- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Ayy çok sevindim gözlerim doldu canım yaaaKızlar sonucum 206 çıktı Allaha çok şükür 3 ya da 4 haftalık dedi doktor.
Bu ay hiç tanımadığımız insanlar bize dua etti onların vesilesiyle oldu Elhamdulillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizleri çok seviyorum
Zeynebim inşallah en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım hiç üzülmekv dedinmi
görümcene
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olur inşallah çok sevindim..:)Kızlar sonucum 206 çıktı Allaha çok şükür 3 ya da 4 haftalık dedi doktor.
Bu ay hiç tanımadığımız insanlar bize dua etti onların vesilesiyle oldu Elhamdulillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizleri çok seviyorum
Dedim canım dedimkv dedinmi
görümcene
bak bu olabilirRabiacım acaba havasızlıktan mı böyle oldu. Gerçi bende 1 hafta yoktum ama havasız kalmamış hiçbiri. Evde gaz kaçağı mı oldu yoksa. Yada ne bileyim kaynanan kaynar su ile mi suladı :)
Rabiacım hoşgeldin. Kalanşonun çiçekleri nazik galiba benimkiler de soluyor. Kökünde bir sorun var mı bak istersen madem yapraklar canlı. Orkide zaten çiçeği dökmeye yer arar :) çiçek dalını üçüncü boğumun az yukarısından kır ilk fırsatta yeni dal verir büyük ihtimal. Sıkma canını belli ki çiçeklerin seni özlemiş :)Sulamıştı ama çok kötü olmuşlar ya çok üzüldüm menekşelerim yaprakları kurumuş hep otlar etrafını sarmış nası moralim bozuldu kalanşoyla menekşeleri kurtarabilir miyim menekşenin kuruyan yapraklarını kopardım kalanşonun çiçekleri solmuş sadece yapraklarda birşey yok filizlerim ölmüş bi vaziyette yatıyolarsadece lalelerim kocaman olmuş ama çiçekleri yok orkidem kel kalmış
Sarkan petunya bulamadım cook aradımTabiki petunyaaaaa renk renk