varya seni de gören 30 yaşını aştın da evde kalma korkusu var sancak ha
hoş evde kalma lafına çok kızıyorum ama hemen ümitsizlenme herşey olacağına varır bitanem sıkma canını birbirinizi teselli edin hem her işte olur tatsızlıklar ben bile yaşıyorum zaman zaman o bide erkek alttan almıyodur da ondan uzuyodur konu yoksa önemli bişey yoktur yani geçer gider inşallahh
ya abdestli okuyunca daha az okuyorum abdestim bozuluyo falan byle elimde zikir matik sürekli okuyorumm daha iyi oluyoo[/QUOTE
aman zikir matik ya numaramatiği nerden uydurdum bilmemnerden alabilirim:26:
kızlar sorum olacak size numaramatik nedir nerelerden alabilirim çok ihtiyacım varşu erkeklerin para biriktirmeden evlilik olmuyo hallerine sinir oluyorum sanki ayrı olunca çok para birikiyo evlenenler milyarder sanki benimkine dedim askere git gel yüzüğü takalım sonra biriktirelim diye hemen delirdi birikmiş para olmadan yüzük takılmazmış ayrılcam gitcem onu istiyo
bende atlıyım konunuza :78: kızlar erkeklere acımayın bütün baharatları katın kahvesine..ben o tuzlu kahvenin erkeklerin sabrının nasıl oldunu gösterenbir simge olarak görüyorum :26:
kahveden bi yudum alıp koyarsa..... nezaket
kahvenin tuzlu oldunu düşünüp hiç içmezse........ terbiyesizlik
hepsini içmek için elinden gelenii yapıp içemezse...... çaba
hepsini içerse ........ sabır,saygı ve sevgisi olarak düşünüyorum :26:
kızlar ya çok garip rüya gördüm dün akşam
sevdiğimle kalabalıktan kurtulmak istioduk şuda yeşillik yer var çok güzel diyodum oraya gidelim diyodum sonra bahçe kapısı var kapının ardında da at var dı at olduğu için giremioduk o kapıdan başka kapıdan gidelim dedik ordada kuluçkaya yatmış tavuk vardı ordan da gidemedik..sonra ben aşkıma helva veriyodum ii oldu bu diyo içim ısındı diyodu...ama normal marektte satılan helvalardandı
helvanın anlamı bekarsanız evleneceğinize
atın anlamı dileklerinizin gerçekleşeceğine yyazıyo
kuluçkaya yatmış tavuk bekarlar için evlilik anlamına gelir yazıyor
ceyda sineray kulis
nerde kalnızı yaa hiç gelmez oldunuz hee
kızlar bugun bi arkadasımla gezdik nişanlı kendisi bu ayın 26sında düğünü var evlenme desen evlenmicek garibimhiç heycanlı değil ama oda 3-4 senedir bekliyo zaman geçtikçe heyecanlarda azalıyo galiba onda bunu gördüm bi hafta kala falan heyecanlanırım diyo bilmiyom artık kınalıgının altına ayakkabı bulamamıs ona baktık bide gelinlikçye gittik gelinliğini gösterdi bana ya harika gelinlikler var kızlar rabbim bizede giymeyi nasip eder inşallah er yada geç..
amin canım
ay nasıl oluyoda heyecanlı olmuyolar yaa sinir oluyomm he
telaştan olsa gerek heralde canım bilmiyorumki anlaşamıcaz diye korkuyo hiç bişeyim olmasın huzurum olsun diyo huzur olunca hepsi olur diyo gerçi akrabası sayılır evlendiği kişi kayınvalideside çok iyimiş işte insanda yine bi korku oluyo düşünsene el evine gidicen ne olursa olsun artık sorumluluk sahibi olcaksın çok zor biz burda can atıyoruz ama iş ciddiye binince öyle olmaz :/
yok yaa hiçde öle yapıcamı sanmıyom neymiş o öle sevmem öle işi
benim ark. da öle ay biheyecansız
ben pervane oldum o gün gelinlik bakalım kuaförere gidelim gelin başını konuşalım diye
ses çıkarmıyo yok boşver diyo
en sonunda kızdım "ay ben senle niye ilgileniomki bana ne ya bana mı dert oldu "dedim döverim hee diyo
o zaman görürüm ben seni
yaklaştıkça artar heyecanlar kız
bana sorsan yarın evlenek derim
tabikide artar onlar gibi heyecansız olmam bacım
valla al benden de okadar
şimdi evlen deseler arkadama bile bakmadan çıkarım baba evimden
Selam kızlarr... İyi geceler nasılsınız ?
amin canım
ay nasıl oluyoda heyecanlı olmuyolar yaa sinir oluyomm he
kızlar ya benim 3 senedir bi ilişkim var, ancak ben artık ciddi bişeyler istiyorum. onun ailesiyle sorunlar olduğu için arasındaki bağlar kopuk. kendi bişeyler yapmaya çalışıyo ama sorun su ben artık ciddi bişeyler istiyorum söz, nişan o da diyo ben nasıl yapıcam böle nereye kadar giderben daha kaç yıl beklerim artık tak etti beklemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?