ciddi bir gelecek sorunu

sayın modern bayan evliliğin iyi geçmesi için iki tarafında aynı düşünceyi ve görüşü paylaşması lazım yoksa çatışmaların önünü alamazsınız. siz kendinize kendiniz gibi modern bir bay bulun napacaksınız o geri kalmış beyefendiyi...

cicim ayları geçene kadar idare edersiniz ama cicim ayları geçtikten sonra eşinizin ailesi karışmasa bile eşinizin üzerinizdeki kısıtlamaları canınızı sıkmaya başlar ve erkeklere göre ailesinin karışmıo dediği bi çok şey senin için özel hayatına burun sokmaktır dolayısyla ailesinin söyledikleri de eklenmeye başladıkça çıldırmaya başlarsın bence oturup gerçekten baya sağlam bi şekilde düşünüp geleceğe ilişkin ona göre karar verin. ayrıca neden kadın erkeğe uyum sağlamak zorunda ya? erkek size uyum sağlasın diicem ama hayallerde güzel işte

herkes istedigi Hayati yasasin bu konuda hemfikiriz fakat anlasamazsiniz.
suan sana olumlu yada yaparim ederim dedigin hersey evlenince batacak.

Yapamazsınız, benim eşim de en başta sıkmaya çalışıyordu beni, zamanla törpüleyip kurtuldum. Ama öyle devam etseydi yürümezdi evliliğimiz. Şu an bile açık olmayan kıyafetime baktığı zaman daralıyorum ve sert çıkıyorum.

Bence o is olmaz uzgunum. Simdi icki icme der daha sonra giyimine dikkat et vs vs kisitladikca kisitlar.
Eger bunlara yaparim diyorsan iyi gecinirsiniz ama bana gore esler birbirlerini kisitlamamali.

Yarin bi gun arkadas cevrene bile gidemezsin bakarsin hep ickili ortam ya da barlarda falan bulusuyorlar ama senin onlarla gezmene "iznin" olmaz. Yani sorun ustune sorun yasarsiniz.

kıyafet anlayışınız bile uymuyorsa o evlilik zor.
Kaynımdada var durumu gibi olacak ama. şöyle diyim, eşimin ailesi çok muhafazakar. sülalede tek açık gelin benim. üstelik eşimin ailesi "modern" değil. ama hiç birşeyime karışmadılar. eşimde karışmadı. nişanlıyken karşılıklı içtik, sonra ortak kararla içkiyi bıraktık. ama bana ilerde seni şöyle görmek istiyorum demedi.çünkü benim nasıl biri olduğumu biliyodu,bile bile tercih etti birlikte olmayı. bunlar biraz ortak görüşle alakalı. şimdiden seni kalıba sokmak istiyorsa evlenince ya o kalıba gireceksin, yada huzurundan vazgeçeceksin.

Dindar olmak ayrı cemaatlere takılmak ayrı, cemaat kısmı bikaç tık üstü bence, saygı falan bekleme direk burkaya gir belki yürür ilişki

Taban tabana zıt adamları nasıl buluyorsunuz anlamam, hayır yani nerde denk geldiniz de sevgili oldunuz ki siz

bazı arkadaşlar neden bu kadar sert çıkıyor anlamıyorum sizin fikrinizi sordum insanları bu kadar yargılamayın ve acımasız olmayın. insani cevaplar verirseniz daha rahat anlaşabiliriz lütfen

öyle yaparım hanımefendi teşekkürler

Ben evlendim.
Bayagi rahat buyudum. Ailem de rahat. Esimin ailesi muhafazakar. Esim zaten ailesi kadar muhafazakar degildi ama sevgili oldugumuz gunden itibaren tamamen bana gore yasamaya basladi.
Kiyafetime karismaz, alkol aliriz vs vs.
Sadece tek istegi vardi, eve alkol sokmamak. Ben de onu sorun etmedim. Evde icmiyoruz ve icirmiyoruz. Muhafazakar olalim derdimiz yok.

Bu sekilde olmasaydi, esim bana uyum saglamasaydi, diretseydi evlenmezdim.

ortak noktalarda buluşmanız ne kadar güzel darısı başıma

Açık söylüyorum ki ileride çok çok çooook büyük problem yaşarsınız,göze alıyorsanız ne ala ama göze alamazsanız evlenip kendinizi heder etmeyin derim.

bence zor.. sevgilin gozuktugu kadar dindar olsaydi seninle flört hayatida yasamazdi sekerim.

Allah riyakarlardan korusun bizleri...kaldiki gercekten dini emrettigi icin yasayana saygim sonsuz Elhamdulillah muslumanim ama dedim ya bir cok seyi isine geldigi gibi yasayanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…