• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

:S:S bende cok dertlıyım arkadaşlar benımkıde bıan once kavusmak ıcın cabalamıyo ustelık ayrı sehırlerdeyız 3 senedır bırlıkteyız bian once askere gıdıyım demıyo hala karıyer pesınde :(

Canım öncelikle senin için olanlara çok sevindim,inşallah devamı gelir hemen..
Ben de her anımda dua ediyorum,Allahım nolur bi an önce olsun diyorum zaten..Ama hep hayırlısı olsun,hayırlı değilse bu olmasın da diyorum.İşe giremiyoruz,zaman geçip gidiyo..Demek ki hayırlısı değilmiş diyorum,olmaması gerekiyo daha fazla zorlamayım diyorum.Çok sıkıldım artık able,dayanamıyorum.Artık istemek istemiyorum,o derece nefret ettim içimdeki bu istekten........................

biliyorum anlıyorum seni canım hemnde çok ii..
belli olmaz hayırlı değilmiş deyip kesip atma
ama sana şunu sölim bu şekilde bunaldığını sevilinde görsün bitek sen taşıma bu yükü o da taşısın eğer senin bu durumdan kurtulmanı istiyorsa acele eder bence otur konuş..nişan bari takalım de ben bekleemicem daha fazla de..elalem laf ediyo de çok bunaldım hiç mutlu değilim de..iş bul hemen nişanlanalım de...

biliyorum anlıyorum seni canım hemnde çok ii..
belli olmaz hayırlı değilmiş deyip kesip atma
ama sana şunu sölim bu şekilde bunaldığını sevilinde görsün bitek sen taşıma bu yükü o da taşısın eğer senin bu durumdan kurtulmanı istiyorsa acele eder bence otur konuş..nişan bari takalım de ben bekleemicem daha fazla de..elalem laf ediyo de çok bunaldım hiç mutlu değilim de..iş bul hemen nişanlanalım de...

Ah canım keşke benim bunları dememle olsa her şey..Sıkmak istemiyorum,o yüzden fazla konuşmak istemiyorum bu konuyu.Daha önce konuştuğumda ne için çabalıyorum ben diyodu..İş bulup birikim yapıp,evlenmek için çalışıyorum demişti..Bilmiyorum nasıl davranılır..sırf evlenmek için de önümüze gelen her işe girmek istemiyorum,onun da,benim de..Çünkü gelecek için bu da önemli bir şey..Sonra mutsuz olmaktansa,şimdi cefasını çekelim,sonra sefasını süreriz diye düşünüyorum.O yüzden en iyisi olmasa da,iyi bir işe girmek istiyorum ve onun da girmesini istiyorum.Onun da geleceğini sırf sabırsızlığım yüzünden engellemek istemiyorum.Bütün bunları kendi içimde yaşıyorum,evet, çok zor.Taşıyamıyorum çoğu zaman..Ama konuşmak iyi geliyo sizinle,sabrın güzelliğini anlatıyosunuz çoğunuz..Sabredince olabilceğine inandırıyosunuz.Ben unutuyorum çünkü sabretmeyi genelde..

Ah canım keşke benim bunları dememle olsa her şey..Sıkmak istemiyorum,o yüzden fazla konuşmak istemiyorum bu konuyu.Daha önce konuştuğumda ne için çabalıyorum ben diyodu..İş bulup birikim yapıp,evlenmek için çalışıyorum demişti..Bilmiyorum nasıl davranılır..sırf evlenmek için de önümüze gelen her işe girmek istemiyorum,onun da,benim de..Çünkü gelecek için bu da önemli bir şey..Sonra mutsuz olmaktansa,şimdi cefasını çekelim,sonra sefasını süreriz diye düşünüyorum.O yüzden en iyisi olmasa da,iyi bir işe girmek istiyorum ve onun da girmesini istiyorum.Onun da geleceğini sırf sabırsızlığım yüzünden engellemek istemiyorum.Bütün bunları kendi içimde yaşıyorum,evet, çok zor.Taşıyamıyorum çoğu zaman..Ama konuşmak iyi geliyo sizinle,sabrın güzelliğini anlatıyosunuz çoğunuz..Sabredince olabilceğine inandırıyosunuz.Ben unutuyorum çünkü sabretmeyi genelde..

