Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Ben 6 ay eßimin ailesine bişey söylemedim .çocuk terbiyeli olsun diye .kv çok kilo aldın sen dedi 6 aylık hamile halime

bende de olsa keşke böyle ketum eş. 2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı, sülalesi duydu. hep yüzüme vurdular. eşim dahil ailesi kadar boş boğaz varlıklar görmedim. kendi aralarında kalsa neyse, tanımadığım insanlara hep anlatıyorlar. ayyyy ben çok öfkeliyim bunlara ya. 3. gebeliğimi eşim de dahil asla bilemeyecekler

bencede söyleme nazardanda olabilir düşüğün

Eki Görüntüle 1486735 Bu bizim uzun oğlan .Buda çiçek açıyomuş anca yarısı sığdı fotoya ..Netten çiçeklisini gördüm Açtırmam laaaazıiım.üşüsün bakalım .
oyyyy maşallah yaaa hakkaten uzun oğlan. senin elinden çiçekler bile nekadar büyüyeceklerini şaşırıyorlar kuzum, ne mübarek el var sende
vayy süper bir bilgi bence bu, gerçekten çiçeklerin büyümeyi durdurduğu dönemlerde toprak değiştirmeliyiz ben fikri tuttum. flores senden öğreneceğim çok şey var tattlımmmmm

selamlar arkadaşlar.
kolonşalarımım çiçekleri soldu ve tomurcuklar açmadan saradı kurudu. acaba yanlış bişi mi yaptım ? sizinkilerde mi böyle ? çiçek dalları hafif boynunu eğdi. sebebi ne olabilir ?
ayy o açık pembe renkli nekadar güzelmiş yaaa kesin nazar değdi bunlara.
bu sukulent cinsi çiçekler çok su istemiyor benimde var kalanşom 1 tane, çiçeklerimin içinde en az ona su veriyorum, topikte arkadaşlar yazmıştı çünkü çok sulayınca yaprakları yumuşayıp solmaya başlar diye.

laciiiiiii tekrardan önünde saygıyla eğiliyorum 30 saksı menekşe mi dedin sen

ayrıca çiçek korkutma isimli yeni profösorlük açıklamanda süper bir bilgi. sen 1 numarasın yaaa ne diyim ben sana
Ben 6 ay eßimin ailesine bişey söylemedim .çocuk terbiyeli olsun diye .kv çok kilo aldın sen dedi 6 aylık hamile halime
anammmmmm maşallah sana, ben daha 5 haftalıkken kanamam oldu 7 sülale duydu, zaten birde ilk 3 ayda 10 kilo aldığım için gizleyecek durumda değildim :))) helal olsun sana ve eşine valla. benimde eşim söyleme kimseye dedi ama ben sevinçten herkese yaymıştım hemen . herkes olmuyor sanıyordu o yüzden gururla yaymak istedim :))
tatlım bencede söyleme, bazı insanlar bu konuda nazarada geliyor arkadaşlarımın dediği gibi, hemde herkes bilmezse sen daha rahat olursun. öbür türlü birde millete ne diyeceğini bilemiyorsun, herkes soruyor üzüntün 50 kat daha fazlalaşıyor...

grapcım gezmeye değil cnm burdura yemin törenine gidiyoz..
lacimmm tatlım dönüşte uğrarımmm :)))))))
rabiş kuzum tekrar hayırlı olsun yrn hiç geçmez bilirim o günleri..
flores cim kaktüsüm şimdilik iyi büyüyo saksıyı değiştirince bnde korkuyom o zmn havalar ısınınca değiş yaparım.
kızlar bnde çanakkale yim gerçekten gezilesi bi yer deniz,hava,yeşillik,kavun,karpuz bol yaniii :)))))))

Beklerim .meydanda horozun orda kırmızı karanfil takıp beklerim gaaari.

Benim öyle oldu herkes biliyordu. Arkadaşlarım felan akrabalar da. Şubatın 13unde kürtaj olmama rağmen hala arayıp cinsiyet soran hamilelik nasıl gidip diyenler var ve ben her aramadan sonra akşamları ağlıyorum. çok zorumq gidip

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar, şükürle rolsun telefonum tamirden geldi, artık daha sık aranızda olacağım inşallah birde işlerimi düzene koymaya başlıyorum. Çiçeklerimi bile sulamadım 1 haftadır, ki ben haftada 2-3 kere sulardım, evde sürekli kalorifer yandığı için çabuk kuruyor toprakları.

