Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Özellikle menekselerine bayıldım.
Çok güzeller sevmisler yerlerini demekki ve seni.
Maşallah diyeyim. .
Kesinlikle çiçekler özellikle menekseler sevgiyi hissediyor.
Tesekkur ederim canim
Evet cok seviyorum onlari ama saksilari kuculdu iyice mayista bi buyuk saksiya alicam
size tavsiyem menekse aldiginizda bi sure aldiginiz saksida dursun bi sene sonra felan degistirin ben oyle yapiyorum once eve alissin

Bende 2 gün önce lavanta aldım. Ama çiçek toprağım bitmiş. İnşallah yarın toprak alıp saksıya geçiricem.

Eki Görüntüle 1807848
Annemin hediyesi ev çamı ama galiba kuruyor gibii inşallah kurtarabilirimmm. Çok üzülürüm kurursa

Sizdee atın kizlarrrrr .
Topikte yesillensin Şenlensinn.

Aynı çamdan bizde de var .Şu an karanlıkta hiç güneş görmüyor .Yengemle birlikte almıştık o güneşe koymuş sarardı kurudu dedi . Fazlada sulamıyorum .

Aynı çamdan bizde de var .Şu an karanlıkta hiç güneş görmüyor .Yengemle birlikte almıştık o güneşe koymuş sarardı kurudu dedi . Fazlada sulamıyorum .

Benimki de güneş görmüyor ama gitgide kuruyor.
Inşallah kurtaririm.

bunlarda benim hava alsınlar diye balkona çıkardım

Eki Görüntüle 1810759

Komşunuzun hediye ettiği çiçeğin adı "Barış Çiçeği" yada "Yelken çiçeği" diye biliniyor.
Brnde de varr beyaz acarr çok da guzel olur.
Balkonda ki gül gibi renkli olanlar gerçek çiçek mii çok güzel duruyorlarrr..

Ben yılbaşında aldım bir tanede yengeme hediye aldım .Onunki kurumuş fazla su vermiyorum .Gölgede derken hiç ışık görmüyor gibi . İnşallah kurtarırsınız .

Aynen annemde yılbaşında hem bana hem kendisine almıştı.
Annem saksisini değiştirdi benn biraz gec kaldım.
Annemin çamı çok güzel oldu bayagi Filiz vermiş uclarindan.
Teşekkür ederim inşallah kurtulur.
Umudum varr kurtaracagim

Merhabalar,

Hepinizin çiçekleri çok güzel. güle güle büyütün inşallah.
Ben de zaman zaman çiçek yetiştirmeye merak salanlardanım.
Şu sıralar menekşeler de gözüm.
İş yerinde iki adet menekşemiz var. Onlara çiçek açtırmaya çalışıyorum. 1 yaprağını da çelikledim. bakalım köklenip minik yavrularını bize bahşedecek mi?
Bulduğum her yerden de menekşe çeliği alıp köklendirmeye çalışacağım.

Kolay köklendirme yöntemi olarak sizler ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…