Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Kızlar sonucum 206 çıktı Allaha çok şükür 3 ya da 4 haftalık dedi doktor.
Bu ay hiç tanımadığımız insanlar bize dua etti onların vesilesiyle oldu Elhamdulillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizleri çok seviyorum

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olur inşallah çok sevindim..:)

Rabiaaaa ayyy maşallah kuzuma 1 aylık olmuş bile bak. Kaldı 8 ay. Allah kolay ve sağlıklı hamilelik versin inşallah. Allahım bu güzel duyguları herkese tattırsın sağlıkla inşallah

Kızlar bu arada arapsaçıma d.kontrol hapı verdim. Bakalım ne olacak. Yarın sabah bi bakıyormuşum saksı yapraklarla dolmuş, hatta aşşağı doğru sarkmış uzamış dalları filan ayyy kafayı yedim hayale bak.

Rabia hani k.v. sulamıştı??? Tüh yaaa filizleri güneşe koy su ver canlanır. Dfenbahya zaten tehlikeli bşr çiçek bana göre. Birde bebek olacak artık sende. O olmasada olur. Ysprağı kırıldığı zaman zehirli bir şey akıtıyormuş. BBen korkuyorum o çiçekten

Sulamıştı ama çok kötü olmuşlar ya çok üzüldüm menekşelerim yaprakları kurumuş hep otlar etrafını sarmış nası moralim bozuldu kalanşoyla menekşeleri kurtarabilir miyim menekşenin kuruyan yapraklarını kopardım kalanşonun çiçekleri solmuş sadece yapraklarda birşey yok filizlerim ölmüş bi vaziyette yatıyolar sadece lalelerim kocaman olmuş ama çiçekleri yok orkidem kel kalmış

Rabiacım acaba havasızlıktan mı böyle oldu. Gerçi bende 1 hafta yoktum ama havasız kalmamış hiçbiri. Evde gaz kaçağı mı oldu yoksa. Yada ne bileyim kaynanan kaynar su ile mi suladı :)

Rabiacım acaba havasızlıktan mı böyle oldu. Gerçi bende 1 hafta yoktum ama havasız kalmamış hiçbiri. Evde gaz kaçağı mı oldu yoksa. Yada ne bileyim kaynanan kaynar su ile mi suladı :)
bak bu olabilir
amannn rabia boşver çiçekleri senin çiçeğin geliyo zaten benim olsa inann tüm çiçeklerimi feda ederim onun için

Rabiacım hoşgeldin. Kalanşonun çiçekleri nazik galiba benimkiler de soluyor. Kökünde bir sorun var mı bak istersen madem yapraklar canlı. Orkide zaten çiçeği dökmeye yer arar :) çiçek dalını üçüncü boğumun az yukarısından kır ilk fırsatta yeni dal verir büyük ihtimal. Sıkma canını belli ki çiçeklerin seni özlemiş :)

burası tam benlikmis.Herkese merhaba bende tam bi çiçek delisiyim.Yeni dublex ev aldık terasi çiçekle doldurmak istiyorum malum yazin akşamları çiçeklerin yanında çay yudumlamak gibisi yoksizce hangi çiçekleri yapmalıyım terasa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…