sayın modern bayan evliliğin iyi geçmesi için iki tarafında aynı düşünceyi ve görüşü paylaşması lazım yoksa çatışmaların önünü alamazsınız. siz kendinize kendiniz gibi modern bir bay bulun napacaksınız o geri kalmış beyefendiyi...selam arkadaşlar, 26 yaşındayım
20 aylık ciddi bir ilişkim var. gelecek planları yapmaya başladık. fakat erkek arkadaşım ve ailesi muhafazakar. sevgilim cemaatlere üye annesi kapalı fakat ben ve ailem modern ve açık bir aileyiz. benim dövmem falan var rahat biriyimdir.
sorun şu benden içkiyi bırakmamı istiyor. bazı şeylerden vazgeçmemi, gelecekte daha muhafazakar olmamı istiyor. konu içmek ya da içmemek meselesi değil özgürlük alanlarını daraltması. kıyafetlerimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum ama yine de bazen sorun olabiliyor. tatile gitme konusunda bile az kişinin olduğu yerleri araştırıyor. dinine uygun yaşamak istiyor bende müslümanım ama çoğu şeyi yerine getiremiyorum.
böyle biriyle hayatını birleştirmiş ya da fikri olan birileri var mı? evlenince her şey cok daha şiddetlenir mi? lütfen bana yardım edin. teşekkür ederim şimdiden
hayır sadece kız kardeşiyle tanıştım ve güzel geçtiAilesiyle yuz yuze gorustunuz mu
haklısın malesef kıyamet koptuOrda modern demeyecektin, bak şimdi neler olacak. :/
ilerde şiddetlenir gibi görünüyor canım ya
öyle yaparım hanımefendi teşekkürlersayın modern bayan evliliğin iyi geçmesi için iki tarafında aynı düşünceyi ve görüşü paylaşması lazım yoksa çatışmaların önünü alamazsınız. siz kendinize kendiniz gibi modern bir bay bulun napacaksınız o geri kalmış beyefendiyi...
ortak noktalarda buluşmanız ne kadar güzel darısı başımaBen evlendim.
Bayagi rahat buyudum. Ailem de rahat. Esimin ailesi muhafazakar. Esim zaten ailesi kadar muhafazakar degildi ama sevgili oldugumuz gunden itibaren tamamen bana gore yasamaya basladi.
Kiyafetime karismaz, alkol aliriz vs vs.
Sadece tek istegi vardi, eve alkol sokmamak. Ben de onu sorun etmedim. Evde icmiyoruz ve icirmiyoruz. Muhafazakar olalim derdimiz yok.
Bu sekilde olmasaydi, esim bana uyum saglamasaydi, diretseydi evlenmezdim.