Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Kizlaaaar ben bugün hayatımın ilk anneler günü hediyesini aldimmm. :) çok mutluyum. Anne olmasam da çok güzel bir duygu. Öğrencim bugün ogretmenim hani sen hepimizin annesisin ya anneler günün kutlu olsun dedi hediye verdi. Çok mutlu oldum yaa gerçekten

Kızlar haftasonu evde değildim ve haftalardır suyu esirgedigim kalansoma su verip gitmistim. Döndüğümde manzara super :))

Eklentiler

• IMG_20150511_174429.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20150511_174443.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 72
zeynepcim ben geldim yoklamada beni işaretle ayy dün ben sana cevap yazmıştım daha gönderemeden elektrikler kesildi. ne güzel olurdu valla çay içerdik çikolata yerdik, çekirdek çitlerdik :)) ben istanbul b.çekmecedeyim yakın olan tüm arkadaşlarımı beklerim

laciii afferim kız sana ben pasaklı ben ahhh kimbilir nekadardır temizlemiyorum dolabın içini. ama birşeyde dökmüyorum yani temiz görünüyor gözüme şimdilik.

kızlar sizlerle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
Böbrek taşı olan yakınınız olursa "GİLABURU SUYU" tavsiye edin, taşı eritiyor 1 hafta içinde ALlahın izniyle, dr lar bile şaşırıyor, hemde ağrısız sancısız idrar ile atılmasını sağlıyor. bir kızdan duymuştum şimdi netten araştırdım hakkaten öyleymiş. şuanda babama aldım bakalım içecek 1 hafta sonucu size yazarım yine.

valla çok iyi olurdu ben uzaktayım kayseride
kıss gilaburu bizim şehrimizde yetişiyo biz her kış tüketiriz zaten

Aciktım ot yiyorum .Otcul bir aileyiz biz.ömrum ot yikamakla geçti
ayy kesin zayıf manken gibisindir ozaman laci??
valla çok iyi olurdu ben uzaktayım kayseride
kıss gilaburu bizim şehrimizde yetişiyo biz her kış tüketiriz zaten
ayy ne güzel varya çok şeye faydası varmış. kanser tümörlerini bile durduruyormuş bol bol ye kuzum. kalp tansiyon adet düzensizliği, idrar yolu hastalıklar vs vs herşeye süpermiş.
Kızlar bende buradayım. Dersim bitti eve gidiyorum. İki gündür çok yorgunum. bogaz im agrio galiba faranjitten dolayı.
Allah şifa versin canım benim, sıcak bişeyler iyi gelir inşallah. iç ve yat dinlen iyice. benim için akşam olmasına daha 6 saat var, sen ne güzel erken çıkıyorsun.
mrbb bu da benim a101 den aldığım orkidemm
ayyyyyyyyyyy bayıldım 41 kere maşallah
resmen coşmuş ve sağlık fışkırıyor, inşallah yerini sever ve hep böyle bakımlı olur. başka çiçekleriniz varmı evde?

Canım salı günleri İngilizce dersi var o yüzden bu saatte geliyorum.normalde 3.30 da evde oluyorum .

un.

ayyyyyyyyyyy bayıldım 41 kere maşallah
resmen coşmuş ve sağlık fışkırıyor, inşallah yerini sever ve hep böyle bakımlı olur. başka çiçekleriniz varmı evde?
ayy evet ya gelip gidip seviyorum bi de kırmızı çiçekli kalonşo var adını bilmiyordum topiğe sordum öyle yanıt aldım o da çoştu böyle maşallahh

valla elifin resmindeki orkideyi görünce şimdi benim bile canım çekti maşallah yani.

bu arada nazife de menekşlerini paylaşmış, mor menekşe için laaci den bir aferim alırsın bence. diğeride iyi durumda yakında açar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…