canım benim sevdiğiminde ailesiyle bağları kopuk :/ herseyı ıkımız yapıcaz kımseden beklentımız olmıycak allah ın izniyle.. ama bi erkeğin tek başına ev kurması sözdü nişandı çok zor bizim de 4 sene oldu bende bişeyler istiyorum ama olmayınca olmuyor ki daha askerliğimiz var..sabret canım hersey zamanla guzel ustune gitme..
kızlar ya benim 3 senedir bi ilişkim var, ancak ben artık ciddi bişeyler istiyorum. onun ailesiyle sorunlar olduğu için arasındaki bağlar kopuk. kendi bişeyler yapmaya çalışıyo ama sorun su ben artık ciddi bişeyler istiyorum söz, nişan o da diyo ben nasıl yapıcam böle nereye kadar giderben daha kaç yıl beklerim artık tak etti beklemek istemiyorum
nişanlanında sizide görecezfarkına varmıosun ki değişik gelmio düğün günü gelmedende inanamıoz heralde anca düğün günü kafamız dank eder
kızlar ya benim 3 senedir bi ilişkim var, ancak ben artık ciddi bişeyler istiyorum. onun ailesiyle sorunlar olduğu için arasındaki bağlar kopuk. kendi bişeyler yapmaya çalışıyo ama sorun su ben artık ciddi bişeyler istiyorum söz, nişan o da diyo ben nasıl yapıcam böle nereye kadar giderben daha kaç yıl beklerim artık tak etti beklemek istemiyorum
sabırlı olcan canım napalım bizlerinde kaderinde bu var madem bekliyoruz katlancazçoğumuzun derdi maddi problemler zaten bide aileden destek görmeyince işler iyice değişiyo Allah yardımcımız olsun ama bu forumda yazarak rahatlıcan emin ol
demin nişanlı kızlar bi başlık açmışlar oraya bi gireyim dedim anında çıktımnası almışlar o kadar eşyayı o bohçayı nası hazırlamışlar yuh dedim
canım yaa sende maddiyat yüzünden beklemek zorundasın bizim gibi
benimkide öle diyo merak etme,
allah yardım etsin bize
aileler bişeye el sürmeyince böle oluyo işte
beklemek belirsizlik yıpratıyo artık insanıaynen daha onun da askerliği var pöffff
kızlar selam nasılsınız bişey gördüm facede çok sinirlendim moralim bozuldu
ne gördün canım ?
bizim ailevi problemlerimiz var akrabalarla...
aynı yaşta kuzenim beni kardeşlikten silmiş sinirlerimi bozdu
ahh cnm kıyamam üzülme hep doldurma büyüklerin işi bu kızma ona.
20 yaşında üniversite okuyo kendi aklı ona yetmiyomuaynı yeri kazandık o gitti ben gidemedim bende düşündüm ama yapmadım zaten çok değişti üniversiteye gidipte değişilirmi herkes değişiyomu bilmiyorum aramızda 1 ev var bi kere gelmedi başladı başlayalı ben çalışmak zorundayım
Üniversite insanı çok değiştiriyomuş canım bende bunu gördüm. Gerçi ben değiştim mi bilmiyorumama etrafımda bi değişme olmadı. Boşver canım üzme sen kendini.
herkes bugun sevgilisyle geziyo ben evde kukuman kuşu gibi otirim
merhaba canımm
geldim sonunda
evet bende gezenlerdendim
sen niye buluşmadın askerdemiydi karıştırom valla
aman napcan buluşupta okadar sıcak vardı ki hiç bişe anlamadım canım yandım valla bide tenizi beyazlatmaya çalışıom yıllardır tam beyazladım derken hemde gözle görülcek şekilde
bugün bi ton yanmışım sinir oldum ya
hoşgeldin canım :)
ne güzel geziyosunuz ya akşam sahile inseydim keşke ama benimki istemedi kıramadım bendeyok canım asker falan değil uzagız bizzzz birbirimizden niye beyazlamaya çalışıyosun canım bigünde yanılırmı kız :) zaten kapalısın yüzünmü yandı noldu ben süt gibiyim ya ayıptır söylemesi seviyorum böyle olmayıda
he doğru uzaksınız siz
canım birgünde kararoyorum yaa yok böle bi sinir ten kızarmıyoruda direkt kararıyorum of yaa
yüzüm yandı canım bide ellerim kararmış hatta boneli kısım beyaz kalmış diğer tarafları kararmış ya uff
negüzel yaa aynen senin gibi süt beyazı olmak çokkk isterdim çok hemnde
gerçi kara değilim kumralsın diyen bile oluyo da güneşde hemen kararıyom işte
bu yaz gündüzleri dışarı çıkmıcam kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?