Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

ayy nerden buldun kıs böyle cins cins çiçeği

Komşumuz verdi yavruydu bana getirdiğinde ona da başkası vermiş . Suyu verdikçe coştu iki üç ayda böyle oldu . Daha ne kadar büyüyecek diye merak ediyorum . O yüzden ismini araştırıyorum . Tohumu da yaprağındaymış komşumuz bir tek onu söyledi .

Son düzenleme:
insan adınıda söyler neyse yılmak yok ara bul şunun ismini merak ettim

Mavi orkidene bayıldımmm..En kısa zamanda bı tane alacagım.Mor ,beyaz ve pembe var bende de :)

merhabalar uzun zaman sonra yine ben :)

eşim yine bir orkide getirdi arkadaşlar. ama evim çok sıcak ve kuru. yatak odasında hava nemlendirici kullanıyorum. ama diğer taraflar çok kuru. yatak odasıda çok ışıklı değil orkide için. benim bir orkidem bu kuruluğa dayanamdı ve öldü
şimdi yeni orkidem için ne yapmam gerek ? su püskürtüyorum ama yeter mi ?

Kızlaaaaaaaarrrrrrrr napıyorsunuz :)
sonunda menekşem oldu sevmiyordum ama benimki başka zeynep'in pembişinden var aynısı. resmini sonra koyacağım.
bu arada biz İstanbul'dayız artık. yeni evim öncekinin aksine bir damla güneş görmüyor maalesef. çiçeklerimin birkaçıyla vedalaştım. sukulentler hala toparlanmaya çalışıyor. artık yerim de öyle geniş değil pek yeni çeşitler alamayacağım gibime geliyor. üzgünüm ama elden ne gelir :/

Amin canim masallah senin baya yaklasmis dogum bi avazda kurtulursun insallah
amin canım inşallah, evet yaklaştı korku, heyecan, mutluluk hepsi bir arada :) sağlıcakla doğsunda gerisi boş artık. eskiden konuşuyorduk bu topikte 2 kaybım vardı daha önceden. o yüzden insan her şeye katlanmak istiyor zor elde edilen şeyler çok kıymetli. Allah aratmasın

Haklisin canim
Dogaldanmi oldu yoksa tup bebekmi

Kzlar bileniniz varmı orkidelerim çiçeklerini döktü yaprakları yeşil sağlıklı görünüyo çok.güneş ışığı aldığı dönemde döküldü yeniden çiçek açarmı? Böyle kel gibi görünüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…