• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

kız bırak ya çıkaran çıkarsın bazen keşke hiç akrabam olmasaydı keşke diyom :41::41: able evlenenen arkadaşım vardı havalandı filan demiştim sende gitme düğününe demiştin ya bizden kimse gitmedi:63:
bide aradı beni beni1 hafta aramayın kızlarada tembih et balayına gidiyom dedi ne halin varsa gör seni kim arıcak seni:47::47:

bende öyle dedim çıkarırsa çıkarsın çokta umrumda kız evlerimiz yanyana yaa zoruma gitti biraz neyse salla keşke bizimde hiç akrabamız olmasaydı :47: arkadasın gercekten gerızekalıymıss yaa bu kadar hava atılır balayına gıderken

evlenmemiz için en büyük engel aynı yaşta olup ikimizinde daha üniversite okuycak olmamız bir mucize bekliyoruz...:(

kaç yaşındasınızki?? mucize istiyosanız üniye gitmeyin :1:

kizlarrrr benimde ciddi iliskim var inwallah 2012de nisan falan olucak.biraz ailesel birazda benim okulumu bitirmem gerekiyorrrrr.Ben Hayatimi sevgilimi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm:38:

bende öyle dedim çıkarırsa çıkarsın çokta umrumda kız evlerimiz yanyana yaa zoruma gitti biraz neyse salla keşke bizimde hiç akrabamız olmasaydı :47: arkadasın gercekten gerızekalıymıss yaa bu kadar hava atılır balayına gıderken

ben işe başladım diye öz halam kıskançlığından kudurdu o kadar parayı napcaksınız artık diye :41:
kuzen muzen hepsi hikaye bazısı okuyom diye havalanır bazısı evleniyom diye:9::9: dünyanın hali işte tövbe yarabbim isyan etmiyom ama Allah ta hep bölelerine veriyo :14:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,able,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

neerdesin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ben işe başladım diye öz halam kıskançlığından kudurdu o kadar parayı napcaksınız artık diye :41:
kuzen muzen hepsi hikaye bazısı okuyom diye havalanır bazısı evleniyom diye:9::9: dünyanın hali işte tövbe yarabbim isyan etmiyom ama Allah ta hep bölelerine veriyo :14:

anam öle denirmi kız o kadar parayı napıcanız die sanane ya allah allah :1:
Ya valla canım bende düşünüyorum bazen bazı zenginler ne ibadet ediyolar yani gördüğüm kadarıyla nede başka bişey ama herşey var ellerinde..biz zengin değiliz borçlarla boğuşuyoruz bu ara utanlcak bişey yok ama biliyomusun ahirette fakirler zenginlerden 500 yıl önce cennete giriceklermiş..şimdi didiniyoruz uğraşıyoruz rahat bi hayat sürmek istiyoruz ama fakirliğin makamı bi başka gerçekten fakir olabilseydim keşke..

ben uğradım :1:

nihayet dersler bitti stajımda biterse engellerden biri gitti sevgilide askerde zaten izne de gelecek inşallah bu hafta sonuna ohh değmeyin keyfime bu aralar :52:

okul ve askerlik biterse ....... ki bi an önce bitsin sonra ver elini düğün :)

anam öle denirmi kız o kadar parayı napıcanız die sanane ya allah allah :1:
Ya valla canım bende düşünüyorum bazen bazı zenginler ne ibadet ediyolar yani gördüğüm kadarıyla nede başka bişey ama herşey var ellerinde..biz zengin değiliz borçlarla boğuşuyoruz bu ara utanlcak bişey yok ama biliyomusun ahirette fakirler zenginlerden 500 yıl önce cennete giriceklermiş..şimdi didiniyoruz uğraşıyoruz rahat bi hayat sürmek istiyoruz ama fakirliğin makamı bi başka gerçekten fakir olabilseydim keşke..

ayy çok güzel demişsin canım allah kimseyi parayla şımartmasın borcumuz olsun ödeme gücümüz olsun bizden mutlusu olmaz:24:

Okurken nişanlandık okul bitince askerlik başladı askerlik bitti ama şimdi de iş yookkk :14: bu yaz evlilik hayalleri kuruyorduk ama nasip olmadı ne yazık ki kızlar 2012 yi beklemek zorundayız kavuşmak içiinn :14:

Okurken nişanlandık okul bitince askerlik başladı askerlik bitti ama şimdi de iş yookkk :14: bu yaz evlilik hayalleri kuruyorduk ama nasip olmadı ne yazık ki kızlar 2012 yi beklemek zorundayız kavuşmak içiinn :14:

bizimde böle oldu canım askerden geldikten sonra iş bulamadım bu yazdan geçti düğün şimdi 2012 yi bekliiorum:5:

oyyy canım askerlik bari bitmiş hayırlısıyla girer biyere sabırlı olsun hepimiz bekliyoruz malesef:5::10:

Back