• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

olsun canım ya demekki biraz daha beklemen gerekiyo yada ne bilim nasip oluverir belki hemencik :61:
ay sizdemi uzaksınız ne zor dimi of off :85:
kısa dönemmi yapıcak askerliği?

İşte inancım yok canım olucağına..içim kararıyo walla offfff..İstemicem artık yaa ne bu! Kendimi yiyip bitiriyorum,her şeye son vercem o olcak:19::19:
Biz aynı yerdeyiz ama gene de görüşemiyoruz,tabi size göre daha fazla görüşüyoruzdur ama,çok nadir görüşebiliyoruz..
Kısa dönem yapcak diye umut ediyorum.Belli olmuyo çünkü,inşallah kısa olurr.Seninki kısa dönem mi?

uzağa gitti diye illa evlenmemeiz gerekmiyor.o bana deseki ömrünümüzün sonunda alıcam seni gülçin ben onu ömrümün sonuna kadar beklerim herkesten herşeyden çok seviyorum ben onu.kararlıyım ama o ne derse desin ben onu bırakmıcam çünkü biliyoprumki oda beni seviyor

bencede canım ya sevdiginden eminsen hiç bırakma belki caresizlikten oyle diyodur anlıyorum ben seni insallah oyle bıseyın konusu gecmez bı daha :70:

İşte inancım yok canım olucağına..içim kararıyo walla offfff..İstemicem artık yaa ne bu! Kendimi yiyip bitiriyorum,her şeye son vercem o olcak:19::19:
Biz aynı yerdeyiz ama gene de görüşemiyoruz,tabi size göre daha fazla görüşüyoruzdur ama,çok nadir görüşebiliyoruz..
Kısa dönem yapcak diye umut ediyorum.Belli olmuyo çünkü,inşallah kısa olurr.Seninki kısa dönem mi?

inancın olmazsa zaten hiç olmazki canım ya benimde oluyo bazen öyle karamsarlıklarım ama aşıyorum kendimi sende öyle bi anındasın sanırım canım olsun geçer ya neler hissetmiyoruzki bazen bende düşünüyorum olmıcak bu iş ceyda sonu yok diyorum ama bırakamıyoruz birbirimizi..
benimki uzun dönem yapıcak..beni düşün mutlu ol nası gecıcek 15 + bilmem kaç ay :)

ben geldim :) bizde 7. yıldayız ama daha evlenmemize 2 yıl var galiba bilmiyorum of düşününce canım sıkılıyor çünkü ben evlilikten korkuyorum.... nasıl cesaret ediyorlar :) para yok pul yok :) sorumluluk çok falan filan ayyyy daraldımmmmmm:(

ben geldim :) bizde 7. yıldayız ama daha evlenmemize 2 yıl var galiba bilmiyorum of düşününce canım sıkılıyor çünkü ben evlilikten korkuyorum.... nasıl cesaret ediyorlar :) para yok pul yok :) sorumluluk çok falan filan ayyyy daraldımmmmmm:(

hoşgeldin canım :) kız masallah nasıl dayandın 7 yıl bız 3-4 yıla ık mık edip olmıcak bu iş diyoruz kaç yaşındasın bizede eccük ucundan tüyolar ver :D

23 yaşındayım:) biz erkek arkadaşımla aynı yaştayız:) sorma 7 sene nasıl oldu bende bilmiyorum zaman çok çabuk akıp gidiyor. :) defalarca ayrılmayı denedik ayrı şehirlerde olmamıza rağmen ama ayrılamadık :) o farklı şehirde okuyor fakat aynı şehirde oturuyoruz :) ama hep ayrıydık valla :) demekki çok seviyoruz birbirmizi bütünleşmişiz artık :)

inancın olmazsa zaten hiç olmazki canım ya benimde oluyo bazen öyle karamsarlıklarım ama aşıyorum kendimi sende öyle bi anındasın sanırım canım olsun geçer ya neler hissetmiyoruzki bazen bende düşünüyorum olmıcak bu iş ceyda sonu yok diyorum ama bırakamıyoruz birbirimizi..
benimki uzun dönem yapıcak..beni düşün mutlu ol nası gecıcek 15 + bilmem kaç ay :)

Bırakamama bizde de var..Ben pes ediyorum çoğu zaman,ama bi şekilde toparlanıyoruz.Asker yolu gözlemek çok zor,uzun dönem daha zordur heralde..Sağ salim gidip gelsinler de bekleriz napalım..Senin mutsuzluğunda mutlu mu olayım yanii:20: Sana Nihat Doğanın meşhur cümlelerinden birini söylemek isterdim ama aklıma gelmedi:):9:

