• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bimkiyle aldık canım ortak tapu yaptırdık şimdilik :)ödüycez 5 seneye inş.

aaaaaaaaaaaa
canım daha nişan olmadan ev almışınız kızz bari nişan takın yahu
maşallah yaa helal size kaça aldınız evi bakalım

kız 5 sene olmuş ne nişanı :D nişan 3 sene sonra inş. 110 milyara aldık canım :59: brikmişimiz vardı birazda kredi çektik ödüyoruz işte :59:

kız 5 sene olmuş ne nişanı :D nişan 3 sene sonra inş. 110 milyara aldık canım :59: brikmişimiz vardı birazda kredi çektik ödüyoruz işte :59:

kız niye ne nişanı diyon
ev almışınız bide yaa
nişan için niye beklionuz
yanlış anlama soruyom öle
hepimizin derdi aynı
kaç yaşındasınız siz sevgilinle bakalım
ne kadar oldu ev alalı

:131::131: prtakal ağcına mı bakıyosunuz :)) çok güzel tatlılar börekler var orda

evet canımm benim tariflerimi aldıgım sitem :))

inceliom işte öle
karanfilli kurabiye ilgimi çekti yarın yapıcam karanfil aşığıyım ben çayıma atmassam içemem o çayı

hmm ben görmedim canım yapta bize de gönder :9:
ben de çok severim kokusunu :82:

kız niye ne nişanı diyon
ev almışınız bide yaa
nişan için niye beklionuz
yanlış anlama soruyom öle
hepimizin derdi aynı
kaç yaşındasınız siz sevgilinle bakalım
ne kadar oldu ev alalı

yok canım ne yanlış anlıycam aileler vermiyo canım isemiyolar bizi :59::59: evimizin borçları bitsin öyle isteriz dedi benimki eğer vermezselerde kaçırırım dedi nasılsa evimiz hazır kimseye muhtaç olmayız dedi haklıda canım :59:
ben 20 yaşındayım kelebeğimde 25 yaşında canım 5 senedir birlikteyiz. ev alalıda Ocak ayında aldık canım tam 6 ay olmuş.

yok canım ne yanlış anlıycam aileler vermiyo canım isemiyolar bizi :59::59: evimizin borçları bitsin öyle isteriz dedi benimki eğer vermezselerde kaçırırım dedi nasılsa evimiz hazır kimseye muhtaç olmayız dedi haklıda canım :59:
ben 20 yaşındayım kelebeğimde 25 yaşında canım 5 senedir birlikteyiz. ev alalıda Ocak ayında aldık canım tam 6 ay olmuş.

seninki ne iş yapıyo canım

Son düzenleme:

alla alla niye istemiyolar yaaa
onun ailesi seni
seninkilerde onu istemio galiba

alla alla niye istemiyolar yaaa
onun ailesi seni
seninkilerde onu istemio galiba

onun annesi istemiyo tek. benimkine teyzesinin kızını alıcakmış miras bölünmesinmiş tanıdık olsunmuş diye. yoksa yengeleri abileri falan çok severler beni.
Benimkiler baştan beri istemiyo yaşı büyük diye 5 yaş var aramızda sadece babam falan evlenirsen seni red ederim falan dedi baya olaylar oldu. Evden çıkamadım 3-4 sene anca yeni yeni düzelmeye başladı ama annesi hala istemiyo beni. illa tutturmuş teyzesinin kızı olucak diye. Benimkide olmaz öyle sey ben cerenle mutluyum onu istiyorum diyo. Bakalım nolucak :14::14:

ceyda sen bu işlerden anlıyon
elmalı pastaya ben güzel şekil veremiom yaa kocaman oluyo açılıo bi tipsiz oluyo bana yardım etsene mesela şu şekil nasıl verilmiş yaaa $4c5459421ee7488a27189253fd2bbd6b_1302093765[1].jpg

onun annesi istemiyo tek. benimkine teyzesinin kızını alıcakmış miras bölünmesinmiş tanıdık olsunmuş diye. yoksa yengeleri abileri falan çok severler beni.
Benimkiler baştan beri istemiyo yaşı büyük diye 5 yaş var aramızda sadece babam falan evlenirsen seni red ederim falan dedi baya olaylar oldu. Evden çıkamadım 3-4 sene anca yeni yeni düzelmeye başladı ama annesi hala istemiyo beni. illa tutturmuş teyzesinin kızı olucak diye. Benimkide olmaz öyle sey ben cerenle mutluyum onu istiyorum diyo. Bakalım nolucak :14::14:

allah yardım etsin canım

ya şu yemek istesine dadandırdınız beni ölcem yaa bu saattede bişey yapılmazki ay yarını iple çekiyorum evliliği kafamdan atim azcık yemek yapmaya verim kendimi bari

Back