Nilayım arapsaçı evin içini sevmiyor galiba, küçük saksılara diktiklerimden 2 tanesi evin içinde onlar halinden hiç memnun değil yapraklar filan canlılığını yitiriyor, bende bugün evin içinde ama tam güneş gören pencere kenarına aldım. zaten ana kök olan yani büyük saksıdaki çok şükür tuttu o kapalı balkonumda duruyor. ama ben öyle sevdim ki bu minişi, bütün odalarımda birer tane olsun istiyorum ama olmuyor, mutfağı sevmedi, salondaki gölge bölgeyi sevmedi, şimdi salonda güneş alan yere koydum bu sabah. birde akşam d.kontrol hapı takviyesi yapim bakim ne olacak çok merak ediyorum 1 kere deniycem

Zeynepcim, benimde fesleğen tohumlarımdan ortalama 10-15 tane filan çıktı ama bakalım büyüyeceklermi, filizler çıktıktan sonra büyümesi yavaşladı, acaba sera etkisi mi istiyorlar hala, poşetlesekmi yoksa??? papatya tohumlarımıda ekeli galiba 1 haftaya yakın oldu ama henüz çıkan yok. birtek nilayın gönderdiği biber tohumlarının hepsi çıktı maşallah, ama dediğim gibi filizlerin üstündeki poşeti kaldırınca sanki büyümeleri yavaşladı, ne yapsak ki????

Nazifem Allah bundan sonra sana o yaşadığın tüm üzüntüleri unutturacak bir sevinç verir inşallah sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla. gerçekten çok iyi bilirim millletin düşüncesizce sormalarını. benim komşum vardı bir teyze, birgün iş dönüşü yolumu kesti, hanım kızım dedi ben hesapladım sen evleneli 3 sene oluyor hala bebek yokmu hadi artık ama " demezmi..... bende o sıra zaten hergün hastanelerde test üstüne test, tahliller, vs vs. psikolojim zaten bozuk, birde üstüne bu gibi sözler çok yıkıyor insanı. o günden sonra hergün iş dönüşü sokağa girince beni bir korku alırdı yine görmesem bari şu kadını diye gizlenerek sessiz sedasız girerdim eve. birde pınar süt reklamı var ya, "büyüdüm büyüdüm bende anne oldum" diyor, o reklamda hep ağlardım, ben olamadım diye... yani o yüzden bizler bari bilinçli olalımda ilerde gençlere böyle sorular sormayalım, tamam kimi isteyerek yapmıyor ama kimi de istediği halde olmuyor, ozamanda bu sorular çok yaralayıcı oluyor.

Selamunaleyküm kızlaarr günaydınnn..
Hz.Fatıma anamızı kabrine defnettikten sonra Hz Ömer toprağa ey toprak! bilki bu Resulullahın biricik kızı Fatımadır ..ona iyi davran .
toprak dile gelerek ey Ömer sen de bil ki burası berzah alemidir !
kimlik degil amel öne cıkar .amellerimizin güzel dualarımızın kabul olması dilegiyle hayırlı cumalar.....

onların resmini koymuştum canım daha önece gerçekten çok çok hoş çiçekler. ilk aldığımda böyleydi. şimdi çiçekleri temizledim ve su vermiyorum bakalım ne olacak ?

evet canım insanlar sürekli soruyor zaten, sağ olsun eşim ailesine onlarda ne kadar tanımadığım insan varsa her kese anlatmışlar. gerçkten tanımadığım insanlar bile ( beni 1 kez görmüşler ) biliyorlar. eşime ve ailesine çok çok öfkeliyim.

Eklentiler

• IMG_0330.JPG
    124,5 KB · Görüntüleme: 68

sen de yaşadın demek bu bebek sıkıntılarını canım şimdi var mı peki bebiş ? Allah şu cuma günü hürmetine isteyen her kese nasip etsin
böyle münasebetsiz bir komşuda bende var. benim de 2 kaybım var zaten perişan durumdayım. her hafta soruyor inanamazsınız. o kadar bunaltıyor ki, en sonunda daha 1 ay oldu ters cevap verdim. çünkü 2. bebeğimi kaybedeli daha 2 ay olmuştu. o gündür ya görmezden geliyorum ya da merhaba deyip geçiyorum. eskiden düşünmüyoruz biz derdim. oda ama yaşın geçer, bidaha olmaz gibi saçma sapan şeyler söylerdi. annem değil k.v. değil. en iyisi mesafe koymak

Ben artik diyorum istemiyorum bi sure diye. Çok zoruma gidio cunku

evet kuzum ilk 1,5 sene biz istemedik, sonra dedik hadi olsun, ama olana kadarda 1,5 sene geçti, belki çok uzun zaman değil çoğu kişiye göre, ama insanlar sorularıyla, imalarıyla, laf sokmalarıyla insana bir ömür gibi geliyor o dönem.
Şimdi çok şükür bir kızım var, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasibetsin canım.
Geçen seneden kudret narı tohumlarımı buldum buldum.Birazı anneme birazı kv deye birazıda bahçeye
laciiiiiii yine yolun sonusun, biz ufak tefek çiçeklerle uğraşırken sen kudret narı filan seri imalata geçmişsin helal olsun.:))
Ben artik diyorum istemiyorum bi sure diye. Çok zoruma gidio cunku
nazife canım bu da güzel bir yöntem, ama sürekli soranları biraz bozmak iyi oluyor, yoksa hiç susmuyorlar.

hayırlı olsun kızın canım. darısı bize Allahın izniyle inşallah.

Kızlar şimdi ben bu akşam d.kontrol hapı vericem ya çiçeklere, böyle suda eriyecek bi tip değil, ben onu ezeyim iyice diyorum, her bitkinin toprağına serpim, üzerinede su dökim. olurmu öyle acaba, nasıl uygulamak lazım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…