aynen canım çok zor değil mi Allah sabır versin hepimizeeee
evet hayallerin yıkılıo kendini o seneye adıyosun ve olmuo bi askerlik daha çıkıyo resmen neyse allah en hayırlı zamana yazmıştır eminim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım çok zor değil mi Allah sabır versin hepimizeeee
evet hayallerin yıkılıo kendini o seneye adıyosun ve olmuo bi askerlik daha çıkıyo resmen neyse allah en hayırlı zamana yazmıştır eminim ki
güç olmasın diye diye nolcaz bilmem daha kaç sene beklicez çok sık kavga etmeye başladık biz kızlar sizlerdede oluyomu böle :26:
gündüz vakti gelin sizde anacım ben saat 4,30 a kadar burdayım siz yoksunuz
ayy çok güzel demişsin canım allah kimseyi parayla şımartmasın borcumuz olsun ödeme gücümüz olsun bizden mutlusu olmaz
güç olmasın diye diye nolcaz bilmem daha kaç sene beklicez çok sık kavga etmeye başladık biz kızlar sizlerdede oluyomu böle :26:
Okurken nişanlandık okul bitince askerlik başladı askerlik bitti ama şimdi de iş yookkk bu yaz evlilik hayalleri kuruyorduk ama nasip olmadı ne yazık ki kızlar 2012 yi beklemek zorundayız kavuşmak içiinn
günaydın kızlarrrrrrr benimki inatçı inatçı sinir oluyom bu huyuna iki laf dese suscam belki ama demez damarıma basar sinirlendim yine kızlar yan yana olsak bu tartışmalar azalır diye kendimi avutuyorum
yk bacım azalmıo daha da artıo hep beraberiz ama nişan bile yok diyosun ona kafa takıyosun..bende öle düşünüodum bi iki laf dese gün verse susacam diodum onada öle diodm gün bair belli olsa daha bişe demicem diodum sonra kurbandan sonra dedi yine susmuyom çünkü inancım yk pek inanasım gelmio yani..demem o ki bu yüzük bizim parmağımıza takılmadıktan sonra bize rahat yok inanç yok anacım
ableee
canım dün senin için çok dua ettim gör bak yakında herşey yoluna girecek,,
bunları kafana taktığına üzüleceksin canım benimmm
haklısın able zaman geçtikçe işi dalgaya vuruyorum filan ama bazı anlar geliyo dayanamıcam yetsin artık diyorum askere gidecek bu sene kısa dönem yapıp gelcek diyorum ki bitince gel yüzüğü takalım ikimizde paramızı biriktirip düğüne hazırlanalım yok diyo ben kenara para atmadan yüzük takamam karşınıza çıkamam bilmem ne sinir ediyo annemde eskisi gibi olumsuz yaklaşmıyo niyetiniz ciddiyse uzatmayın artık diye sıkıştırıyo ne olur halimiz bilemiyorum
ayyyyy aşkım ciddimisin yaaa seni .çok seviyorum allah razı olsun bitanem yaptığın dua kat ve kat sana geri dönsün inşallah allahtan isteğim bu .....nnamazında mı ettin canım demek çok dua ettin nasıl sevindim bilemessin dün gece saat 3 de kaltım bend ettim inşallah tez vakitte gelmiyeceği haberini alırım canım....sen çok değerlisin benim için...
hayatttttttt seni çokkkk seviyorummmmmmmmmm
inşallah ablan tez vakitte evlenir
ve inşallah sende ondan kısa bi süre sonra sevdiğinle evlenirsin
çoluklu çocuklu bir hayat yaşarsın sevdiğinle
inşallah tez vakitte nişanlanıyorum diye bize müjde verirsin canımmmm benimmmmmmmmm
ağzından bal damlıyo kuzum amin inşallah evlenip çoluklu çocuklu olduğumuz da arkadaş kalalım inşallahh
bende seni çok seviyorum canımmm arkadaşım,,,
inşallahhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
şu 3 aylarda dualrımız
kabul olsun hayatım yaaa