bimkiyle aldık canım ortak tapu yaptırdık şimdilik :)ödüycez 5 seneye inş.
aaaaaaaaaaaa
canım daha nişan olmadan ev almışınız kızz bari nişan takın yahu
maşallah yaa helal size kaça aldınız evi bakalım
kız 5 sene olmuş ne nişanınişan 3 sene sonra inş. 110 milyara aldık canım brikmişimiz vardı birazda kredi çektik ödüyoruz işte
:131::131: prtakal ağcına mı bakıyosunuz :)) çok güzel tatlılar börekler var orda
kız 5 sene olmuş ne nişanınişan 3 sene sonra inş. 110 milyara aldık canım brikmişimiz vardı birazda kredi çektik ödüyoruz işte
kız niye ne nişanı diyon
ev almışınız bide yaa
nişan için niye beklionuz
yanlış anlama soruyom öle
hepimizin derdi aynı
kaç yaşındasınız siz sevgilinle bakalım
ne kadar oldu ev alalı
evet canım ben ilk defa görüom orayı ceyda tavsiye etti
:131::131: prtakal ağcına mı bakıyosunuz :)) çok güzel tatlılar börekler var orda
inceliom işte öle
karanfilli kurabiye ilgimi çekti yarın yapıcam karanfil aşığıyım ben çayıma atmassam içemem o çayı
kız niye ne nişanı diyon
ev almışınız bide yaa
nişan için niye beklionuz
yanlış anlama soruyom öle
hepimizin derdi aynı
kaç yaşındasınız siz sevgilinle bakalım
ne kadar oldu ev alalı
yok canım ne yanlış anlıycam aileler vermiyo canım isemiyolar bizievimizin borçları bitsin öyle isteriz dedi benimki eğer vermezselerde kaçırırım dedi nasılsa evimiz hazır kimseye muhtaç olmayız dedi haklıda canım
ben 20 yaşındayım kelebeğimde 25 yaşında canım 5 senedir birlikteyiz. ev alalıda Ocak ayında aldık canım tam 6 ay olmuş.
yok canım ne yanlış anlıycam aileler vermiyo canım isemiyolar bizievimizin borçları bitsin öyle isteriz dedi benimki eğer vermezselerde kaçırırım dedi nasılsa evimiz hazır kimseye muhtaç olmayız dedi haklıda canım
ben 20 yaşındayım kelebeğimde 25 yaşında canım 5 senedir birlikteyiz. ev alalıda Ocak ayında aldık canım tam 6 ay olmuş.
alla alla niye istemiyolar yaaa
onun ailesi seni
seninkilerde onu istemio galiba
seninki ne iş yapıyo canım
onun işi çok tatlım futbolcu dükkanları var çalışıyo orda abisiyle birde özel ders veriyo
onun işi çok tatlım futbolcu dükkanları var çalışıyo orda abisiyle birde özel ders veriyo
alla alla niye istemiyolar yaaa
onun ailesi seni
seninkilerde onu istemio galiba
onun annesi istemiyo tek. benimkine teyzesinin kızını alıcakmış miras bölünmesinmiş tanıdık olsunmuş diye. yoksa yengeleri abileri falan çok severler beni.
Benimkiler baştan beri istemiyo yaşı büyük diye 5 yaş var aramızda sadece babam falan evlenirsen seni red ederim falan dedi baya olaylar oldu. Evden çıkamadım 3-4 sene anca yeni yeni düzelmeye başladı ama annesi hala istemiyo beni. illa tutturmuş teyzesinin kızı olucak diye. Benimkide olmaz öyle sey ben cerenle mutluyum onu istiyorum diyo. Bakalım nolucak
ceyda bana mı soruyon ne iş yapıyo diye
valla karıştı yorumlar ya
oh oh masallahh
onun annesi istemiyo tek. benimkine teyzesinin kızını alıcakmış miras bölünmesinmiş tanıdık olsunmuş diye. yoksa yengeleri abileri falan çok severler beni.
Benimkiler baştan beri istemiyo yaşı büyük diye 5 yaş var aramızda sadece babam falan evlenirsen seni red ederim falan dedi baya olaylar oldu. Evden çıkamadım 3-4 sene anca yeni yeni düzelmeye başladı ama annesi hala istemiyo beni. illa tutturmuş teyzesinin kızı olucak diye. Benimkide olmaz öyle sey ben cerenle mutluyum onu istiyorum diyo. Bakalım nolucak
allah yardım etsin canım
allah yardım etsin canım
Aminnn canım aminnn Allah hepimize yardım etsinAllah yüzümüzü kara çıkartmasın
Aminnn canım aminnn Allah hepimize yardım etsinAllah yüzümüzü kara çıkartmasın
ah ah amin inşallah.......
ya şu yemek istesine dadandırdınız beni ölcem yaa bu saattede bişey yapılmazki ay yarını iple çekiyorum evliliği kafamdan atim azcık yemek yapmaya verim kendimi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?