- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.514
Benim de başım açık, hatta burada tesettürlü arkadaşların 'açık saçık' dediklerindenim.bir kesime haksızlık varsa size göre şu anda başka kesime haksızlık yokmu?
madem o kadar duyarlısınız ve çoooook bilgilisiniz biz sizin yanınızda cahil kalıyoruz o zaman belli şeyleri çifte standarttan uzaklaşarak ele alın da anlayalım birilerine yaranmakmı istiyorsunuz yoksa gerçekten haktan hukuktanmı yanasınız. öyle hahah gülmekle olmaz bu işler. :)
bir de konu sahibinin başına gelen senin de başına gelirse bir gün anlarsın belki sözlerimizin değerini. iranda da böyle gülüyorlardı humeyni dini düzen getirecek diyenlere şimdi hepsi bin pişman..
Şu yazdıklarınıza şok oldum.
Önce ikna odalarını inkâr etmişsiniz, üstelik bu odaların banisi Nur Serter o odalarda fişleme amaçlı kayıt alındığını bile itiraf ettiği hâlde. İkna odaları bir insan hakları ihlâlidir, kişinin onurunun ayaklar altına alınmasıdır; bu tip oluşumları normalleştiren, kabul eden, görmezden gelen herkes de suç ortağıdır.
Şimdi siz modern bir kadın mısınız yani? Siz sadece ufku dar, dünyası dar bir insansınız. Modern bir kadın hemcinslerinin uğradığı hak ihlâllerinin karşısında olur. Bu ister çocuk gelin, ister aile içi istismar, ister inanç özgürlüğünün ihlâli olsun.
İslâm'ı kendi mantığınıza oturtma çabanızı anlıyorum ama henüz dört işlem yapamazken parçacık fiziği çalışmadaki cesaretinize hayran kaldım.
Ayrıca ne beğenmediğiniz insanlar gibi "Başına gelirse görürsün" geyiğine giriyorsunuz? Ben çok net konuşuyorum mesela çünkü benim başıma gelemez. Beni baskı altına alacak adamın alnını karışlarım; babamınkini karışlamışlığım vardır.
Ben size baskı örneği söyleyeyim: Son derece modern bir ailenin kızı olan arkadaşım tesettüre girdi diye ailesi tarafından reddedildi.ben hiç türban taktı diye kızını öldüren 'modern' ya da 'ataist' baba görmedim. siz gördünüzmü?
ayrıca forumdan da onlarca konu getirebilirim baskıya dair. aramada epey bişey çıktı.