Tamam buldum şimdi; ''Biz başkalarının hüzün gözyaşlarını akıttığı topraga,biz mutluluk fidanları dikmeyiz!!! '' :51::37:

:nazar::nazar:selam kızlar yeni gelin arkadaşlar sizde hoşgeldiniz
kızlar dün benimkinin babası demişki çelik kapı taktıralım tuvaleti yaptıralım yerleride yaptıralım seni evlendircez demiş şu tamirişi bitsin de demiş..yaptırmayada başlamışlar...ne gerek var diyom benimkine gelin gelcek daa eve diyo sen gelcen diyo ondan yaptırıyoz diyo ...çok mutlu oldum yaa...babasıda biliyo beni ...ama yinede tam sevinemiom o gün gelmedikçe bana rahat yüzü yok:9::nazar:

hayat bak ne yazdım dünn
mutluyum yaa
kaç gündür canım sıkkındı ya
iyi oldu bu
senlede paylaşmak istedim tatlımm:69:

hayat bak ne yazdım dünn
mutluyum yaa
kaç gündür canım sıkkındı ya
iyi oldu bu
senlede paylaşmak istedim tatlımm:69:

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş tatlım
gördün mü bak dedim sana o kadr canını sıkma diye

annesi biliyo babsı biliyo ee bide hazırlıklara başlamışlar bundan iyisi valla bilemiyorum artık

daha da iyi olacak bitanem benim sen yeterki inan ve bekle:nazar::nazar::nazar:

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş tatlım
gördün mü bak dedim sana o kadr canını sıkma diye

annesi biliyo babsı biliyo ee bide hazırlıklara başlamışlar bundan iyisi valla bilemiyorum artık

daha da iyi olacak bitanem benim sen yeterki inan ve bekle:nazar::nazar::nazar:

saol gülüm inşallah seninde böle sevineceğin şeyler olur yakın zamanda
bugün kapıyı taktırcaklarmış
sanki kendi evim yapılıo gibi bi his var yaa:69:
çünkü allah izin verirse o eve gelin gitcem inşalah
benimkine diyom ki
inanmıyom sana zaten yaptıracaklardır benle ilgisi yoktur diyom ama yerler tuvalet kapılar hepsini anidene yaptırmaya kalktılar ben aralıkta gideriz deyince dedi yani bu hazırlıklar sana diyor inanim bari dimi ama..
kuzenden hiç haberim yk buarada ama bugünerde hiç takmıom nedense yaa

saol gülüm inşallah seninde böle sevineceğin şeyler olur yakın zamanda
bugün kapıyı taktırcaklarmış
sanki kendi evim yapılıo gibi bi his var yaa:69:
çünkü allah izin verirse o eve gelin gitcem inşalah
benimkine diyom ki
inanmıyom sana zaten yaptıracaklardır benle ilgisi yoktur diyom ama yerler tuvalet kapılar hepsini anidene yaptırmaya kalktılar ben aralıkta gideriz deyince dedi yani bu hazırlıklar sana diyor inanim bari dimi ama..
kuzenden hiç haberim yk buarada ama bugünerde hiç takmıom nedense yaa

allahın sevgili kulusun ki sıkıntılarını çabucak gideriyo kuzen lafını duymak istemiyorum kafaya takacak bişey yok zaten eve grlin gelecek diye epey masrafa girecekler anlaşılan

allahın sevgili kulusun ki sıkıntılarını çabucak gideriyo kuzen lafını duymak istemiyorum kafaya takacak bişey yok zaten eve grlin gelecek diye epey masrafa girecekler anlaşılan

e girsinler okadar yani dimi
ben biraz bedavaya gelin gidecem diye düşünüodum evleri yaptırmalarıda saygıdan sanırım saolsunlar..gerçi yerleri benimki yaptıracak da:37:

Bugün isyanlardayım....Zaten seçimden dolayı gerginim bayaaa,ne olcak ne bitcek diye..
Bi de bi haber aldım..Çok yakın olmasak da bi arkadaşım vardı.Aynı yaştayız gene..Aynı zamanda mezun olduk.Kız okulu bitirir bitirmez iş buldu,erkek arkadaşı 1 yıl önce girmişti zaten işe.Yani para da birikiyodu,çocuk askere de gidip geldi.Şimdi kızın da işi gücü var.Ve nişanlanmışlar! Yani artık kendi şansıma tüküreyim diyorum,başka da bişi demiyorum............

