günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar, şükürle rolsun telefonum tamirden geldi, artık daha sık aranızda olacağım inşallah
birde işlerimi düzene koymaya başlıyorum. Çiçeklerimi bile sulamadım 1 haftadır, ki ben haftada 2-3 kere sulardım, evde sürekli kalorifer yandığı için çabuk kuruyor toprakları.
Nilayım arapsaçı evin içini sevmiyor galiba, küçük saksılara diktiklerimden 2 tanesi evin içinde onlar halinden hiç memnun değil yapraklar filan canlılığını yitiriyor, bende bugün evin içinde ama tam güneş gören pencere kenarına aldım. zaten ana kök olan yani büyük saksıdaki çok şükür tuttu o kapalı balkonumda duruyor. ama ben öyle sevdim ki bu minişi, bütün odalarımda birer tane olsun istiyorum ama olmuyor, mutfağı sevmedi, salondaki gölge bölgeyi sevmedi, şimdi salonda güneş alan yere koydum bu sabah. birde akşam d.kontrol hapı takviyesi yapim bakim ne olacak çok merak ediyorum 1 kere deniycem
Zeynepcim, benimde fesleğen tohumlarımdan ortalama 10-15 tane filan çıktı ama bakalım büyüyeceklermi, filizler çıktıktan sonra büyümesi yavaşladı, acaba sera etkisi mi istiyorlar hala, poşetlesekmi yoksa??? papatya tohumlarımıda ekeli galiba 1 haftaya yakın oldu ama henüz çıkan yok. birtek nilayın gönderdiği biber tohumlarının hepsi çıktı maşallah, ama dediğim gibi filizlerin üstündeki poşeti kaldırınca sanki büyümeleri yavaşladı, ne yapsak ki????
Nazifem Allah bundan sonra sana o yaşadığın tüm üzüntüleri unutturacak bir sevinç verir inşallah sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla. gerçekten çok iyi bilirim millletin düşüncesizce sormalarını. benim komşum vardı bir teyze, birgün iş dönüşü yolumu kesti, hanım kızım dedi ben hesapladım sen evleneli 3 sene oluyor hala bebek yokmu hadi artık ama " demezmi..... bende o sıra zaten hergün hastanelerde test üstüne test, tahliller, vs vs. psikolojim zaten bozuk, birde üstüne bu gibi sözler çok yıkıyor insanı. o günden sonra hergün iş dönüşü sokağa girince beni bir korku alırdı yine görmesem bari şu kadını diye gizlenerek sessiz sedasız girerdim eve. birde pınar süt reklamı var ya, "büyüdüm büyüdüm bende anne oldum" diyor, o reklamda hep ağlardım, ben olamadım diye... yani o yüzden bizler bari bilinçli olalımda ilerde gençlere böyle sorular sormayalım, tamam kimi isteyerek yapmıyor ama kimi de istediği halde olmuyor, ozamanda bu sorular çok yaralayıcı oluyor.