- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
sende benım falıma bışıler solersen neden olmasın:)
anlamam ama gördüklerimi söylerim tabi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende benım falıma bışıler solersen neden olmasın:)
canım kafanda bazı dusunceler var ve nasıl yapman gerektıgını bılemıyosun gıbı geldı bana ancak en sonunda bırınde karar verıp o yonde ılerleyecegını dusunuyorum 3 uncu resımde barız bı sekılde bı erkek var kafasındakı dusuncelerde sen varsın ancak sana gelmek ıcın onunde bıtane engel var gıbı duruyo azcık sıkıntıların olucak ama aşılmıycak seyler degıl tabaktada bı tane denız kızı bıtanede tılkı gordum ben ama tılkının kotu oldugunu hıssetmedım ben sadece aılenızde boyle kurnaz bırı var gıbı geldı cnm bana benden bu kadar:))
2 tane kadın var, oturmuşlar birilerini çekiştiriyorlar .
çok iyi niyetli bir insansın, işinde yükseleceksin. güzel bir aşk yolu var ve baş harfi a ile başlıyor.
hanede biri var
ve sürekli seni çekiştiriyor, mutluluğunu bozmak istiyor.birine büyük bir haksızlık yapılmış.
güzel bir gelecek senı beklıyor ve güzel bir evlılık yapacaksın.biri var, hep onun sözü geçsin istiyor.
.kafan çok karışık sürekli ,süreki düşünüyorsun.düşünme ve yoluna bak, akışına bırak bazı şeyleri.
.bırıyle el ele vermıssın, herşeyın üstesınden geleceksınız.
bır yerden güzel bir para gelecek. falında deve var çok şanslısın ..bu kadar canım umarım doğru şeyler söyleyebılmısımdır.:)