Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

evet zenep gerçek diyorum, sen yeterki bize hayırlı bir haber ver inşallah tez zamanda.
aaaaa laci miydi o orkideyi alan, varya sana okadar odaklanmışım ki günlerdir orkide diyordun, hiiççççç ismine bakmadım direk sen sandım ayyyyyyy :))))))))))))))))))
lacimmm ççeğin çok güzel kusura bakma zeynep sanmışım seni. eminim onuda coşturursun sen.

ayyyy tüh yaa millet kapıda mı beklemiş anam bu ne çiçek sevgisi yahuuu, inşallah haftayada bim getirir de onu yakalarsın. bu iki market birbirleri ile yarışıyor biliyorsun, o ne getirse haftaya öbürüde aynısını getiriyor :)

bu kalanşolar sanırım fazla ilgi istemiyor, ilgi gösterdikçe şımarıyorlar onun iin bende kendi haline bıraktım çok şükür halinden memnun. ilk aldığında gözüne bakıyordum ki yaprakları yumuşamaya başlamıştı. şimdi aklıma geldikçe su veriyorum gayet iyi :)))

aaa demek kauçuk buymuş çok güzel, baksana yeni filizler vermiş altlardan , ah şu güneş varya çiçekleri coşturuyor ilaç resmen ilaç.
kesin kapıda beklediler canım . nasip değilmiş başka zamana artık :)

aaaa bu kauçuk dal vermiş başka yerlerden :) benimki boyuna uzuyor habire yaprak veriyor ama dal yok. ne yapsam ki ? baya da kuvvetli yaprakları aslında. güneşe bakıyorr ama nem mi eksik acaba ?
Valla benim kauçuk salonda hic gelişmemişti hatta bi saksisini ben bakamiom buna diye balkona koydum sonrada alt Komşum kız bunu nie attin dedi bitanesine bakamadim ki buna Baksan dedim al senin olsun dedim vermiştim. Sonra salona yaprak döküp durunca mutfağa aldım ben bunu. Orda bi gelişti ki anlatamam. Simdi diken gibi birşeyler oluştu ve uzuyolar sanirsam yeni dal veriyor

Valla benim kauçuk salonda hic gelişmemişti hatta bi saksisini ben bakamiom buna diye balkona koydum sonrada alt Komşum kız bunu nie attin dedi bitanesine bakamadim ki buna Baksan dedim al senin olsun dedim vermiştim. Sonra salona yaprak döküp durunca mutfağa aldım ben bunu. Orda bi gelişti ki anlatamam. Simdi diken gibi birşeyler oluştu ve uzuyolar sanirsam yeni dal veriyor
ayy maşallah yaa, çiçeklerinde bir zevki var yani her odayı sevmiyorlar arkadaşi biri salon sever, biri mutfak sever, biri balkon sever, nedir bunlardan çektiğimiz ya, bizi parmaklarında (dallarında) oynatıyorlar :rolleyes:

Kaynana dilim :)

Eklentiler

• IMG_20150508_193254.jpg
    IMG_20150508_193254.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 61
evet zenep gerçek diyorum, sen yeterki bize hayırlı bir haber ver inşallah tez zamanda.
aaaaa laci miydi o orkideyi alan, varya sana okadar odaklanmışım ki günlerdir orkide diyordun, hiiççççç ismine bakmadım direk sen sandım ayyyyyyy :))))))))))))))))))
lacimmm ççeğin çok güzel kusura bakma zeynep sanmışım seni. eminim onuda coşturursun sen.

