Haklısın,gerçekten çok haklısın..Ben de boşa kürek çekiyorum gibi geliyo çoğu zaman..Ama sonra düşünüyorum,ben de işe girmeye çalışıyorum.Yani bunu kendim için yapıyorum aslında.O olsun olmasın kendi ayaklarım üstünde durabilmek için uğraşıyorum..Ben de diyorum askere git gel diye,iş bulmadan gitmicekmiş kesinlikle..Kendisi bilir..Çabalamıyo gibi geliyo,beni kaybetmekten korkmuyo.Aslında o yüzden evlilik lafını artık açmak istemiyorum.Beni istekli gördükçe heralde güven geliyo kendisine..Biraz düşünsün beni kaybedebilceğini.Bence sen de artık bahsetme evlilikten.Bi süre bekle,çabalıyo mu gör.Belki aklına takılcak,neden artık bahsetmiyo,eskisi gibi istemiyo diye.Onu harekete geçircek belki bu sessizlik..Ayrılmak da çözüm değil,yani en azından bu kafamızdaki sorun için çözüm değil..
ahh canım ah kesinlikle bizim istekli olmamızdan kaynaklanan bi güven var bi müddet susmam gerekli galiba evlilik konusunda bide bu yöntemi deneyelim dün yine kavga ettik nezaman birileri evlense deliriyon hırsını benden alıyon diyoaskerden gelince yüzük takcaz dese suscam valla söz veriyorum
gece yatsı namazından sonra çok dua ettim allahım nolur sabah ezanlarına kaldır beni kalkıp namazımı kılmayı nasip et diye,,, ve çok da güzel duydum ezanları ama bi türlü uykudan uyanamadım şeytan öyle bi bastırdıki kalkamadım ,,,şimdi kendimi çok kötü hissediyorumm
1 seneden çok zaten canım:) Yani önümü göremediğim için,sadece bu sene işe girersek,1 sene sonra birikim yapmış oluruz,askere gidip gelir ve nişan yaparız diye düşünüyorum sadece.Gene bi hayal yani.Keşke garantisi olsa,yani en azından onun için çabalasak..Bana göre önümde daha 3 koca yıl var...Sen kaynananla aynı evde mi oturcaksın canım?
nişan için 3 yıl bekleyeceğinizi sanmıyorum görür bakarsın
evet aynı evde oturcam diye gözüküyor evin içini yaptırmaya başlamışlar yani bu beraber gideceğimin garantisi gibi duruyorama yinede bana cazip gelio istiyrm beraber oturmayı zaten istemek zorundayım başka yol yok canım krada falan geçinemeyiz o maaşla bende çalışmıom istemio çalışmamı haliyle beravber oturma yolu gözüküyo geçici olarak ev almak için para biriktirene kadar
gece yatsı namazından sonra çok dua ettim allahım nolur sabah ezanlarına kaldır beni kalkıp namazımı kılmayı nasip et diye,,, ve çok da güzel duydum ezanları ama bi türlü uykudan uyanamadım şeytan öyle bi bastırdıki kalkamadım ,,,şimdi kendimi çok kötü hissediyorumm
able kaynanan inşallah çok iyi biridir dicem ama olmasada farketmez sen dualarınla yola getirirsin kadını
canım yatmadan önce 7 tane kevser suresi okuyupta yat bakalım kalkabilcekmisin
kızlar bide yatmadan önce 3 tane ihlas suresi okursak Kur'anı Kerim'i hatmetmiş gibi olurmuşuz söylim dedim :)
canım zaten allah bize ezanı duyurur kalkma yı da bize bırakır seçimi yani...ama bak ezanları duymuşsun allah lutfetmiş "haydi namaza" diye çağırmış seni ama sen nefsine yenik düşmüşsün canım..neyse olsun bu sabah kalk sende..rabbim kolumuzdan tutp kaldırcak değilki önemli olan ezanı duyurması...
hayat tefricyeye başladım dün canım 1000 oldu
sen başladınmı bakalım
namzlardan sonra okduğum hacet duası yok varsa banada söle okurum ama bi dua var onu okuyorum elhamayetelkrüsi ve bi dua birleşik uzun bi dua..faziletleri çok büyükmüş
kızlar benim içimde bi şeytan var ben namaz bile kılamıyorum ya nası yenicem bu içimdekini
kızlar benim içimde bi şeytan var ben namaz bile kılamıyorum ya nası yenicem bu içimdekini
özelden göndersene banada
zahmet olmazsa
ben gece kalkıp hacet namazı kılmayı çok isityorum işte ama ahh bi gece kalkabilsemmm
canım nette yok o dua ben şimdi kendi elimde yzarsam yanlış olur uzun olduğu için de karıştırırm zaten yahu şehidallahü diye başlıo bi baksana netten ben bulamıom da
üç aylardayız canım bi kere kıl sen gerisi gelir
kız hakket senin içinde şeytan varduaları önemse ne olursa olsun makaraya alma duayı ..sen duayı geyiğe vuruyon tabi namaz kılamazssın ..şeytan kemirmiş senin içini
ahh canım ah kesinlikle bizim istekli olmamızdan kaynaklanan bi güven var bi müddet susmam gerekli galiba evlilik konusunda bide bu yöntemi deneyelim dün yine kavga ettik nezaman birileri evlense deliriyon hırsını benden alıyon diyo:9: askerden gelince yüzük takcaz dese suscam valla söz veriyorum:9:[/QUOTE .!.:İşte birileri evlendiğinde ona söyleme,hiç ama hiç bahsetme evlilikten.Mesela o arkadaşım evleniyo dediğinde de,trip atmak ve de ''ahh ahh herkes evleniyo'' falan demektense,Allah mesut etsin diyerek geçiştir.Bir süre dene bakalım bunu,bir şeyler değişicek mii....
nişan için 3 yıl bekleyeceğinizi sanmıyorum görür bakarsın
evet aynı evde oturcam diye gözüküyor evin içini yaptırmaya başlamışlar yani bu beraber gideceğimin garantisi gibi duruyorama yinede bana cazip gelio istiyrm beraber oturmayı zaten istemek zorundayım başka yol yok canım krada falan geçinemeyiz o maaşla bende çalışmıom istemio çalışmamı haliyle beravber oturma yolu gözüküyo geçici olarak ev almak için para biriktirene kadar
Dedim ya önümüzü göremiyorum canım,bi bilinmezlikte sürükleniyoruz..
Umarım anlaşırsınız canım,gerçi sen yumuşak huylusun biraz,bişi olsa da suyuna gidersin kaynananın.Tez zamanda da kendi evinize çıkarsınız inşallah.Ben düşünemiyorum aynı evde kalmayı,o yüzden önceden önlemimizi alıyoruz:) Önce birikim,sonra ev.Allah nasip ederse tabii..
yettim gari
geçen hafta ehliyet kursuna başladım , akşam 6 ile 9 arası . Yorgunluktan foruma giremedim.
nasılsınız keyifler nasıl ?
cesur insan ehliyet alıyon demek süper :)))) bildiğin gibiyiz herkes bekliyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?