• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

büyük konuşma kız valla hergün çıkarsın he :1:
benimde yüzüm çok beyaz değilde tenim beyaz işte
ama yüzümün biraz esmer olmasını isterim çünkü benimki alanyada oldugu için kapkara :1::1::1:
biraz yanına uyum sağlıyım dimi :1:
agustosta falan gidicek askere benimki daha yapmadıı
hemen kararırsan hemende beyazlarsın olmazmı:)))

keşke hemen beyazlamak mümkün olsa ya bu kadar beyazlamayı 2 senede elde ettim nasıl becerdin dersen 2 sene boyunca ne deniz ne havuz hiç birine gitmedim sahillere bile..güneş varsa çıkmadım genelde evdeydim bide limon ada yoğurt maskesi uyguluodum
ama eskiden bayağa karaydım yaa arap bacı gibiydim:1:
şimdi yüzün bembeyaz diyen bile oluyor
neyse artık yine limona talim :50:

Son düzenleme:
alemsin yahuu:)
kendini en iyi sen bilirsin tabide esmer olmakta kötü değil ya bence canm limonla falan tahriş etme yüzünü mazallah

bilmiom şimdiye kadar bişi olmadı canım
ama bugün yanmışım yaa eve geldim bi acele sürdüm yandım tutuştum hemen yıkdaım :1:
neyse ben çıkıom canım açım
bi makarna yapim
tarif bakıodum netten değişik bişeler buldum penne all arrabbiata diye onu yapıcam bakalım nasıl olucak:1:
kendie ii bak bebekom öpüyorum nanaktan:80:

bilmiom şimdiye kadar bişi olmadı canım
ama bugün yanmışım yaa eve geldim bi acele sürdüm yandım tutuştum hemen yıkdaım :1:
neyse ben çıkıom canım açım
bi makarna yapim
tarif bakıodum netten değişik bişeler buldum penne all arrabbiata diye onu yapıcam bakalım nasıl olucak:1:
kendie ii bak bebekom öpüyorum nanaktan:80:

afiyet olsun canım bende öptüm bybyyyy :71:

bizim ailevi problemlerimiz var akrabalarla...
aynı yaşta kuzenim beni kardeşlikten silmiş sinirlerimi bozdu :47:

kız bırak ya çıkaran çıkarsın bazen keşke hiç akrabam olmasaydı keşke diyom :41::41: able evlenenen arkadaşım vardı havalandı filan demiştim sende gitme düğününe demiştin ya bizden kimse gitmedi:63:
bide aradı beni beni1 hafta aramayın kızlarada tembih et balayına gidiyom dedi ne halin varsa gör seni kim arıcak seni:47::47:

kız bırak ya çıkaran çıkarsın bazen keşke hiç akrabam olmasaydı keşke diyom :41::41: able evlenenen arkadaşım vardı havalandı filan demiştim sende gitme düğününe demiştin ya bizden kimse gitmedi:63:
bide aradı beni beni1 hafta aramayın kızlarada tembih et balayına gidiyom dedi ne halin varsa gör seni kim arıcak seni:47::47:

mal mı o ya:47::47:

Back