- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.241
aaa neden ben yeni duyuyorumkızlar rabia bugün saat 3 te operasyon geçirecek dua edin olurmu, bebeği alacaklar. inşallah kolay ve sağlıkla geçer biter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa neden ben yeni duyuyorumkızlar rabia bugün saat 3 te operasyon geçirecek dua edin olurmu, bebeği alacaklar. inşallah kolay ve sağlıkla geçer biter.
kuşum cepten konuşuyoruz rabia ile yazışıyoruz yani ordan biliyorum ben, şuanda operasyondadır dua edelim.aaa neden ben yeni duyuyorum
ayyy neden ki ya çok üzüldüm Allah yardım etsinkızlar rabia bugün saat 3 te operasyon geçirecek dua edin olurmu, bebeği alacaklar. inşallah kolay ve sağlıkla geçer biter.
hamileydi ama bebek ile ilgili sıkıntı olmuş sanırım hamileliği sona erdi, bugün alacaklar. Allah şifa versin inşallah çok iyi bir arkadaşımızdır.ayyy neden ki ya çok üzüldüm Allah yardım etsin
superisi fidelerin süper, benim domates fidelerim çiçek açtı, biberlerinde başları çıkmaya başladı heyecanla takip ediyorum.
maşallah hobi bahçende yok yok kuzum.
Canın istemiyosa hicbiyere gitmek zorunda degilsin.Dinlen .Canım yaa ne desem bilemedim.Zeynep lacii kuzular Yasemin yazmış gerçi ama buraya giremiyorum ya artık eşim çok takılıosun die biraz şeyaptı. whatsapp konuşuyoruz kızlarla. Bebek 8-9 haftalık olması gerekirken 6. Haftada kalmış hiç büyümedi zaten kalbini de hiç duyamamıştık dr da almamız gerek dedi dün aldılar ankaraya göndermişler. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun gülüm dün kürtaj oldum bugün de yakın birinin bebek mevlidi var napıcağımı düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi diye.
Hep hayırlısını istedik hayırlısı buymuş demek ki Rabbim beterlerinden korusun inşaAllah.
geçmiş olsun 2 kez yaşadım nekadar zor olduğunu iyi bilirim. tekrarı gelmez inşallah.Zeynep lacii kuzular Yasemin yazmış gerçi ama buraya giremiyorum ya artık eşim çok takılıosun die biraz şeyaptı. whatsapp konuşuyoruz kızlarla. Bebek 8-9 haftalık olması gerekirken 6. Haftada kalmış hiç büyümedi zaten kalbini de hiç duyamamıştık dr da almamız gerek dedi dün aldılar ankaraya göndermişler. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun gülüm dün kürtaj oldum bugün de yakın birinin bebek mevlidi var napıcağımı düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi diye.
Hep hayırlısını istedik hayırlısı buymuş demek ki Rabbim beterlerinden korusun inşaAllah.
Geçmiş olsun canım Allah tekrarını göstermez inş. en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi bebisiniz olur.Herseyde vardır bi hayır sakın üzme kendini.Vakti saati gelmemiş demek ki daha Allah'ım isteyen herkese nasip etsinZeynep lacii kuzular Yasemin yazmış gerçi ama buraya giremiyorum ya artık eşim çok takılıosun die biraz şeyaptı. whatsapp konuşuyoruz kızlarla. Bebek 8-9 haftalık olması gerekirken 6. Haftada kalmış hiç büyümedi zaten kalbini de hiç duyamamıştık dr da almamız gerek dedi dün aldılar ankaraya göndermişler. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun gülüm dün kürtaj oldum bugün de yakın birinin bebek mevlidi var napıcağımı düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi diye.
ayy canım valla sabreden derviş muradına ermiş, süpersin hadi gözün aydın yaa.Kissslarrr yildiz yumrum acti
canım merhaba, aslında sıkıntılı zamanlarda çiçeklerle uğraşmak insan çok iyi geliyor, ne gibi problern var bilmiyorum ama önce kendine vakit ayır, hiçbirşey senden değerli değil, sana senden daha fazla hiçkimse değer vermez. bende sıkıntılı zamanlarımda sardım bu ççiçek işine çok iyi geldi bana.ben çok seviyorummm çiçekleri evimde iki tane orkide 1 tane sarmaşık ve papatyam var ama ben düzenli ilgilenemiyorum kendime çok kızıyorum onları ihmal ediyorum aslında toprakla ilgili olan herşeyi çok seviyorum ama
gerek işimin yoğunluğu gerekse başka sıkıntılardan ötürü kendimi mutlu edecek şeylere pek vakit ayıramıyorum
bendede vardı canımhediye gelmişti.inanılmaz zor bir çiçek. aynı dediğin gibi oluyordu sonra kurudu zaten. ben il dışına çıkıyorum geldimki ölmüş. evde olsam bile bakımı çok zor. artık almıyorum öyle nazlı çiçekler.kızlar merhaba günaydın ,
4 yane yeni gine çiçeğim var sanırım diğer adı cam güzeli nereye koysam olmuyor en sevdiği yer evde duvar dibi o da yerde sanırım çok serin yeri seviyor sulaması 2 saat gecikse hemen yapraklaını döküveriyor sonra iyice suluyorum ekmeğe su serper gibi kendine geliyor canlanıyor ne yapcam ben bu çiçekle balkon için almıştım ama anında soluyor
canım bende de vardı kurudu, o zor bir çiçek sanırımkızlar merhaba günaydın ,
4 yane yeni gine çiçeğim var sanırım diğer adı cam güzeli nereye koysam olmuyor en sevdiği yer evde duvar dibi o da yerde sanırım çok serin yeri seviyor sulaması 2 saat gecikse hemen yapraklaını döküveriyor sonra iyice suluyorum ekmeğe su serper gibi kendine geliyor canlanıyor ne yapcam ben bu çiçekle balkon için almıştım ama anında soluyor
evet inanılmaz hassas bir çiçek kurumadı 2 ay oldu sürekli de çiçek açıyor ama çiçekliğini bilmiyor duvar dibinde yerde duruyor balkona gölgeye koyuyorum güneş hiç almıyor ama hemen iniyor yaprakları sulayıp geri yerine koyuyorum bilseydim almazdım cam güzeli değil duvar dibi güzeli bucanım bende de vardı kurudu, o zor bir çiçek sanırım