:14: bende bu hafta bi arkadaşımın daha düğününe gidiyorum herşeyleri çok güzel oldu benimkinin abisine kız isticekler onun telaşı var kaç sene daha evlenme işimiz yattı:14::14: kestim artık umudu hayal mayal kurmuyorum

:14: bende bu hafta bi arkadaşımın daha düğününe gidiyorum herşeyleri çok güzel oldu benimkinin abisine kız isticekler onun telaşı var kaç sene daha evlenme işimiz yattı:14::14: kestim artık umudu hayal mayal kurmuyorum

Bozma canım moralini..Bozma diyorum da,ben de mutsuzum:14:

Bozma canım moralini..Bozma diyorum da,ben de mutsuzum:14:

ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi ama bu saatten sonra ben kimseye aşık filan olamamki:14: 23 yaşındayım çeyiz için eşya alırken bile onu düşündüm başkasıyla nası kullancam içim alırmı hiç:59:

ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi ama bu saatten sonra ben kimseye aşık filan olamamki:14: 23 yaşındayım çeyiz için eşya alırken bile onu düşündüm başkasıyla nası kullancam içim alırmı hiç:59:

Canımmm..Biliyo musun ben de düşünüyorum ayrılmayı ara ara..ama sonra kendime soruyorum,neden??? Sana da soruyorum şimdi neden ayrılmak geçiyo aklından?
Tamam anlıyorum seni,beklemek çok zor.Ve daha uzun süre bekliceğini bile bile beklemek daha da zor.Ayrılınca en azından hayal kurmıcam diye düşünüyorum ben,beklemiş olmıcam diyorum.Belki de erkek arkadaşımı cezalandırmak istiyorum,herkes evlilik için adım atarken onun bir şey yapmaması içimi acıtıyo.Bütün bunlar beni yıpratıyo..Ama şu açıdan bakalım,ayrılsak da gene bi düğün haberi duyduğumuzda üzülmicek miyiz?Hatta arkadaşlarımız sevgilileriyle yaptıklarını anlatırken içimiz acımıcak mı,pişman olmıcak mıyız sırf bekleyemediğimiz için ayrıldığımıza??
Sen ne düşünüyosun tam olarak?Neden aklına geliyo ayrılmak?

zlar lütfen allahtan ümid kesmeyin
dua edin gönlüne istek ver diye acele davransın diye dua edin
ben nezaman böle dua etsem istekli oldu hatta ailesi bile onlarada dua ediyodum çünkü beni heves etsinler diye..ve şuan durum bunu gösterio dualrım sayesinde...lütfen oturun dua edin kendinizi duaya verin...öyle 1-2 kere okumayla kalmayın hep edin dilinizden dua eksik olmasın
çümkü şunu unutmayın " allahın kaderini dua değiştirir"
illede sevdiğiniz kişiyi istiyosanız ozaman illede dua edin..
duayla sevdiğinizin fikrini değiştirebilirsiniz
belli olmaz belki allah içlerine kaybetme korkusu verir belki çokbüyük bi evlilik isteği nişan isteği ya da cesaret verir..alah bir sebep yaratır siz sadece dua edin...inanınki benimkinin annesinden yıllardır haber gelmiodu beni istemiomu acab diodum hep dua ettim bebk görmeye gitse,düğüne gitse,nişana gitse ben evde secedeye kapanıyodum allahım beni heves etsin biaranönce istemeye gelmek için can atsın hazırlıklar yapsın diye......ve şimdi son yazdıklarımı sizde görüyosunuz okadar hevesl,lerki..bunlar sade ve sadece dua ile oldu allahtan ümit kesilmez .lütfen sabredin....bakın 3 aylardayız iyi değerlendirin ağlaya ağlaya yalvara yakara gece yataktan kalkın yalnız biyerde sessiz sedasız ağlayın secdede inaınki rabim acıyandır merhametlidir kullarını sevendir......

Canım öncelikle senin için olanlara çok sevindim,inşallah devamı gelir hemen..
Ben de her anımda dua ediyorum,Allahım nolur bi an önce olsun diyorum zaten..Ama hep hayırlısı olsun,hayırlı değilse bu olmasın da diyorum.İşe giremiyoruz,zaman geçip gidiyo..Demek ki hayırlısı değilmiş diyorum,olmaması gerekiyo daha fazla zorlamayım diyorum.Çok sıkıldım artık able,dayanamıyorum.Artık istemek istemiyorum,o derece nefret ettim içimdeki bu istekten........................

Back