Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

arkadaşlar ben geldimmmm, başka bir topikte arkadaşa taş düşüren bitkisel bir sudan bahsederken "nereden bulabilrim" diye sormuştu, bende internetten link verdim, beni cezalandırdılar 3 gün yasaklıydım. ama çok kızdım, insan bir uyarır önce yıllardır bu siteye üyeyim ben, 1 tane hata yaptım diye 3 gün silinme cezası beni üzdü açıkçası o yüzden siteye giresim bile kalmadı....

zeynepcim çiçeklerin harika maşallah hepsine yaaa bayıldım ne güzeller, gerçekten tohumdan ekmek büyük bir saçmalık artık, hem büyütemiyoruz hemde çoğu çıkmıyor. bu arada dikenler tacı senin balkonunda mı duruyor, ben evin içine koydm?

Kızlar nerelerdesiniz
rabia sen nerdesin bebis ne alemde inşallah iyidir
graaap, laci, Nazife, new
Nerdesiniiiizzzzzz

günaydın canım :) ben yoğunum arkadaşım giremedim :) bebek için dua ediyordum dünde uyuya kalmışım. yaza hamile olmayı çok istiyorum. lütfen olsun artıkkkkkk.

Kızlar uzun süredir giremiyorum sayfalar birikmiş okuyamadım üzgünüm
neler yaptınız benim hiç bir şey yapasım gelmiyor ya orkideler kurudu gitti kalanşoların çiçekleri kurumuştu yapraklar canlıydı balkona attım telgrafı da balkona koydum coştu
sizden ayrıyken minyatür gül ve küpeli çiçeği aldım küpelinin tomurcukları var ama açmadı
benden bu kadar

kız bebek nasıl boşver çiçekleri kaç gündür haber alamadık merak ettim inşallah iyidir bebeğin

Kızlar iyi akşamlar. Ben de buralardayim aslında ama yazamadim pek. Bende herşey ayni aslında. Farklı tek şey dun bi kitap aldım bir de 24 renk kuruboya :))). Ama roman tarzı değil boyama kitabi :) meslek icabı içimde hala 8 yasında bir çocuk yaşıyor :))) bugün onunla uğraştım hep. Rağmen ngarenk çiçekler boyadım :))

superisi fidelerin süper, benim domates fidelerim çiçek açtı, biberlerinde başları çıkmaya başladı heyecanla takip ediyorum.
maşallah hobi bahçende yok yok kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…