Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Diğeri çiçeklerini yeni döktü . inşallah ikisi de cosarlar iki tane de sınıfimda var. Siniftakilerin de biri çiçeklerini yeni döktü diğeri de tomurcuklaniyor

Diğeri çiçeklerini yeni döktü . inşallah ikisi de cosarlar iki tane de sınıfimda var. Siniftakilerin de biri çiçeklerini yeni döktü diğeri de tomurcuklaniyor
Nasil doküyo çiceklerini. Kuruyan çiceklerin saplarindan yeniden açarlar yaaa.onun için kuruyanları bile toplamiyorum ben .

laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu hani kuruyanları sapları ile birlikte kopartacaktık, sen öyle dememişmiydin. kız ben çiçekleri kel tavuğa çeviriyorum kuruyunca kopartıyorum hemen anammmmm.
bu işin doğrusu ne anacım anlat iyice bize

Valla ben de öyle yaptım. Kuruyanı sapiyla beraber kopardim

Temiz gorünsun diye bende yapiyorumçooook nadir.
Ç
Kim demiş Sarı yapraklar bile çop kutusudur didik ya.
Çİçek acmayan çok yapraklı menekselerin alt yaplrakları kırılır.sebebi;menekseler hem tohum hem yaprakla çogalırlar .Yaprağim azaldı çiçek açıym desin diye
Bendekiler de çiçek saplarında bile yeni tomurcuklar görulüyor.

bendim kıs onu diyen kuruyanları toplarım hemen tekrar verir kuru kuru durursa çiçek vermiyo
bilmem yani ben öle çözdüm işi

benimkiler tomurcuklandı çok şükürki
ama yaprakları çok gür. böyle gövdesi uzun üst üste çok yaprak var sence alayım mı alttan yaprak arkadaşım ? daha iyi mi olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…