Hep dedim ki ben gezerken ederken o başka erkekler arasından bana en iyisi olduğunu göstermeye çalıştı etti motivasyonum hep buydu sonra bir şey oldu en iyisi benim sen bana layık değilsin git falan dedi bende gittim. Sonra geri istedi özür diledi baştan başlayalım falan başladık. Bu sefer o benim gözüme batmaya başladı değerimi sonradan anladığı için. Ayrılsam hemen başkalarıyla itham etti kesin şuradasın kesin buradasın diyorum ki sen artık hayatımda yoksun zamanında sen istemedin beni karışma falan diyorum mesela. Hakaretler havada uçuşuyor. Bilerek yapıyorsun diyor işte. Sonra diyoruz ki her şey geride kalsın evlenelim. Evleniyoruz. Sonra o yaptığım şeyleri söyleyip durdu. Neyse onlar kesildi ben yine bi ayrıldım. Bu sefer de aynı gün hem kardeşimle buluşcam hem onunla planımız vardı. Bi ark gelcek diye saat ileri attı beklemek durumunda kaldık saat geç oldu bana dedi ki ben geçeyim o zaman ama böyle tavırlı hissediyorsun onu. Ben de dedim ki oraya ya sonra gidelim sen bize 1 saat eşlik et, çünkü kardeşimle zaman geçiremiyorum bana çocuk musunuz da, plana sadık kalmadın şöyle böyle ben suratına kapattım telefonu. E başta ben geçiyorum o zaman demişsin ben sana kırılma diye sen bize eşlik et demişim, tamam hadi bye bye desem bunlar yaşanmayacaktı bir yerlerin kalkıyor senin ben sana böyle yaklaşınca dedim. Neyden yüz buluyor yani öyle davranmaya ben güzelce 1 saat sende gel demişim amaç beraber vakit geçirmek değil mi? zaten her gün yan yana değil miyiz. Kız kardeşim haftada 1 izin yapıyor ve morali bozuktu cidden bana ihtiyacı vardı yanına gelmişim. biz geçiyoruz sonra kardeşim bizim aile meselelerimize neden burnunu sokuyorsun diyor. O da ablan beni boynuzluyor falan yazıyor. Bana da kardeşini bana düşman etmeye çalışıyorsun yazıyor. Sonra bi bakıyorum olduğumuz yere geliyor ( ben veriyorum adresi ) surat tavır bi tuhaf. Sonra da bana diyor ki birisi orada karısını bassın bakalım ruh hali nasıl oluyor falan diyor. WTF? Yani böyle mi değerli hissedicem ben kendimi bana dese ki tamam hayatım güzelce gidin bende uğrarım bir şey olursa bana haber verirsin hemen gelirim. Adresi ben vermişim adam oraya seni basmaya geldim diyor yani onu anlamaya çalışmak en büyük motivasyonumdu ama arka planda ben ne zaman güzel bir şey yapmak istesem baltalamaya çalışıyor çok sevdiğini söyleyebilir ama saygı yok