ayyyy tüh yaa millet kapıda mı beklemiş anam bu ne çiçek sevgisi yahuuu, inşallah haftayada bim getirir de onu yakalarsın. bu iki market birbirleri ile yarışıyor biliyorsun, o ne getirse haftaya öbürüde aynısını getiriyor :)

bu kalanşolar sanırım fazla ilgi istemiyor, ilgi gösterdikçe şımarıyorlar onun iin bende kendi haline bıraktım çok şükür halinden memnun. ilk aldığında gözüne bakıyordum ki yaprakları yumuşamaya başlamıştı. şimdi aklıma geldikçe su veriyorum gayet iyi :)))

aaa demek kauçuk buymuş çok güzel, baksana yeni filizler vermiş altlardan , ah şu güneş varya çiçekleri coşturuyor ilaç resmen ilaç.
allah razı olsun canım senin canının sağlığı olsunda ahhh ahhh ben neler alırım neler
zeynep duymasın atlar gelir hee, nerdesin sen canım?
nerdeymiş :KK55: göremiyorum :KK8::KK8:

bence tüm annelerin demeyelimde içinde annelik duygusu olan her kadının anneler günü kutlu olsun diyelim
çünkü doğuran ama tüm kötülükleri yapan kadında anne nasıl oluyorsa
anne olamayan doğuramayan ama içinde her zaman annelik duygusu olan kadınlarda anne bence
bunun için içinde anne duygusu olan kadınların anneler günü kutlu olsun

kızlarrrrrteyzem bana antalyadan salon tülü (kuşkonmaz çiçeği) göndermiş çok mutluyum dün saksısını değiştirdim inşallah yerini sever yaa. öylesine içine koyduğum boş saksım vardı, o resmi ekliycem şimdi, sonrasında beyaz seramik saksıya aldım onun resmini akşam çekerim koyarım buraya.

heee bu arada eşime matkapla seramik saksılarımın altını deldirdim :))))) yavaş yavaş çok darbe yapmadan deldi valla helal olsun dedim eşime çok mutlu oldum. çünkü çiçeklerin dibiçürüyor, falza su dışarı çıkamadığı için .

ayyy zeynep harikasın yaa, valla biz boşuna uğraşmışız şu tohumlarla, ne papatyalar nede fesleğenler hiçbiri adam olmadı yani doğru düzgün. birdaha bende böyle çiçek soğanı ekecem. maşallah süppper
bende öle yapıcam canım hem yaz kış ölmüyor benim tohumlar ne büyüdü ne yaprak çıkardı küçücük kaldı öle sinir bende biber fidesi alıcam napıyım bari yeşiline bakıyım çiçek hayal oldu artık

kızlarrrrrrr evvet ben geldim dolu dizgin geldim.
ilk önce balkondaki çiçeklerimi sergiliyorum..
1. resim : nazlı sardunyam, ama en sonunda aradan 1,5 ay geçtikten sonra pembe çiçek açtı geçen gün.
2. resim : sırık cinsi domates, onlar büyüyünce sopa dikicem çünkü yukarı doğru uzayan cins bir fideymiş.
3. resim : sivri biberlerim, en çok onları seviyorum :)
4. resim : canım nilayımın yolladığı acı biber tohumlarından çıkan fidelerim onlarıda çok seviyorum.
5. resim : ne yazıkki kuruyan çileklerim. neden kurudular bilmiyorum. sadece 2 tane çilek yiyebildim :KK43:
6. resim : değişik bir sukulent tarzı bitki, onu bir bahçelik yerden söküp dikmiştim.
7. resim : balkon duvarıma internetten sipariş ettiğim saksıların içine ektiğim buz çiçeği ve petunyalar. petunyalar yaz sonu ölünce buz çiçekleri orda yeşillik sağlamaya devam edecek inşallah.
8. resim : balkonun dış kenarına toplamda 3 saksı olarak koyduğum buz çiçeği ve petunya karışımları
9. resim : balkonumdaki çam ağaçlarım. onlarıda çok seviyorum ama biraz sarardılar, gübre ve vitamin eklemem lazım.
10. resim : balkonumun diğer duvarına astığım kuş yuvası : ama hiçbir kuş tenezzül etmedi henüz :))
20150430_192649.jpg
20150430_192659.jpg
20150430_192705.jpg
20150430_192712.jpg
20150430_192740.jpg
20150430_192751.jpg
20150430_192818.jpg
20150430_192838.jpg
20150430_192849.jpg
20150430_192900.jpg

X