• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Kimseye güven olmuyo bu devirde canım hiç kimseye herkes kendi çıkarı peşinde yüz verdikçe astarını istiyolar :59: geçen bi arkadaşın annesi öldü bilgisayar almak istiyodu benimde birikmişim vardı aldım ona dedi işte öderim borcunu falan iyi dedim. 5 ay geçti ne ses var ne seda :59: sıkışığım lazım en sonunda cesaret edip istedim çünkü geçen sene ayakkabımı çalmıştı :43::43: vermedi vermiycem dedi kaç gün hastanelik yattım sinirden :59::59: Ben şimdi napayım onu üzüldüm aldım içi gitmesin özenmesin diye hırsızlık yaptıgı halde Allaha havale ediyorum :59::59:

ayakkabını çaldıgını nerden anladın canım onun yaptıgını yani.
öyle yüzsüz insanlarda var hala evet
kimseye üzülüpte iyilik yapmıcaksın aslında sonunda kaybeden sen oluyosun
kendını de uzme o 5 para etmeyen insanlar yüzünden değmiyo asla...

canım ben sana bişey sorcaktım karaca takımını ne kadar aldın kaç ayda aldın para biriktirip yani ayda kenarına ne kadar attın bende para biriktiricem az az da olsa damlaya damlaya göl olur

ayakkabını çaldıgını nerden anladın canım onun yaptıgını yani.
öyle yüzsüz insanlarda var hala evet
kimseye üzülüpte iyilik yapmıcaksın aslında sonunda kaybeden sen oluyosun
kendını de uzme o 5 para etmeyen insanlar yüzünden değmiyo asla...
Belli canım ayakkabı giyilmiş bi kaç yerinde belli lekelerim vardı. 1 hafta giydi istedim ver dedim çalındı dedi sonra ne hikmetse 1 hafta içinde ayakkabı alınıyo ve 1 senelik gibi kirler var. İçindeki yazılar silinmiş. Bariz belliydi :59:
canım ben sana bişey sorcaktım karaca takımını ne kadar aldın kaç ayda aldın para biriktirip yani ayda kenarına ne kadar attın bende para biriktiricem az az da olsa damlaya damlaya göl olur

1.398.00 tl canım kampanya vardı karacada 12 kişilik yemek takımı + 12 kişilik çatal bıçak seti sandıklı + 22 parça tencere takımı hepsini o paraya aldım . 10 taksit yapıyolardı ben peşin aldım canım :9: takside giremem hiç diye.

Belli canım ayakkabı giyilmiş bi kaç yerinde belli lekelerim vardı. 1 hafta giydi istedim ver dedim çalındı dedi sonra ne hikmetse 1 hafta içinde ayakkabı alınıyo ve 1 senelik gibi kirler var. İçindeki yazılar silinmiş. Bariz belliydi :59:

1.398.00 tl canım kampanya vardı karacada 12 kişilik yemek takımı + 12 kişilik çatal bıçak seti sandıklı + 22 parça tencere takımı hepsini o paraya aldım . 10 taksit yapıyolardı ben peşin aldım canım :9: takside giremem hiç diye.

Allahında bulsun boşver bence muhatap olma bi daha :47:
hmm ablamda aldı ondan taksitle canım ödedi bitti şükür
kaç ayda biriktirdin paranı yani aylık ne kadar attın kenarına??
peşin fiyatına indirim yapmadılarmı

Allahında bulsun boşver bence muhatap olma bi daha :47:
hmm ablamda aldı ondan taksitle canım ödedi bitti şükür
kaç ayda biriktirdin paranı yani aylık ne kadar attın kenarına??
peşin fiyatına indirim yapmadılarmı

peşin fiyatı 1.398 tl cnm peşin fiyatınada 10 taksit yapıyolardı şekerim. Valla hiç düzgün bişi alamıyorum kendime ne kazandıysam atıyorum kenara. bankada birikmişim vardı ondan çktim canım. ama hiç çekmeseydim 3-4 ayda biriktirirdim tatlım.

peşin fiyatı 1.398 tl cnm peşin fiyatınada 10 taksit yapıyolardı şekerim. Valla hiç düzgün bişi alamıyorum kendime ne kazandıysam atıyorum kenara. bankada birikmişim vardı ondan çktim canım. ama hiç çekmeseydim 3-4 ayda biriktirirdim tatlım.

anladım canım sen kenarına atıyosun baya demekki ben ailemede verdiğim için bana pek bişey kalmıyo :59:

Anladım canım kıyamam sana ya :59: ben aileme vermiyorum ama kendime hiç bişi almıyorum :59: geçen bi ayakkabı beğendim çok hoşuma gitti aldım içime oturdu :59::59:

napim canım borç bitmiyor bunalıyorum ama yapcak bişey yok
arada bi alırsın canım ya evliliğe var baya üzülme bu kadar :59:

napim canım borç bitmiyor bunalıyorum ama yapcak bişey yok
arada bi alırsın canım ya evliliğe var baya üzülme bu kadar :59:

baya cimrileştim :9: benimkide hep kendine bişiler alıyo iyice sinir oluyorumm :59: ah canım sorma o borçlar bizdede var kredi çektik ev aldık yeni nasıl ödüycez bakalım geceleri uykum kaçıyo ama şimdiden almamız lazım nasıl öderiz sonra onu :59:

baya cimrileştim :9: benimkide hep kendine bişiler alıyo iyice sinir oluyorumm :59: ah canım sorma o borçlar bizdede var kredi çektik ev aldık yeni nasıl ödüycez bakalım geceleri uykum kaçıyo ama şimdiden almamız lazım nasıl öderiz sonra onu :59:

benimkide geçen ayakkabı almıs spor hmm dedim güle güle giy ayagında eskisin sagol diyo ucuzundan aldım ama diyo :9: Allah kolaylıgını verir inşallah canım ben maaş günüm gelince hiç sevinmiyorum kalmıyoki bişi napim :9:

evi kimle aldınız kız onu anlamadım
bimkiyle aldık canım ortak tapu yaptırdık şimdilik :)ödüycez 5 seneye inş.
benimkide geçen ayakkabı almıs spor hmm dedim güle güle giy ayagında eskisin sagol diyo ucuzundan aldım ama diyo :9: Allah kolaylıgını verir inşallah canım ben maaş günüm gelince hiç sevinmiyorum kalmıyoki bişi napim :9:

benimde kalmıyo canım hemen bankaya ve hesaba gidiyo :59:

Back