• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım benim sevdiğiminde ailesiyle bağları kopuk :/ herseyı ıkımız yapıcaz kımseden beklentımız olmıycak allah ın izniyle.. ama bi erkeğin tek başına ev kurması sözdü nişandı çok zor bizim de 4 sene oldu bende bişeyler istiyorum ama olmayınca olmuyor ki daha askerliğimiz var..sabret canım hersey zamanla guzel ustune gitme..

beklemek belirsizlik yıpratıyo artık insanı :5: aynen daha onun da askerliği var pöffff

kızlar ya benim 3 senedir bi ilişkim var, ancak ben artık ciddi bişeyler istiyorum. onun ailesiyle sorunlar olduğu için arasındaki bağlar kopuk. kendi bişeyler yapmaya çalışıyo ama sorun su ben artık ciddi bişeyler istiyorum söz, nişan o da diyo ben nasıl yapıcam böle nereye kadar gider :14: ben daha kaç yıl beklerim artık tak etti beklemek istemiyorum

sabırlı olcan canım napalım bizlerinde kaderinde bu var madem bekliyoruz katlancaz:31: çoğumuzun derdi maddi problemler zaten bide aileden destek görmeyince işler iyice değişiyo Allah yardımcımız olsun ama bu forumda yazarak rahatlıcan emin ol:9:
demin nişanlı kızlar bi başlık açmışlar oraya bi gireyim dedim anında çıktım:60::61: nası almışlar o kadar eşyayı o bohçayı nası hazırlamışlar yuh dedim :63:

nişanlanında sizide görecez :34: farkına varmıosun ki değişik gelmio düğün günü gelmedende inanamıoz heralde anca düğün günü kafamız dank eder :30:

kızz ceydaaa aha bi atne nişanlı kız yakaladı bizi:18::18:
desert ben sana da dediydim ya bacım nasıl heyecansız oluyon diye
burdada o konu açıldı
valla sinir oluyomm kızz azcık hareketlein yaww :1:
galiba dediğin gibi canım
nişanlanmak da pek bişi değiştirmio galiba
neyse benide göreceğiniz artık
:52:

kızlar ya benim 3 senedir bi ilişkim var, ancak ben artık ciddi bişeyler istiyorum. onun ailesiyle sorunlar olduğu için arasındaki bağlar kopuk. kendi bişeyler yapmaya çalışıyo ama sorun su ben artık ciddi bişeyler istiyorum söz, nişan o da diyo ben nasıl yapıcam böle nereye kadar gider :14: ben daha kaç yıl beklerim artık tak etti beklemek istemiyorum

canım yaa sende maddiyat yüzünden beklemek zorundasın bizim gibi
benimkide öle diyo merak etme,
allah yardım etsin bize
aileler bişeye el sürmeyince böle oluyo işte:50:

sabırlı olcan canım napalım bizlerinde kaderinde bu var madem bekliyoruz katlancaz:31: çoğumuzun derdi maddi problemler zaten bide aileden destek görmeyince işler iyice değişiyo Allah yardımcımız olsun ama bu forumda yazarak rahatlıcan emin ol:9:
demin nişanlı kızlar bi başlık açmışlar oraya bi gireyim dedim anında çıktım:60::61: nası almışlar o kadar eşyayı o bohçayı nası hazırlamışlar yuh dedim :63:

o forumlara bende uğramayayım :1: bende o kadr şeyi nasıl almışlar ne güzel diyorum acaba benmde olcakmı diyorum inş olur :25: benimki ailesiyle konuşcakmış bakalım ne olcak :85:

canım yaa sende maddiyat yüzünden beklemek zorundasın bizim gibi
benimkide öle diyo merak etme,
allah yardım etsin bize
aileler bişeye el sürmeyince böle oluyo işte:50:

maalesef canım bekliyorum bakalım :5:

kızlar benim de ciddi giden bi ilişkim var...ve sevgilimin müsterisiydik.2007 yılından beribeni sevio ve benim adımı bilerek beni bulmaya çalışmıtı.3 yıl haberim olmadan sevmiş. bu yarıyılda isteme olcaktı ama önce ailenin bizi araştırması olmuş ve kendini bilmezin teki bizim mafya oluğumuzu sölemiş kahrolmuştum nasıl böle bişiy denir die.. sonra gerçek ortaya çıktı neyse tam gelicekler kaynana adayımı hastneye kaldırdılar sonrada madii çöküşe geçtiler kuyumcular altın çıkıca doğal olarak emanetçiler bozmaya geldi offfff offfff şimdise bu yüzden gelemiolar işin kötüsü ben elazığdayım bizim buralarda kız istenir ve evlenilir öle sevgili hayatı aileme hiç uygun değil.. zaten sevgilim seviodum ama teklifte bulunduğunda hemen evlilik olursa die kabul etmiştim böle olunca herşey kötüye gitti... offff offff öle şeyler orataya çıkıoki zaman uzayınca aklım çok karışık işin kötüsü kimseye anlatamıorum... kendimi bazen çok yalnız hissediorum.. bunlar yetmezmiş gibi kendini kötü elti moduna sokan üç aylık bi eltim var oda arkadaşına ayarlamaya çalışıo sevgilimi sevgilim daha benle değilken bile denememiş sevgilim ağzının payını vermiş ahhh bide anlasa çok yüzsüz şımarık alınmayın yalnış anlamayın kızlar beni ben hiç ayrım yapmmam maddiyatla ama görmemiş birden zengin bi aileye düşünce kendini şaşaırmış.. bizimde maddi durumumuz sevgilim kadar ii. bu yüzden kıskançlıkla yapıo... saçma sapan şeyler yapıo ve onun sayesinde ailesinden soğudum.. o ailesi kapalı temiz kalpli insanlarlar.. bende kapalıyım. ama eltim açık ve kapancağını söleyip düğün gecesi oyun yapanlardan... herşeyle aileye uygun biri olduğum için kabullenemio...