bence şuan kendi derdininin cevabını ve çözümünü çok güzel yazmışsın canım diyecek laf bulamadım en güzel cevabı sen vermişin kendine çünkü...ozaman kariyerine ait iş bulması için dua et ikiniz için iş bulduktan sonra o da cesaretlenecektir...
benimkide öle diyo ben ne için çabalıom dio çok bunaltıodum evet biliyorum ama sustuğum zamanda mutsuz konuşuodum noldu sana diodu hiç bişe ok diyodum herzamanki gibi aynı şeyler işte konuşcak bişe yok diodum mutusuzm artık beni kaybediyosun diodum böle diye diye o da bana hak verid galiba:51: zamanı söledi onla avunuom işte:37: ozaman sen sabret bebğim gerçekten sabredersen hem maddi hem manevi konuda ii olucaksınız evet özellikle maddi konuda..çünkü para olmayınca bişe olmuyor gerçekten...sabrın sonu selamettir:7: yaşın kaçtı canım

bence şuan kendi derdininin cevabını ve çözümünü çok güzel yazmışsın canım diyecek laf bulamadım en güzel cevabı sen vermişin kendine çünkü...ozaman kariyerine ait iş bulması için dua et ikiniz için iş bulduktan sonra o da cesaretlenecektir...
benimkide öle diyo ben ne için çabalıom dio çok bunaltıodum evet biliyorum ama sustuğum zamanda mutsuz konuşuodum noldu sana diodu hiç bişe ok diyodum herzamanki gibi aynı şeyler işte konuşcak bişe yok diodum mutusuzm artık beni kaybediyosun diodum böle diye diye o da bana hak verid galiba:51: zamanı söledi onla avunuom işte:37: ozaman sen sabret bebğim gerçekten sabredersen hem maddi hem manevi konuda ii olucaksınız evet özellikle maddi konuda..çünkü para olmayınca bişe olmuyor gerçekten...sabrın sonu selamettir:7: yaşın kaçtı canım

İnşallah iyi olcak her şey..Benim yaşım 23,24üme gircemm,aynı yaştayız heralde seninle.
Ya zaten bu sene bi girsek işe,1 sene fln sonra nişan olur diye düşünüyorum.Nişanı çok uzatmayı istemiyorum ben.Hakkımızda hayırlısı canım.

ableeee

canım hani sen gece kalkıp dua ediyosun ya ben bi türlü gece kalkamıyorum namaza bile aslında çok istiyorum gece kalkıp hacet namazı kılmayı dua etmeyi ama uyanamıyorum bi türlü

sen nasıl yapıyosun yani gece yatmadan uyandır beni allahım diye mi niyet ediyosun:26:

ableeee

canım hani sen gece kalkıp dua ediyosun ya ben bi türlü gece kalkamıyorum namaza bile aslında çok istiyorum gece kalkıp hacet namazı kılmayı dua etmeyi ama uyanamıyorum bi türlü

sen nasıl yapıyosun yani gece yatmadan uyandır beni allahım diye mi niyet ediyosun:26:

canım ya saat kuruyorum yada dua ediyorum
"rabbim bu gece huzuruna gelip secdeye kapanmak istiyorum nolur beni uyandır "diyorum
2 gün önce yine böle dua ettim tam 03 te kalkamyı çok istiodum o saat çok makbulmuş çünkü...o gece bi sivri geldi başıma çok rahatsız etti beni uyandım oflayarak saate bi baktım ki 03....sivri sineği belki rabbim yolladı bilmiyorum sineği vesile kaldı canım...

