- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar, 26 yaşındayım
20 aylık ciddi bir ilişkim var. gelecek planları yapmaya başladık. fakat erkek arkadaşım ve ailesi muhafazakar. sevgilim cemaatlere üye annesi kapalı fakat ben ve ailem modern ve açık bir aileyiz. benim dövmem falan var rahat biriyimdir.
sorun şu benden içkiyi bırakmamı istiyor. bazı şeylerden vazgeçmemi, gelecekte daha muhafazakar olmamı istiyor. konu içmek ya da içmemek meselesi değil özgürlük alanlarını daraltması. kıyafetlerimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum ama yine de bazen sorun olabiliyor. tatile gitme konusunda bile az kişinin olduğu yerleri araştırıyor. dinine uygun yaşamak istiyor bende müslümanım ama çoğu şeyi yerine getiremiyorum.
böyle biriyle hayatını birleştirmiş ya da fikri olan birileri var mı? evlenince her şey cok daha şiddetlenir mi? lütfen bana yardım edin. teşekkür ederim şimdiden
muhafazakar, cemaatçinin zıt anlamlısı ne zamandan beri modern olmuş ki
modern anlamını onun için kullanmadım hanımlarHmm başı kapalı olunca modern olunmuyor değil mi? Örümcek kafalı falan olunuyor, sen de haklısın.
bu tamamen kişinin saygısızlığından bence dinle ya da uymakla alakası yok terbiyesizlikAkrabalarimda boyle bi durum var dediğiniz gibi,muhafazakarlar.gelini ve ailesi de kendilerinin zıttı. En son kayınvalidesi köy yoğurdu mu ne goturmustu evine torunum yesin diye gelin de kapıyı acmamisti, o denli istemiyorlar kendi kafa yapılarına uymayani, umarım sizde de böyle bi durum olmaz çünkü bana gore apaçık saygısızlık
Ben evlendim.
Bayagi rahat buyudum. Ailem de rahat. Esimin ailesi muhafazakar. Esim zaten ailesi kadar muhafazakar degildi ama sevgili oldugumuz gunden itibaren tamamen bana gore yasamaya basladi.
Kiyafetime karismaz, alkol aliriz vs vs.
Sadece tek istegi vardi, eve alkol sokmamak. Ben de onu sorun etmedim. Evde icmiyoruz ve icirmiyoruz. Muhafazakar olalim derdimiz yok.
Bu sekilde olmasaydi, esim bana uyum saglamasaydi, diretseydi evlenmezdim.
ortak noktadamı buluşmuşlar?? bana daha çok bir noktada buluşmuşlar gibi geldiortak noktalarda buluşmanız ne kadar güzel darısı başıma