- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.401
Allahım Nolamaaaaaaaz .
Ama hepsi var da beyazim fırfırlı değil
Begendim muck .
Anaaam o ne domates oyle .....maasallah.
graphicdesigner zeynep4 @flores G gazeldustubaglara
Hayırlı cumalar
teşekkür eder teyzesimaşallah ne güzel menekşerin haşlanmış yumurta suyu ve yumurta kabuğu ver faydalı olur
ayyy çok minnak minnak maşallah
Banadamiama ben burdan hic cikmadimki siz gittiniz
Kusme kusme opem de gecsin .
Cok ayıp bikere arkadaslarinla menekselerini paylasmalısın
Görceeeeeeem .menekse deme bene demeçatlarım.
Benimkiler bi süru tomurcuklandi açsınlarda hepsini birden gondericem .sürekli bakıyorum kimseler yok, hıhh
menekşeleri gördüm öldüm
niye benimkiler çiçek açmıyo yaa, bu menekşeler ne istedi de vermedim beeenn.. saçımı süpürge ettim, besin bile verdim hala tık yok.. yeşil yeşil duruyorlar ot gibi...insan bi açar dimi şöyle renk renk...
boşuna besliyorum ben bunları
tamam tamam gel öpüyümde barışaksürekli bakıyorum kimseler yok, hıhh
menekşeleri gördüm öldüm
niye benimkiler çiçek açmıyo yaa, bu menekşeler ne istedi de vermedim beeenn.. saçımı süpürge ettim, besin bile verdim hala tık yok.. yeşil yeşil duruyorlar ot gibi...insan bi açar dimi şöyle renk renk...
hadi yaBenimkiler bi süru tomurcuklandi açsınlarda hepsini birden gondericem .
Şok geçirttircem size nihahaha
Iyice kuruyunca yapraklar azcik solunca ustten sapır şupur su veriyorum.tamam tamam gel öpüyümde barışak
kıs menekşelere hergün yarım çay bardağı alttan su ver sakın üstten verme çiçek yerine yaprak veriyo
hadi ya
sürekli bakıyorum kimseler yok, hıhh
menekşeleri gördüm öldüm
Bendeeeeeeeeeeeeeeinanmıyoruuummmmm , kapısında beklicem inş..
Teşekkür ederim :)Canim 138 ve 139 . Sayfalara bi bak benim yazdiklarima orda bilgiler verdim