• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

günaydınnnnn:81::81::81:
aybenimki derslere verdi kendini yaa sinir ediyo beni :63:
açıköğretim sınavları bitti diye seviniodum şimdide bütü düşünüo:63:
hiç bukadar takmıodu okulu yaa bu sefer niye böle olduysa:47: benle ilgilenemio ders çalışınca ondan sinir oluyom

hiç bukadar takmıodu okulu yaa bu sefer niye böle olduysa:47: benle ilgilenemio ders çalışınca ondan sinir oluyom

Biz o dönemi atlattık şekerim :) 2 ay boyunca geç uyumalar konuşmamalar sürekli ders çalışmalar :59: sonunda bitti sürekli ilgileniyo ne kadar Teşekkür etsem az diyo :9::9: bu hafta sonu süprizi varmış ayy acaba neee :64::64:

günaydın canım benimkide öle 1aydır ders ders ders zaten akşama kadar işte oluyo görüşemiyoz geliyo der çalışıyo üstüne onun gerginliği:37: sınaz bitti şimdide iyi geçmedi telafisine çalışcam diye sızlanıyo:68:

günaydın canım benimkide öle 1aydır ders ders ders zaten akşama kadar işte oluyo görüşemiyoz geliyo der çalışıyo üstüne onun gerginliği:37: sınaz bitti şimdide iyi geçmedi telafisine çalışcam diye sızlanıyo:68:

ay aynen yaa akşama kadar işde zaten
gelincede ders çalışıo
haliyle ilgilenemio
yaa arıyo sürekli ama 1dk 2 dk falan konuşup kapatıoz
şimdiden bütü düşünüo yaa
of edim bırak artık yaa falan dedim artık

Biz o dönemi atlattık şekerim :) 2 ay boyunca geç uyumalar konuşmamalar sürekli ders çalışmalar :59: sonunda bitti sürekli ilgileniyo ne kadar Teşekkür etsem az diyo :9::9: bu hafta sonu süprizi varmış ayy acaba neee :64::64:

sen demi girdin aöf ye
o mu girdi canım
ay merak etme büt yaklaştıkça yine başlayabilir bu dönemler
benimki bugünden dio şu derse çalışmam lazım büt için dio
bide büt nezaman ya
benimkide bu hafta sonu gelcek

Son düzenleme:
bide ben yeni kapandım kızlar benimki daha görmedi haftasonu nası gitcem yaa çok heyecanlıyım inşallah beğenir:18::52:

sorma yaa kendimi kötü gelin hissediyorum bide sadece bunla kalsa iyi
valla cahillikten kadının yanında bacak bacak üstüne atmıştım of yaa ne kadar safmışım hatta bacağıma bakmıştı ..onuda demişler peşimden bacak bacak üstüne attı annenin yanında diye onada bişey dememiş kadın saolsun çok anlayışlı çıktı heyecandan demiş ..ben beni istemez sanmıştım bu hareketlerimden sonra ama istio şükür istemeye gidelim diyor istemeyen insan demez sanırım bunu..bide benim namaz kıldığımı anlatıyomuş komşularına geçende komşu kadın benimkine beni sormuş napıo falan die sonra namaz kılıyomuş demiş annen nasıl sevinio anlatıo hep bize bunları demiş....sevinyorum buna canım

kız oluyo bunlar büyüklerin anlayışlı olması gerekiyo bak ne güzel anlayışla karşılamış:16:bende yemeğe gitmiştim mideme nası ağrılıar girmişti annesi yanlış anlamasın diye bütün yemekleri yemeye çalışmıştım iyice ağrımıştı:60:

sen demi girdin aöf ye
o mu girdi canım
ay merak etme büt yaklaştıkça yine başlayabilir bu dönemler
benimki bugünden dio şu derse çalışmam lazım büt için dio
bide büt nezaman ya
benimkide bu hafta sonu gelcek

o girdi canım. Bütünlemeye hiç girmedi benimki inş. girmez 3. sınıfa geçti çalışıyo benimki 70den aşağı notu yok :9::9: hep destek oldum ama sabrettim sende öyle yap canım inan daha kıymetli oluyosun

kız oluyo bunlar büyüklerin anlayışlı olması gerekiyo bak ne güzel anlayışla karşılamış:16:bende yemeğe gitmiştim mideme nası ağrılıar girmişti annesi yanlış anlamasın diye bütün yemekleri yemeye çalışmıştım iyice ağrımıştı:60:

ay demekki anlayışlıymış canım yaa
sende de sabır varmış hee maşallah ,buarada sen kaç yaşındasın cnm

o girdi canım. Bütünlemeye hiç girmedi benimki inş. girmez 3. sınıfa geçti çalışıyo benimki 70den aşağı notu yok :9::9: hep destek oldum ama sabrettim sende öyle yap canım inan daha kıymetli oluyosun

oh ne iyi valla benimki tembel yaa:1:
50 alsa sevinioz:1:
ama bu sefer çok hırs yaptı bakalım nolcak:1:
ya ben pek destek olmuyom yaa ofluyom yeter bırak şı dersi atık diyom destek ol daha diyo
o bana destek oluyo:1:
valla destek olmayı pek beceremiom yaa

ayy ne hoş beğenir beğenir hayırlı olsun canım ders çalışmaları biyerde iyi ama sorumluluk sahibiler:16:

ay beğenir dimi yaa çok istiodu zaten kapanmamı hoşuna gider inşallah
evet bazende öle düşünüyorum ilerde daha ii olucak diyo şimdi çalışıom bunalıom ama dio ikimiz için dio:nazar:

şimdiki kaynanaların çoğu iyi ya:9: 23 yaşındayım canım:15:

Ay bide benim ki iyi olsa başımıza taş yağıcak :9::9: Ama umrumda değil valla saygıda kusur etmem ama evlendikten sonrada ayda bi kez gitsek yeterli benimki anlayışlı o konuda allahtan neyin ne oldugunu biliyo o yönden beni zorlamıyo :69:

ay benim ki inşallah daha da iyidir çünkü beraber oturucam onunla:51:

bende kaynanamla oturmak istiyom ya herkes kızıyo ama yani babası vefat etti zaten bende bi iş bulur çalışırım anneside iyi kötü evle uğraşır çocuğumuz olunca ona bakar:9: işallah iyi anlaşırsınız canım 3nüz mutlu mesut geçinirsiniz:16:

Ay bide benim ki iyi olsa başımıza taş yağıcak :9::9: Ama umrumda değil valla saygıda kusur etmem ama evlendikten sonrada ayda bi kez gitsek yeterli benimki anlayışlı o konuda allahtan neyin ne oldugunu biliyo o yönden beni zorlamıyo :69:

aferin arkadaşım sen elinden geleni yap kafası dank eder:63: sevgilinide helal olsun ezdirmiyo seni:6:

Back