- 7 Mayıs 2014
- 231
- 12
- Konu Sahibi HAZALIMMM1983
Birisi var mi acaba yani gercekten bu isten anlayan birisi????
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birisi var mi acaba yani gercekten bu isten anlayan birisi????
Anladığımı söylerler
anladığımı söylerler
banada bakarmısın yollasam
Falimin resmini gondesem bakarmisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olur bakarım
Ben de rica etsem?
bir ara toplu olarak bakarım
bir ara toplu olarak bakarım
Tabikide yok olamazda Herkimki ben varım diyorsa haydi hodri meydan
Eki Görüntüle 1114408 Eki Görüntüle 1114409 Eki Görüntüle 1114410 Eki Görüntüle 1114411 Eki Görüntüle 1114412 Eki Görüntüle 1114413
Ben ekledim fotolari 😁
Yakın zamanda içiniz çok sıkılmış ya bazı sorunlar yaşamışsınız ya da kendi kendinize bazı şeyleri dert edinmişsiniz ama çabuk atlatmışsınız. Uzun bir yolunuz var gibi görünüyor ama bir sıkıntı sizi de beraberinde bekliyor. Burnu sivri ya da uzun keskin gözlü bir erkekle bir tartışmanız var size bağrıyor adeta. Elinizden yakın zamanda yüklü para çıkartmışsınız ya da çıkartacaksınız. Gezmeyi seven birisiniz sanırım bu uzun yolculuk anlamında değil arkadaş çevrenizle buluşup gezmek kafa dağıtmak gibi... Yakın zamanda bir düğün var etekleriniz uçuş uçuş dans ediyorsunuz mutlu bir evlilik olucak. Haneniz çok temiz lakin dışarıdan sıkıntı var aileye doğru. Sevgilinizin birşeyine çok kızmışsınız ya da kızacaksınız o da diz çöküp kafasını sizin kucağına koyup pişmanlığını dile getiriyor üzgün gibi bir durum olucak canınızı çok sıkacak bu durum ama daha sonra sarmaş dolaş çıkmışsınız Sizin evlenmenizi istemeyen biri var çevrenizden dikkat edin o kişiye... E ya da F harfi çıkmış. Siz çok çabuk nazara gelen birisiniz o yüzden bol bol dua edin kem gözlerden korunmak için. İnternetten ilk defa fal bakıyorum umarım anlatabilmişimdir iyi geceler
Tabikide yok olamazda Herkimki ben varım diyorsa haydi hodri meydan