- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.201
Diğeri çiçeklerini yeni döktü . inşallah ikisi de cosarlar iki tane de sınıfimda var. Siniftakilerin de biri çiçeklerini yeni döktü diğeri de tomurcuklaniyorvalla elifin resmindeki orkideyi görünce şimdi benim bile canım çekti maşallah yani.
bu arada nazife de menekşlerini paylaşmış, mor menekşe için laaci den bir aferim alırsın bence. diğeride iyi durumda yakında açar inşallah
Nasil doküyo çiceklerini. Kuruyan çiceklerin saplarindan yeniden açarlar yaaa.Diğeri çiçeklerini yeni döktü . inşallah ikisi de cosarlar iki tane de sınıfimda var. Siniftakilerin de biri çiçeklerini yeni döktü diğeri de tomurcuklaniyor
Gerçekten mili ben bi ara sordum onları toplaman lazim sapiyla beraber gelir dediler.Nasil doküyo çiceklerini. Kuruyan çiceklerin saplarindan yeniden açarlar yaaa.onun için kuruyanları bile toplamiyorum ben .
Kusmez insallah cicek bana.Nasil doküyo çiceklerini. Kuruyan çiceklerin saplarindan yeniden açarlar yaaa.onun için kuruyanları bile toplamiyorum ben .
Valla ben de öyle yaptım. Kuruyanı sapiyla beraber kopardimlaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu hani kuruyanları sapları ile birlikte kopartacaktık, sen öyle dememişmiydin. kız ben çiçekleri kel tavuğa çeviriyorum kuruyunca kopartıyorum hemen anammmmm.
bu işin doğrusu ne anacım anlat iyice bize
Kim demiş Sarı yapraklar bile çop kutusudur didik ya.laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu hani kuruyanları sapları ile birlikte kopartacaktık, sen öyle dememişmiydin. kız ben çiçekleri kel tavuğa çeviriyorum kuruyunca kopartıyorum hemen anammmmm.
canım ortanca zaten çok güneş istemez, yani güneşi net görmese gölge olsa hatta daha iyi bence olur.balkonda ortanca olur mu hanımlar ? güneş alıyor cam balkon
laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu hani kuruyanları sapları ile birlikte kopartacaktık, sen öyle dememişmiydin. kız ben çiçekleri kel tavuğa çeviriyorum kuruyunca kopartıyorum hemen anammmmm.
Kızlar günaydın okula gitmedim bugün boğazın acayip iltihaplanmis. Faranjit de olunca.sesim gitti. Ateslendim yatiyorum simdi
Tesekkur ederim .Geçmiş olsunn ıhlamurr için çok iyi geliyorr...
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar günaydın okula gitmedim bugün boğazın acayip iltihaplanmis. Faranjit de olunca.sesim gitti. Ateslendim yatiyorum simdi
Amin allah razi olsunçok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
benimkiler tomurcuklandı çok şükürkiTemiz gorünsun diye bende yapiyorumçooook nadir.
Ç
Kim demiş Sarı yapraklar bile çop kutusudur didik ya.
Çİçek acmayan çok yapraklı menekselerin alt yaplrakları kırılır.sebebi;menekseler hem tohum hem yaprakla çogalırlar .Yaprağim azaldı çiçek açıym desin diye
Bendekiler de çiçek saplarında bile yeni tomurcuklar görulüyor.
hımmm çok hoşlar ozaman ekeyim balkona canım :)canım ortanca zaten çok güneş istemez, yani güneşi net görmese gölge olsa hatta daha iyi bence olur.
Açıyosa alma.benimkiler tomurcuklandı çok şükürki
ama yaprakları çok gür. böyle gövdesi uzun üst üste çok yaprak var sence alayım mı alttan yaprak arkadaşım ? daha iyi mi olur ?
Geçmis olsun .Kızlar günaydın okula gitmedim bugün boğazın acayip iltihaplanmis. Faranjit de olunca.sesim gitti. Ateslendim yatiyorum simdi