Canımmm..Biliyo musun ben de düşünüyorum ayrılmayı ara ara..ama sonra kendime soruyorum,neden??? Sana da soruyorum şimdi neden ayrılmak geçiyo aklından?
Tamam anlıyorum seni,beklemek çok zor.Ve daha uzun süre bekliceğini bile bile beklemek daha da zor.Ayrılınca en azından hayal kurmıcam diye düşünüyorum ben,beklemiş olmıcam diyorum.Belki de erkek arkadaşımı cezalandırmak istiyorum,herkes evlilik için adım atarken onun bir şey yapmaması içimi acıtıyo.Bütün bunlar beni yıpratıyo..Ama şu açıdan bakalım,ayrılsak da gene bi düğün haberi duyduğumuzda üzülmicek miyiz?Hatta arkadaşlarımız sevgilileriyle yaptıklarını anlatırken içimiz acımıcak mı,pişman olmıcak mıyız sırf bekleyemediğimiz için ayrıldığımıza??
Sen ne düşünüyosun tam olarak?Neden aklına geliyo ayrılmak?

canım ne güzel şeyler yazmışsın ben boşa kürek çekiyorum gibime geliyo ömrüm onu beklemekle geçcek ama netice alamıcak gibiyim korkuyorum benim kadar o düşünmüyo neden hep ben deliriyorum askere git gel takalım artık yüzükleri diyorum para biriktirmeden olmaz diyo ya evlenenler milyardermi bu korkaklıkla hayat başa çıkarmı tak yüzüğü 1sene dursak bi dünya para birikir beni kaybetmekten korkmuyo artık nası bi güven verdiysem ona ayrılınca daha kötü olcak o belli artık birini sevemedikçe nedeen acele ettim diye kafamı duvarlara vurcam sen demişsin ya istemekten yoruluyo insan düşünmek filan işkence artık

İnşallah iyi olcak her şey..Benim yaşım 23,24üme gircemm,aynı yaştayız heralde seninle.
Ya zaten bu sene bi girsek işe,1 sene fln sonra nişan olur diye düşünüyorum.Nişanı çok uzatmayı istemiyorum ben.Hakkımızda hayırlısı canım.

oo bende 1seneden çok sanıyodum canım 1 sene de geçio valla öle yada böle
bende nişanı çok uzatmak istemiyorum oyüzden benimki şimdiye kadar takmadı nişan oyüzden bu sene sonu diye düşünüoz düğünüde mayısta inşallah rabbim bu şekilde nasip eder amin...
inşallah sende huzura kavuşursun tez vakitte..buarada yaşımız aynı değil canım ben 21 yaşındayım:48:

zlar lütfen allahtan ümid kesmeyin
dua edin gönlüne istek ver diye acele davransın diye dua edin
ben nezaman böle dua etsem istekli oldu hatta ailesi bile onlarada dua ediyodum çünkü beni heves etsinler diye..ve şuan durum bunu gösterio dualrım sayesinde...lütfen oturun dua edin kendinizi duaya verin...öyle 1-2 kere okumayla kalmayın hep edin dilinizden dua eksik olmasın
çümkü şunu unutmayın " allahın kaderini dua değiştirir"
illede sevdiğiniz kişiyi istiyosanız ozaman illede dua edin..
duayla sevdiğinizin fikrini değiştirebilirsiniz
belli olmaz belki allah içlerine kaybetme korkusu verir belki çokbüyük bi evlilik isteği nişan isteği ya da cesaret verir..alah bir sebep yaratır siz sadece dua edin...inanınki benimkinin annesinden yıllardır haber gelmiodu beni istemiomu acab diodum hep dua ettim bebk görmeye gitse,düğüne gitse,nişana gitse ben evde secedeye kapanıyodum allahım beni heves etsin biaranönce istemeye gelmek için can atsın hazırlıklar yapsın diye......ve şimdi son yazdıklarımı sizde görüyosunuz okadar hevesl,lerki..bunlar sade ve sadece dua ile oldu allahtan ümit kesilmez .lütfen sabredin....bakın 3 aylardayız iyi değerlendirin ağlaya ağlaya yalvara yakara gece yataktan kalkın yalnız biyerde sessiz sedasız ağlayın secdede inaınki rabim acıyandır merhametlidir kullarını sevendir......

