ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım yatmadan önce 7 tane kevser suresi okuyupta yat bakalım kalkabilcekmisin

kızlar bide yatmadan önce 3 tane ihlas suresi okursak Kur'anı Kerim'i hatmetmiş gibi olurmuşuz söylim dedim :)

nişan için 3 yıl bekleyeceğinizi sanmıyorum görür bakarsın
evet aynı evde oturcam diye gözüküyor evin içini yaptırmaya başlamışlar yani bu beraber gideceğimin garantisi gibi duruyorama yinede bana cazip gelio istiyrm beraber oturmayı zaten istemek zorundayım başka yol yok canım krada falan geçinemeyiz o maaşla bende çalışmıom istemio çalışmamı haliyle beravber oturma yolu gözüküyo geçici olarak ev almak için para biriktirene kadar

Son düzenleme:

able kaynanan inşallah çok iyi biridir dicem ama olmasada farketmez sen dualarınla yola getirirsin kadını

canım zaten allah bize ezanı duyurur kalkma yı da bize bırakır seçimi yani...ama bak ezanları duymuşsun allah lutfetmiş "haydi namaza" diye çağırmış seni ama sen nefsine yenik düşmüşsün canım..neyse olsun bu sabah kalk sende..rabbim kolumuzdan tutp kaldırcak değilki önemli olan ezanı duyurması...

canım yatmadan önce 7 tane kevser suresi okuyupta yat bakalım kalkabilcekmisin

kızlar bide yatmadan önce 3 tane ihlas suresi okursak Kur'anı Kerim'i hatmetmiş gibi olurmuşuz söylim dedim :)

çok sağol canım zaten yatmadan önce bildiğim sureleri okuyorummm,, ama bunlarıda okuycammm

kuzum benim tefriciyeye başladın mı ,,,

bide namazlardan sonra okuduğun dua varmıııı

hayat tefricyeye başladım dün canım 1000 oldu
sen başladınmı bakalım
namzlardan sonra okduğum hacet duası yok varsa banada söle okurum ama bi dua var onu okuyorum elhamayetelkrüsi ve bi dua birleşik uzun bi dua..faziletleri çok büyükmüş

özelden göndersene banada

zahmet olmazsa

ben gece kalkıp hacet namazı kılmayı çok isityorum işte ama ahh bi gece kalkabilsemmm

kızlar benim içimde bi şeytan var ben namaz bile kılamıyorum ya nası yenicem bu içimdekini

kız hakket senin içinde şeytan varduaları önemse ne olursa olsun makaraya alma duayı ..sen duayı geyiğe vuruyon tabi namaz kılamazssın ..şeytan kemirmiş senin içini

özelden göndersene banada

zahmet olmazsa

ben gece kalkıp hacet namazı kılmayı çok isityorum işte ama ahh bi gece kalkabilsemmm

canım nette yok o dua ben şimdi kendi elimde yzarsam yanlış olur uzun olduğu için de karıştırırm zaten yahu şehidallahü diye başlıo bi baksana netten ben bulamıom da

yettim gari

geçen hafta ehliyet kursuna başladım , akşam 6 ile 9 arası . Yorgunluktan foruma giremedim.

nasılsınız keyifler nasıl ?

cesur insan ehliyet alıyon demek süper :)))) bildiğin gibiyiz herkes bekliyor :)))

aynen cesaret istiyor ehliyet almak ama zor değil. ilerde çocuklarımı kendim de gezdiririm deyip kendimi gazlıyorum. zaten iş için de kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…