cici cici tatlı tatlı konuşan kız arkadaslrıma bayılıyorum 40 yıl konuşsalar dinleysm geliyor ben neden kibar değilim kızlar konuşurken nelere dikkat edersiniz mesela hangi kelimeleri hayatımdan çıkartmalıyım hangilerini kullanmalıyım tüyolarınız var mı
Eşimle telefonda konuşurken bir arkadaşım konuşmamızı duymuştu. ChocolateMilk nasıl öyle tatlı tatlı konuşuyorsun ya ne güzel demişti... İçten gelen birşey sanıyorum ki. Konuşurken gülümsemek, güzel şeyler söylemek konuşmayı hoşlaştırıyor bence
bencede tamamen içten gelen bişey.ama bunu etkileyen şeyler var bende.konuşurken ellerimi kullanabiliyorum bazen.o yüzden ellerim bakımlı yumuşak olmalı.konuşurken rahat olmam, nazik olduğumu hissetmem lazım.mutlu olarak mutlu etmeye çalışarak konuşmak gerek.argo kelimeler kullanmamak gerek.baştan aşağıya güzel ve kibar olmak gerekki o cici konuşma içten olsun.
cici cici tatlı tatlı konuşan kız arkadaslrıma bayılıyorum 40 yıl konuşsalar dinleysm geliyor ben neden kibar değilim kızlar konuşurken nelere dikkat edersiniz mesela hangi kelimeleri hayatımdan çıkartmalıyım hangilerini kullanmalıyım tüyolarınız var mı
Bu tamamen senin elinde canimm kibar konusmak istedigimde cok kibar konusabilirim..
Argo konusursamda alayina giderim..
İste tipki bu iki cumledeki gibi oluyor hersey... Kibar oldugunda ses tonunu yumusatip hos kelimeler kullanirsin argoda ise ses tonunu yukseltip daha kalin bi sekilde sert uslupla konusursun... Bu ögretilecek bisi diilki tamamen senin kendi elinde....