Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Hoşgeldin Miray :) ben kaktüs ve sukulente kafayı taktığım için balkon-teras çiçeği bilmem pek. Aklıma ilk gelen sardunya. Güle güle oturun :)

Ben istanbul dayım canım.
Ayy çiçek seven birinin terası eminim muhteşem olur. Bence saran cins çiçeklerdende koy. Hanımeli veya yasemin de iyi olur. Ortanca da süper olur koca koca açıyor yaz boyu.

Ben istanbul dayım canım.
Ayy çiçek seven birinin terası eminim muhteşem olur. Bence saran cins çiçeklerdende koy. Hanımeli veya yasemin de iyi olur. Ortanca da süper olur koca koca açıyor yaz boyu.
Evet sarmasik türlerinden de düşünüyorum ama hangisi karar veremedim bir an önce yapmam lazım artık geç kalıyorum.küçük bebişim olduğu için önceki gibi çok ilgileneniyorum yoksa çoktan doldurmustum terası.sizce hangi sarmaşık olmalı?ortancalara pek isinamadim nedense yapıp bi denemem lazım aslındaçiçeklerim çoktu aslında hepsini yıkamak için balkona çıkarmıştım bebisle ilgilenirken unutmusum soğuktan öldülersil baştan yani hersey.bu hafta bellis papatyasi telgraf çiçeği adini bilmedigim bi çiçekşakayık siklement ve açelya aldim.daha öncekilerden kalan da 2 tane mum çiçeğim kamelya ve barış çiçeğim kalanşo guzmanya orkide ve atatürk çiçeğim var he bide limon ağacım

ooohhh maşallah daha ne olucak

Bilmemde kac santim sarktigini resimde saksinin iki kati sarkiyodu ama benim minikler o kadar büyür mü bilmem çok küçük ler

Guzmanyamı neeeyyy.
Hoşgeldin ben laaci.menekşeci laaci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…