de diyorum askere git gel diye,iş bulmadan gitmicekmiş kesinlikle..Kendisi bilir..Çabalamıyo gibi geliyo,beni kaybetmekten korkmuyo.Aslında o yüzden evlilik lafını artık açmak istemiyorum.Beni istekli gördükçe heralde güven geliyo kendisine..Biraz düşünsün beni kaybedebilceğini.Bence sen de artık bahsetme evlilikten.Bi süre bekle,çabalıyo mu gör.Belki aklına takılcak,neden artık bahsetmiyo,eskisi gibi istemiyo diye.Onu harekete geçircek belki bu sessizlik..Ayrılmak da çözüm değil,yani en azından bu kafamızdaki sorun için çözüm değil..
ahh canım ah kesinlikle bizim istekli olmamızdan kaynaklanan bi güven var bi müddet susmam gerekli galiba evlilik konusunda bide bu yöntemi deneyelim dün yine kavga ettik nezaman birileri evlense deliriyon hırsını benden alıyon diyo askerden gelince yüzük takcaz dese suscam valla söz veriyorum