Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

valla elifin resmindeki orkideyi görünce şimdi benim bile canım çekti maşallah yani.

bu arada nazife de menekşlerini paylaşmış, mor menekşe için laaci den bir aferim alırsın bence. diğeride iyi durumda yakında açar inşallah
Diğeri çiçeklerini yeni döktü . inşallah ikisi de cosarlar iki tane de sınıfimda var. Siniftakilerin de biri çiçeklerini yeni döktü diğeri de tomurcuklaniyor

Çiçekli ve çiçeklerini dökmüş hali

Eklentiler

• IMG_20150401_070032.jpg
    IMG_20150401_070032.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 65
  • PhotoGrid_1431424466546.jpg
    PhotoGrid_1431424466546.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 70
laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu hani kuruyanları sapları ile birlikte kopartacaktık, sen öyle dememişmiydin. kız ben çiçekleri kel tavuğa çeviriyorum kuruyunca kopartıyorum hemen anammmmm.
bu işin doğrusu ne anacım anlat iyice bize

laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu hani kuruyanları sapları ile birlikte kopartacaktık, sen öyle dememişmiydin. kız ben çiçekleri kel tavuğa çeviriyorum kuruyunca kopartıyorum hemen anammmmm.
Valla ben de öyle yaptım. Kuruyanı sapiyla beraber kopardim

Temiz gorünsun diye bende yapiyorumçooook nadir.
Ç
Kim demiş Sarı yapraklar bile çop kutusudur didik ya.:-)
Çİçek acmayan çok yapraklı menekselerin alt yaplrakları kırılır.sebebi;menekseler hem tohum hem yaprakla çogalırlar .Yaprağim azaldı çiçek açıym desin diye:KK73:
:KK59:Bendekiler de çiçek saplarında bile yeni tomurcuklar görulüyor.

:KK70::KK70: bendim kıs onu diyen kuruyanları toplarım hemen tekrar verir kuru kuru durursa çiçek vermiyo
bilmem yani ben öle çözdüm işi

Temiz gorünsun diye bende yapiyorumçooook nadir.
Ç

Kim demiş Sarı yapraklar bile çop kutusudur didik ya.:-)
Çİçek acmayan çok yapraklı menekselerin alt yaplrakları kırılır.sebebi;menekseler hem tohum hem yaprakla çogalırlar .Yaprağim azaldı çiçek açıym desin diye:KK73:
:KK59:Bendekiler de çiçek saplarında bile yeni tomurcuklar görulüyor.
benimkiler tomurcuklandı çok şükürki :KK76:
ama yaprakları çok gür. böyle gövdesi uzun üst üste çok yaprak var sence alayım mı alttan yaprak arkadaşım ? daha iyi mi olur ?

X