Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

bana bambu cıcek hedıye geldı netden arastırdım su ıcınde duracak der ama cıcekcı hedıye ettı bunu bana seramık vazo ıcınde topragın ıcınde toprakda bambu yetısırmı cıcekcı hedıye ettı bunu kurumasını ıstemem
B47QAg.png
[/url][/IMG]

l.png
SAM_2705.JPG

img

Banadami :mad: ama ben burdan hic cikmadimki siz gittiniz

sürekli bakıyorum kimseler yok, hıhh :63:

Kusme kusme opem de gecsin .:KK19:

:KK12:Cok ayıp bikere arkadaslarinla menekselerini paylasmalısın :KK70:
Görceeeeeeem .menekse deme bene deme:mad::mad:çatlarım.

menekşeleri gördüm öldüm :mad:
niye benimkiler çiçek açmıyo yaa, bu menekşeler ne istedi de vermedim beeenn.. saçımı süpürge ettim, besin bile verdim hala tık yok.. yeşil yeşil duruyorlar ot gibi... :KK67: insan bi açar dimi şöyle renk renk...:KK62:
boşuna besliyorum ben bunları :KK69:

niye benimkiler çiçek açmıyo yaa, bu menekşeler ne istedi de vermedim beeenn.. saçımı süpürge ettim, besin bile verdim hala tık yok.. yeşil yeşil duruyorlar ot gibi... :KK67: insan bi açar dimi şöyle renk renk...:KK62:
Benimkiler bi süru tomurcuklandi açsınlarda hepsini birden gondericem .
Şok geçirttircem size nihahaha:KK59::KK59:

tamam tamam gel öpüyümde barışak :KK60:
kıs menekşelere hergün yarım çay bardağı alttan su ver sakın üstten verme çiçek yerine yaprak veriyo
Benimkiler bi süru tomurcuklandi açsınlarda hepsini birden gondericem .
Şok geçirttircem size nihahaha:KK59::KK59:
hadi ya :mad:

tamam tamam gel öpüyümde barışak :KK60:
kıs menekşelere hergün yarım çay bardağı alttan su ver sakın üstten verme çiçek yerine yaprak veriyo

hadi ya :mad:
Iyice kuruyunca yapraklar azcik solunca ustten sapır şupur su veriyorum.:KK45:
En onemli sey guneş .
Cok yaprakliysa alttan kır yapraklarinı korksun ćiçek açar:KK70:

kıyamam sana annesi :KK3: haşladığın yumurtanın suyunu yumurta kabuğunu toprağa göm belki işe yara

1 ay önce bana bi orkide geldi
Seramik saksı içinde 15 gün falan kaldı sadece 2 kere sulamştm haftada bi olmak üzere içinde su birikmiş baya bu da çürümesine yol açmış galiba
Fotoğraflari ilk ve son hali olarak yüklüyorm kurtarma şansım olabilir mi sizce yardimci olursanz sevinirim :)

Eklentiler

• 20151020_141810.jpg
    20151020_141810.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20151119_091828.jpg
    20151119_091828.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 102
  • 20151119_091841.jpg
    20151119_091841.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 95
X