ciddi bi sorun olabilir mi? :(

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar 1 ay önce 4.5 cmlik kistim olduğunu öğrendim doktor doğum kontrol ilacı verdi ilacı kullanmaya başladım ilk adet günümde sonra adetim bitti diye banyo yaptım o zamandan beri sürekli koyu kahve siyah arası renkte koyu sıvı geliyo ve pazartesi adet sancısıyla beraber o koyu kahve siyah rengi koyu sıvıda artış oldu bende adet oldum diye ilaca başladım fakat hala benden normal adet kanı gelmiyo yani kırmızı değil sizce bi sorun olabilir mi moralim çok bozuk bunu çok kafama taktım

canım sen hemen doktora gıttsene neyı beklıyorsun bekletmeye gelmez erken gıt erken teshıs olsun bısey varsada ılerletme hıcbıseyi tmm

canım sen hemen doktora gıttsene neyı beklıyorsun bekletmeye gelmez erken gıt erken teshıs olsun bısey varsada ılerletme hıcbıseyi tmm

dün gittim doktora kist filan hiç bişeyim kalmamış yumurtalıklar rahim temiz dedi ilacıda bitince bırak gerek kalmadı dedi bide ilk doğum kontrol hapı kullanırken o tür kanamalar yapabilirmiş

canım doğum kontrol hapı leke yapar. ben de sürekli kist üretiyorum..1.5 yııl kullandım..bırakalı 2 yılı geçti hala adet öncesi lekelenirim sonra kanamaya geçerim..bi sürü doktora gittim sorun yok dedileri..

bu arada iki ay önce bende de 4.4 cm kist vardı..kendiliğinden düşürdüm ama şimdi de sağ tarafta 2.5 var..ben bebek istediğim için hap kullanmadım..kendi kendine geçmesini bekliyoruz. geçmezse mecbur d.kontol hapı..bu ay soğan kürü yaptım..bakalım kontrolde ne çıkacak.

geçmiş olsun inşallah bebeğin fazla bekletmez. ben o ilacı veren doktora değil de başka doktora gittim durumu anlattım alttan muayene yaptı diğer doktora sorduğumda gerek yok demişti sadece karından ultrasonla baktı diğer doktor rahmimi yumurtalıklarımı herşeyimi gösterdi ilaca başladın mı dedi evet dedim bitince başlama bi daha herşeyin temiz dedi

Son düzenleme:

canım hap eritmiştir...benim o kadar çok kistim olur ki.biri biter diğeri başlar..5-6 kez acillik oldum kıvrandım...korkmana gerek yok herkesin başına gelir ama farketmez çoğu kişi..hap bence de kullanma..boş yere hormonlarımızla oynuyoruz. inş benimkiler temizlenir de hapa gerek kalmaz..bebek olsa da kurtulsam kistlerimden

benim bildiğim kadarıyla basit kistler hamile kalmaya engel değil çünkü çoğu kadın kist yara ve iltihap olduğunu anlamazmış bile hatta bazı kistler adet kanamasıyla vücuttan atılırmış benimde 1.5 cm kistim vardı önceden onda hiç ilaç kullanmamıştım kendi kendine gitmişti zararsız kistler yumurtlama döneminde oluşurmuş sonra kendiliğinden gidermiş bence kisti kafana takma

Doğum kontrol hapı kullanmaya başladığım ilk ay hem sdetim normalden 2-3 gün fazla sürmüştü hem de koyu lekelenmeler şeklinde olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…