ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ceyda sen bu işlerden anlıyon
elmalı pastaya ben güzel şekil veremiom yaa kocaman oluyo açılıo bi tipsiz oluyo bana yardım etsene mesela şu şekil nasıl verilmiş yaaa Eki Görüntüle 201072

canım bunu şekilli kesiciyle yapmışlar eline alıp yuvarlıyosun elinle biraz açıyosun kenarından sekilli kesiciyle kesiyosun içine harcı koyup kapatıyosun işte yavasca çay kaşığının sapıyla :) öyle gördm

ya şu yemek istesine dadandırdınız beni ölcem yaa bu saattede bişey yapılmazki ay yarını iple çekiyorum evliliği kafamdan atim azcık yemek yapmaya verim kendimi bari

at tabi ne bu ya evlilik evlilik biraz sabır ayol yemek yapta yi
hatta seninkinede ver o zaman işleri hızlandırır belki benim hanımın eli hamarat diye

Son düzenleme:

yok yok sonra derler sen bize iyi yüzüünü gösterdin böyle olduğunu bilmiyorrduk falan kaldramam
neyse o yani
evimiz var canım bizim allaha şükür kaynanamla oturmucam
oturamam da zaten kirada olurum yine de oturamam ben

anlaşıldı desene cadı bi gelin onları bekliyo
oh ne gusel ya kıskandım valla bi bizm evimiz yok nerdeyse istifa edicem bu aşktan

anlaşıldı desene cadı bi gelin onları bekliyo
oh ne gusel ya kıskandım valla bi bizm evimiz yok nerdeyse istifa edicem bu aşktan

olmasa da olurdu ya canım aşkım olsun da başka bişey istemem
evlenmek için benim iş bulmamı beklerdik ve evlenince kirada otururduk
allah yardım ederse de evimizi alırdık bi şekilde kredi çekerdik yada başka şekilde kira öder gibi ev sahibi olunuya ya öyle falan
baya cadıyım ben 1 kere tanıştım ailesiyle pikniğe gittim geçen yaz mezuniyet zamanı ellerini bile öpmemişim
aşkım diyo askerlik arkadaşınmı onlar diyo toklaştın diyo
baktım ayp oldu sonra mezuniyet günü yine karşılaştık öptüm ellerini

haklısın canım alırız yine bi şekilde Allah nasip ederse
haklı çocuk neyse telafisini yapmışın

canım beninde annesinin elini öpmeye ötürmüştü ilk çıktığımızda of of ben öpmedim kadının elini yüzünü öptüm işte..aşkım çok tembih etmişti elini öp diye ama ben heyecandan öpemedim..sonra ben gidince halası niye elini öpmedi annenin demiş...anneside saolsun "heyecandır olsun" demiş...bidaha görürsem sanırım istemeye geldiklerinde anca görürüm ozaman öperim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…