• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

oyyyyy saol yavrucum almış kadar oldun...
ay günler geçmio yaa çok sıkılıyorum hele şu yaz bi bitse

eee tabi sana geçmez ben dün sevgilimle konuştum işte arkadaşımın sevgilisi daha askerden geleli 3 hafta oldu hemen istemeye gelmişler söz yapcaklarmış falan dedimm ,, hiiççç oralı bile olmuyo işte napcaklar erkenden söz yapıp ne birikimleri varnış ilerde zorluk çekerler falan feşmekan deli etti beni tamam bi yandan haklı ama daha 2 yıl var diyo :19::19::19::19:

eee tabi sana geçmez ben dün sevgilimle konuştum işte arkadaşımın sevgilisi daha askerden geleli 3 hafta oldu hemen istemeye gelmişler söz yapcaklarmış falan dedimm ,, hiiççç oralı bile olmuyo işte napcaklar erkenden söz yapıp ne birikimleri varnış ilerde zorluk çekerler falan feşmekan deli etti beni tamam bi yandan haklı ama daha 2 yıl var diyo :19::19::19::19:

tabi sana geçmez demişin niye kızzz niye bana geçmio zaman
ayy seninkide benimki gibi ii yapmışlar dio gerizekalı

evlilik yolu göründü ya seni zor gelir günler sana ondan geçmez dedim:34::34::34:

hee şimdi anladım canım
ama şuan moralim çok bozuk
benimki aradı çalıştığı işten şikayetçi yaa çıkacak diye korkuyom
çok çalıştırıyolarmış
nolcak bilmiom diyo başka işe girsem ora da kötüyse çıksam nolcak diyo düğün var daha diyo
off bunalıma girerde herşeyden vazgeçer die korkuyom:5:

hee şimdi anladım canım
çok çalıştırıyolarmış
nolcak bilmiom diyo başka işe girsem ora da kötüyse çıksam nolcak diyo düğün var daha diyo

oruçlu halimle çok caım sıkıldı hayat yaa

hee şimdi anladım canım
çok çalıştırıyolarmış

varya seni de gören 30 yaşını aştın da evde kalma korkusu var sancak ha
hoş evde kalma lafına çok kızıyorum ama hemen ümitsizlenme herşey olacağına varır bitanem sıkma canını birbirinizi teselli edin hem her işte olur tatsızlıklar ben bile yaşıyorum zaman zaman o bide erkek alttan almıyodur da ondan uzuyodur konu yoksa önemli bişey yoktur yani geçer gider inşallahh

Back