• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ıyyy aynı benimki
para biriktirmeden babanın karşısına çıkamam durumları
aslında hem haklılar hemde garipler bilmiom ya
benim annem hep razıydı canım hiç baksı yapmıo bilio para biriktirdiğini ama daha uzarsa eminim annemde sıkıştırcak beni..geçen arkadaşın ablası onlar niye artık ciddiyete bindirmio bişe düşünmüolarmı yoksa demiş:53: işte böle insanların diline düşüoz bunların gururu yüzündn bende dedim hee ölesiyle birlikteyiz biz dedim:47:

ohhh iyi demişin bi süre sonra millet ciddi değilmişiz gibi düşünüyo :41: içimizi bizden başka kimse bilemez:19: bizim komşumuzun kızı 1buçuk sene nişanlı kaldılar herşeylerini çalışıp aldılar temmuzda düğünleri var kız seviyorum gizli gizli görüşmektense taktık yüzüğü keyfimize baktık dedi:9::9:

Kızlar sayfaları tek tek okumadım. Başlığı görünce ah işte bu bizz dedim bodoslama daldım topiğe.
1 yıldır birlikteyiz ama maddi sıkıntılar yüzünden evlenemiyoruz.
Cümle sülalesini tanıyorum.
Hepsi beni çok seviyor filan ama sevgilime destek olan yok.
Durum belirsiz olunca bende aileme açılamıyorum tabi.
Sıkıntı yapıyor bana...
Ahh aahhh Rabbim sonumuzu hayretsin inşallah.
Çok daraldım buara:43:

Kızlar sayfaları tek tek okumadım. Başlığı görünce ah işte bu bizz dedim bodoslama daldım topiğe.
Sıkıntı yapıyor bana...

hayırlısı olsun canım inşallah her şey yoluna girer...

bende sevgilinin hesap ettiğimizden sonra izne geleceğini duydum bugun ister istemez sevgiliyede kızdım... off puff hevesim kursağımda kaldı resmen yaa ne planlar yapmıştım 4 gün sonra geliyor diye 8 gün çıkardılar komutanları yaa... :59:

Sıkıntı yapıyor bana...

sende bizdensin destek alamamak çok kötü bi durum:14:düğün eşya okadar gözümde büyüyo anlatamam bu zamanda gerçekten zor Allah cümlemizin yardımcısı olsun:59:

kızlar ya dün ablama abiye bakmaya çıktık ay ben naptım biliyonuzmu gelinlikler vardı orda bende denedim bitane:1:ayyyyyy allahımmmmm nasıl muhteşemdi yaaaa hep merak ediyodum içinde olmak nasıl bi duygudur diye...pernses gibi hissediysun kendini...okadar kabarıktıki tam istediğim gibi....sonra çıkardım koydular yerine :50:çok mutiş bi duyguydu ya

kızlar ya dün ablama abiye bakmaya çıktık ay ben naptım biliyonuzmu gelinlikler vardı orda bende denedim bitane:1:ayyyyyy allahımmmmm nasıl muhteşemdi yaaaa hep merak ediyodum içinde olmak nasıl bi duygudur diye...pernses gibi hissediysun kendini...okadar kabarıktıki tam istediğim gibi....sonra çıkardım koydular yerine :50:çok mutiş bi duyguydu ya

hahahahaha iyi yapmışın kız fırsatları değerlendir :9::9:hem mutlu oldun hem hayal kırıklığı yaşadın demi bende rüyamda evleniyodum nası mutluluk rüyası bile etkiledi:14:Allahım hepimize en kısa giydirmeyi nasip etsin

hahahahaha iyi yapmışın kız fırsatları değerlendir :9::9:hem mutlu oldun hem hayal kırıklığı yaşadın demi bende rüyamda evleniyodum nası mutluluk rüyası bile etkiledi:14:Allahım hepimize en kısa giydirmeyi nasip etsin

yok kız hayal kırıklığı yaşamdım bigün onu giyeceğimi biliyorum öle hissediyorum en kısa zamanda giyeriz inşallah hepimiz amin

bende başlığı görünce yazmadan geçemedim moral olsun size biraz kızlar benimde 3 yıllık ciddi bir beraberliğim vardı herkes ne zaman evleneceksiniz diye sorup duruyodu artık bunalmıştım başka sorunlardan dolayı bizim evliliğimizde biraz zordu ama 2 hafta önce evlendik allaha çok şükür şimdi çok mutluyum huzur bu olsa gerek gereksiz sorular bittimi hayır şimdide ne zaman çocuk olacak diye bir baskı var 3 yıldır berabersiniz ee yapın hemen diyee :)) o olur 2 ci çocuk diye sorarlar bu böle gider takmayın kafanıza insanoğlu böle darısı başınıza herkesin kalbindekini versin allahım hayırlısıysa

bende başlığı görünce yazmadan geçemedim moral olsun size biraz kızlar benimde 3 yıllık ciddi bir beraberliğim vardı herkes ne zaman evleneceksiniz diye sorup duruyodu artık bunalmıştım başka sorunlardan dolayı bizim evliliğimizde biraz zordu ama 2 hafta önce evlendik allaha çok şükür şimdi çok mutluyum huzur bu olsa gerek gereksiz sorular bittimi hayır şimdide ne zaman çocuk olacak diye bir baskı var 3 yıldır berabersiniz ee yapın hemen diyee :)) o olur 2 ci çocuk diye sorarlar bu böle gider takmayın kafanıza insanoğlu böle darısı başınıza herkesin kalbindekini versin allahım hayırlısıysa

ay negüzel yaa mutlulukla canım inaşşalh bizde kavuşurz senin gibi:69:

hayırlısı olsun canım inşallah her şey yoluna girer...

bende sevgilinin hesap ettiğimizden sonra izne geleceğini duydum bugun ister istemez sevgiliyede kızdım... off puff hevesim kursağımda kaldı resmen yaa ne planlar yapmıştım 4 gün sonra geliyor diye 8 gün çıkardılar komutanları yaa... :59:

Amin canım... Asker yolu mu gözlüyorsun. Ne denir böyle durumda zaman su gibi aksın gitsin inşallah sizde tez zamanda kavuşun:71:

sende bizdensin destek alamamak çok kötü bi durum:14:düğün eşya okadar gözümde büyüyo anlatamam bu zamanda gerçekten zor Allah cümlemizin yardımcısı olsun:59:

Evet canım bu ara bende evdeyim çalışmıyorum. 3 aydır o da işsiz... Elde avuçta bişi yok. Gönül çok şey istiyor ama.... Olmuyor işte!. Hayırlısıyla bi işe girse (bende tabi) O vakit işimiz biraz daha kolaylaşacak.

Son düzenleme:
kaç yaşındasınızki?? mucize istiyosanız üniye gitmeyin :1:[/QUOTE]

üniversitede bu devirde zorunluluk biraz iş hayatı hayaller falan:D

Back