ayy able bayılıyorum şu dua etme alışkanlığına salavata başlamıştım araya malum dönem girdi bu haldeyken okunmaz heralde demi bi sürü günüm boşa gidiyo

ayy able bayılıyorum şu dua etme alışkanlığına salavata başlamıştım araya malum dönem girdi bu haldeyken okunmaz heralde demi bi sürü günüm boşa gidiyo

alah razı olsun canım her derdimi duayla hallediyom şükür
adetliyken okunuyor canım niyet et başla bende bugün başlıcam

bu siteninde en güzel yanı herkes birbirinin derdine ortak olup dua ediyo bence duaya devam herkesin istedikleri olur İNŞALLAH bayanlar :):)

canım ne güzel şeyler yazmışsın ben boşa kürek çekiyorum gibime geliyo ömrüm onu beklemekle geçcek ama netice alamıcak gibiyim korkuyorum benim kadar o düşünmüyo neden hep ben deliriyorum askere git gel takalım artık yüzükleri diyorum para biriktirmeden olmaz diyo ya evlenenler milyardermi bu korkaklıkla hayat başa çıkarmı tak yüzüğü 1sene dursak bi dünya para birikir beni kaybetmekten korkmuyo artık nası bi güven verdiysem ona ayrılınca daha kötü olcak o belli artık birini sevemedikçe nedeen acele ettim diye kafamı duvarlara vurcam sen demişsin ya istemekten yoruluyo insan düşünmek filan işkence artık

Haklısın,gerçekten çok haklısın..Ben de boşa kürek çekiyorum gibi geliyo çoğu zaman..Ama sonra düşünüyorum,ben de işe girmeye çalışıyorum.Yani bunu kendim için yapıyorum aslında.O olsun olmasın kendi ayaklarım üstünde durabilmek için uğraşıyorum..Ben de diyorum askere git gel diye,iş bulmadan gitmicekmiş kesinlikle..Kendisi bilir..Çabalamıyo gibi geliyo,beni kaybetmekten korkmuyo.Aslında o yüzden evlilik lafını artık açmak istemiyorum.Beni istekli gördükçe heralde güven geliyo kendisine..Biraz düşünsün beni kaybedebilceğini.Bence sen de artık bahsetme evlilikten.Bi süre bekle,çabalıyo mu gör.Belki aklına takılcak,neden artık bahsetmiyo,eskisi gibi istemiyo diye.Onu harekete geçircek belki bu sessizlik..Ayrılmak da çözüm değil,yani en azından bu kafamızdaki sorun için çözüm değil..

oo bende 1seneden çok sanıyodum canım 1 sene de geçio valla öle yada böle
bende nişanı çok uzatmak istemiyorum oyüzden benimki şimdiye kadar takmadı nişan oyüzden bu sene sonu diye düşünüoz düğünüde mayısta inşallah rabbim bu şekilde nasip eder amin...
inşallah sende huzura kavuşursun tez vakitte..buarada yaşımız aynı değil canım ben 21 yaşındayım:48:

1 seneden çok zaten canım:) Yani önümü göremediğim için,sadece bu sene işe girersek,1 sene sonra birikim yapmış oluruz,askere gidip gelir ve nişan yaparız diye düşünüyorum sadece.Gene bi hayal yani.Keşke garantisi olsa,yani en azından onun için çabalasak..Bana göre önümde daha 3 koca yıl var...Sen kaynananla aynı evde mi oturcaksın canım?

canım ya saat kuruyorum yada dua ediyorum
"rabbim bu gece huzuruna gelip secdeye kapanmak istiyorum nolur beni uyandır "diyorum
2 gün önce yine böle dua ettim tam 03 te kalkamyı çok istiodum o saat çok makbulmuş çünkü...o gece bi sivri geldi başıma çok rahatsız etti beni uyandım oflayarak saate bi baktım ki 03....sivri sineği belki rabbim yolladı bilmiyorum sineği vesile kaldı canım...

gece yatsı namazından sonra çok dua ettim allahım nolur sabah ezanlarına kaldır beni kalkıp namazımı kılmayı nasip et diye,,, ve çok da güzel duydum ezanları ama bi türlü uykudan uyanamadım şeytan öyle bi bastırdıki kalkamadım ,,,şimdi kendimi çok kötü hissediyorumm:50:

Back