evlenince hersey daha da şiddetlenir canım hatta bukez ailesi de sorun yapmaya baslar.. kaldırabilecek misin iyi düşün iyi karar verselam arkadaşlar, 26 yaşındayım
20 aylık ciddi bir ilişkim var. gelecek planları yapmaya başladık. fakat erkek arkadaşım ve ailesi muhafazakar. sevgilim cemaatlere üye annesi kapalı fakat ben ve ailem modern ve açık bir aileyiz. benim dövmem falan var rahat biriyimdir.
sorun şu benden içkiyi bırakmamı istiyor. bazı şeylerden vazgeçmemi, gelecekte daha muhafazakar olmamı istiyor. konu içmek ya da içmemek meselesi değil özgürlük alanlarını daraltması. kıyafetlerimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum ama yine de bazen sorun olabiliyor. tatile gitme konusunda bile az kişinin olduğu yerleri araştırıyor. dinine uygun yaşamak istiyor bende müslümanım ama çoğu şeyi yerine getiremiyorum.
böyle biriyle hayatını birleştirmiş ya da fikri olan birileri var mı? evlenince her şey cok daha şiddetlenir mi? lütfen bana yardım edin. teşekkür ederim şimdiden
şimdi sevgilim ailem bana karışmaz diiyor ama sözlere güvenip bi şeylere karar veremem haliyle ama çok iyi biri merhametli vicdanlı ve çok seviyorumevlenince hersey daha da şiddetlenir canım hatta bukez ailesi de sorun yapmaya baslar.. kaldırabilecek misin iyi düşün iyi karar ver
gerçekten mi çok üzüldüm canım cok zorben evli değilim ama annem ve babam aynen bu şekildeydi biz küçükken boşandılar annem resmen babam ve ailesi tarafından psikolojik işkence yaşamış hala o yılları tüyleri diken diken anlatır
gerçekten mi çok üzüldüm canım cok zor
selam arkadaşlar, 26 yaşındayım
20 aylık ciddi bir ilişkim var. gelecek planları yapmaya başladık. fakat erkek arkadaşım ve ailesi muhafazakar. sevgilim cemaatlere üye annesi kapalı fakat ben ve ailem modern ve açık bir aileyiz. benim dövmem falan var rahat biriyimdir.
sorun şu benden içkiyi bırakmamı istiyor. bazı şeylerden vazgeçmemi, gelecekte daha muhafazakar olmamı istiyor. konu içmek ya da içmemek meselesi değil özgürlük alanlarını daraltması. kıyafetlerimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum ama yine de bazen sorun olabiliyor. tatile gitme konusunda bile az kişinin olduğu yerleri araştırıyor. dinine uygun yaşamak istiyor bende müslümanım ama çoğu şeyi yerine getiremiyorum.
böyle biriyle hayatını birleştirmiş ya da fikri olan birileri var mı? evlenince her şey cok daha şiddetlenir mi? lütfen bana yardım edin. teşekkür ederim şimdiden
Sevgilin ailem bana karışmaz demiş ama o sana karışıyor, bu konuda ne düşünüyorsun?şimdi sevgilim ailem bana karışmaz diiyor ama sözlere güvenip bi şeylere karar veremem haliyle ama çok iyi biri merhametli vicdanlı ve çok seviyorum
modern olmak dini olmayı gerektirmiomu ne yani ne demek isitosun dinine düşkün muhafazakar insanlar modern olamıyomu cahilmi oluyorlar bla bla gibimiOrda modern demeyecektin, bak şimdi neler olacak. :/