- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- Konu Sahibi graphicdesigner
Miraycım hoşgeldin öncelikle evin hayırlı olsun. Huzurla oturun inşallah. Nerde oturuyorsun bizim buralarda dolu var sarkan petunya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Allah olmayanlara nasip etsin.Aydın'dayım.Siz neredeydiniz?Miraycım hoşgeldin öncelikle evin hayırlı olsun. Huzurla oturun inşallah. Nerde oturuyorsun bizim buralarda dolu var sarkan petunya
Evet sarmasik türlerinden de düşünüyorum ama hangisi karar veremedim bir an önce yapmam lazım artık geç kalıyorum.küçük bebişim olduğu için önceki gibi çok ilgileneniyorum yoksa çoktan doldurmustum terası.sizce hangi sarmaşık olmalı?ortancalara pek isinamadim nedense yapıp bi denemem lazım aslındaçiçeklerim çoktu aslında hepsini yıkamak için balkona çıkarmıştım bebisle ilgilenirken unutmusum soğuktan öldülersil baştan yani hersey.bu hafta bellis papatyasi telgraf çiçeği adini bilmedigim bi çiçekşakayık siklement ve açelya aldim.daha öncekilerden kalan da 2 tane mum çiçeğim kamelya ve barış çiçeğim kalanşo guzmanya orkide ve atatürk çiçeğim var he bide limon ağacımBen istanbul dayım canım.
Ayy çiçek seven birinin terası eminim muhteşem olur. Bence saran cins çiçeklerdende koy. Hanımeli veya yasemin de iyi olur. Ortanca da süper olur koca koca açıyor yaz boyu.
koçtaştadamı yok ama orda var ben aldımSarkan petunya bulamadım cook aradım
ooohhh maşallah daha ne olucakEvet sarmasik türlerinden de düşünüyorum ama hangisi karar veremedim bir an önce yapmam lazım artık geç kalıyorum.küçük bebişim olduğu için önceki gibi çok ilgileneniyorum yoksa çoktan doldurmustum terası.sizce hangi sarmaşık olmalı?ortancalara pek isinamadim nedense yapıp bi denemem lazım aslındaçiçeklerim çoktu aslında hepsini yıkamak için balkona çıkarmıştım bebisle ilgilenirken unutmusum soğuktan öldülersil baştan yani hersey.bu hafta bellis papatyasi telgraf çiçeği adini bilmedigim bi çiçekşakayık siklement ve açelya aldim.daha öncekilerden kalan da 2 tane mum çiçeğim kamelya ve barış çiçeğim kalanşo guzmanya orkide ve atatürk çiçeğim var he bide limon ağacım
Burda malesef yokkoçtaştadamı yok ama orda var ben aldım
İstiyorum ki çiçekten adım atacak yer bulamayimooohhh maşallah daha ne olucak
Ne kadar sarkıyormus senin aldığın pazarda gördüm bi yerde sarkan ama o çok uzayanlardan değil biraz sarkıyormuskoçtaştadamı yok ama orda var ben aldım
Aradığım petunya bunlardanBilmemde kac santim sarktigini resimde saksinin iki kati sarkiyodu ama benim minikler o kadar büyür mü bilmem çok küçük ler
Ayyy ne güzelpazarda olandan alıp deneyecem artık bendetamam işte benimkide bundan
Guzmanyamı neeeyyy.Evet sarmasik türlerinden de düşünüyorum ama hangisi karar veremedim bir an önce yapmam lazım artık geç kalıyorum.küçük bebişim olduğu için önceki gibi çok ilgileneniyorum yoksa çoktan doldurmustum terası.sizce hangi sarmaşık olmalı?ortancalara pek isinamadim nedense yapıp bi denemem lazım aslındaçiçeklerim çoktu aslında hepsini yıkamak için balkona çıkarmıştım bebisle ilgilenirken unutmusum soğuktan öldülersil baştan yani hersey.bu hafta bellis papatyasi telgraf çiçeği adini bilmedigim bi çiçekşakayık siklement ve açelya aldim.daha öncekilerden kalan da 2 tane mum çiçeğim kamelya ve barış çiçeğim kalanşo guzmanya orkide ve atatürk çiçeğim var he bide limon ağacım
Evet guzmanyahoşbuldumGuzmanyamı neeeyyy.
Hoşgeldin ben laaci.menekşeci laaci.
Kaktüslerle birlikte su veriyorum ben ama benimkiler minik dal.Ya anlamıyorum benim kalansolarimin yaprakları hep yumuşuyor toprak kurumadan su vermiyorum batı taraftaki pencerede Duruyor ama yumuşuyor yaprakları delirecegim