ahh cnm kıyamam üzülme hep doldurma büyüklerin işi bu kızma ona.

20 yaşında üniversite okuyo kendi aklı ona yetmiyomu :47: aynı yeri kazandık o gitti ben gidemedim bende düşündüm ama yapmadım :47: zaten çok değişti üniversiteye gidipte değişilirmi herkes değişiyomu bilmiyorum aramızda 1 ev var bi kere gelmedi başladı başlayalı ben çalışmak zorundayım

20 yaşında üniversite okuyo kendi aklı ona yetmiyomu :47: aynı yeri kazandık o gitti ben gidemedim bende düşündüm ama yapmadım :47: zaten çok değişti üniversiteye gidipte değişilirmi herkes değişiyomu bilmiyorum aramızda 1 ev var bi kere gelmedi başladı başlayalı ben çalışmak zorundayım

Üniversite insanı çok değiştiriyomuş canım bende bunu gördüm. Gerçi ben değiştim mi bilmiyorum :31::31: ama etrafımda bi değişme olmadı. Boşver canım üzme sen kendini.

herkes bugun sevgilisyle geziyo ben evde kukuman kuşu gibi otirim :59::59::59::59::59::59::59::59::59:

merhaba canımm
geldim sonunda
evet bende gezenlerdendim:1::nazar:
sen niye buluşmadın askerdemiydi karıştırom valla
aman napcan buluşupta okadar sıcak vardı ki hiç bişe anlamadım canım yandım valla bide tenizi beyazlatmaya çalışıom yıllardır tam beyazladım derken hemde gözle görülcek şekilde
bugün bi ton yanmışım sinir oldum ya:51:

merhaba canımm
geldim sonunda
evet bende gezenlerdendim:1::nazar:
sen niye buluşmadın askerdemiydi karıştırom valla
aman napcan buluşupta okadar sıcak vardı ki hiç bişe anlamadım canım yandım valla bide tenizi beyazlatmaya çalışıom yıllardır tam beyazladım derken hemde gözle görülcek şekilde
bugün bi ton yanmışım sinir oldum ya:51:

hoşgeldin canım :)
ne güzel geziyosunuz ya akşam sahile inseydim keşke ama benimki istemedi kıramadım bende :( yok canım asker falan değil uzagız bizzzz birbirimizden :( niye beyazlamaya çalışıyosun canım bigünde yanılırmı kız :) zaten kapalısın yüzünmü yandı noldu ben süt gibiyim ya ayıptır söylemesi :1: seviyorum böyle olmayıda :1:

hoşgeldin canım :)
ne güzel geziyosunuz ya akşam sahile inseydim keşke ama benimki istemedi kıramadım bende :( yok canım asker falan değil uzagız bizzzz birbirimizden :( niye beyazlamaya çalışıyosun canım bigünde yanılırmı kız :) zaten kapalısın yüzünmü yandı noldu ben süt gibiyim ya ayıptır söylemesi :1: seviyorum böyle olmayıda :1:

he doğru uzaksınız siz
canım birgünde kararoyorum yaa yok böle bi sinir ten kızarmıyoruda direkt kararıyorum of yaa
yüzüm yandı canım bide ellerim kararmış hatta boneli kısım beyaz kalmış diğer tarafları kararmış ya uff
negüzel yaa aynen senin gibi süt beyazı olmak çokkk isterdim çok hemnde
gerçi kara değilim kumralsın diyen bile oluyo da güneşde hemen kararıyom işte
bu yaz gündüzleri dışarı çıkmıcam kesinlikle:50:

he doğru uzaksınız siz
canım birgünde kararoyorum yaa yok böle bi sinir ten kızarmıyoruda direkt kararıyorum of yaa
yüzüm yandı canım bide ellerim kararmış hatta boneli kısım beyaz kalmış diğer tarafları kararmış ya uff
negüzel yaa aynen senin gibi süt beyazı olmak çokkk isterdim çok hemnde
gerçi kara değilim kumralsın diyen bile oluyo da güneşde hemen kararıyom işte
bu yaz gündüzleri dışarı çıkmıcam kesinlikle:50:

büyük konuşma kız valla hergün çıkarsın he :1:
benimde yüzüm çok beyaz değilde tenim beyaz işte
ama yüzümün biraz esmer olmasını isterim çünkü benimki alanyada oldugu için kapkara :1::1::1:
biraz yanına uyum sağlıyım dimi :1:
agustosta falan gidicek askere benimki daha yapmadıı
hemen kararırsan hemende beyazlarsın olmazmı:)))

Back