- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.599
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Şu mesajdaki küçücük oka tıklayınca oraya ışınlanacaksın canım :)
Bahçeler için daha uygun olan türler var mesela kaynana dili dediğimiz opuntia. Eğer iri cins opuntia ise saksıda bir süre güzel gelişir, daha da büyüyeceği zaman şekil bozukluğu olabilir. İnşallah böyle bir şey değildir seninki :)cnm arkadaşım yasemin diye yazıyım diyom adını bilmeyen yeni arkadaşlar olduğu için grapcım diyerek başlıyomm
veeeee kaktüsümün resmini en kısa zmnda yolluyommmm
flores göremedim cnm adım adım anlatsan merak ettim yawwwwwŞu mesajdaki küçücük oka tıklayınca oraya ışınlanacaksın canım :)
kıssssssssss şimdi gördüm aldığımız yerlerde de hep leğenlerde hatta susuz yemsiz bi şekilde akvaryumda denedik olmadıŞu mesajdaki küçücük oka tıklayınca oraya ışınlanacaksın canım :)
Enemmm bu benim opuntia subulata'ma benziyoorr :) hatta aynı cins olabilir. Maşallah seninkilere de :)Eki Görüntüle 1478915 Eki Görüntüle 1478917 florescim işte bu bugun bahsettiğim kaktüs yanındaki komşudan aldığım yeni kılıcım
ben çok sabırsızım gazelcim kökleri yumuşayınca yapraklar kendini iyice salınca hmn çöpe napıyım bu konuda çok uyuzum önce suluyom bi kaç gün karantinaya alıyom tutmayınca anlıyom köklü aldıklarımda bişey olmuyo genelde annemden köksüz aldıklarım buruş buruş oluyo
Kız bu benim deve gibin kaktüsün aynısıymîş .Bu pek kibarmış .Eki Görüntüle 1478915 Eki Görüntüle 1478917 florescim işte bu bugun bahsettiğim kaktüs yanındaki komşudan aldığım yeni kılıcım
Bisikletlemi .Kız oturlarda hep yarış pisleti kullanıyorlar .Turşu olursun .Dizlik koruma vs imdaaaaaaat.Günaydın kızlar
Bugün eşimle birlikte Çanakkale'ye gidiyoruzşehitlere saygı - bisiklet turuna katılacağız. Haftasonu boyunca sürecek. Büyük bir organizasyon olacak inşallah güzel geçer. Çiçeklerimi de suladım çıktım artık onlar için dua edicem başka yapabileceğim bir şey yok
Tüm Türkiye'den katılım olacağı için profesyonel olmak gerekmiyor lacicim. Molalı falan olacak, yavaş bir tur olacak. Önden giden gitsin tabii tutan yokBisikletlemi .Kız oturlarda hep yarış pisleti kullanıyorlar .Turşu olursun .Dizlik koruma vs imdaaaaaaat.
Yinede çok zevkli
Belki yakındır.sırt çantana çiçek doldur gel .
vaooovvv laci sen aştın iyice yaa, ne olmuş o kaktüse öyle kuzum ben kaçırdım galiba, ipmi bağladın sen ona ne ettin ???Eki Görüntüle 1478837 Menekşelerim renk değiştiriyo ,kaktüslerim şekil
ama ben yeni renkler üreticektim duydular beni
Buda aşı kaktüsüm çatlak profesör olcam yakında
nilayımmmm ayy hayırlı olsun yeni kaktüsün ve kılıçlaın mükemmel görünüyorlar, kılıçlar kocamanmış kız maşallah.Eki Görüntüle 1478915 Eki Görüntüle 1478917 florescim işte bu bugun bahsettiğim kaktüs yanındaki komşudan aldığım yeni kılıcım
ayyy süpermiş yaaa nekadar zevkli olur keşke bende katılabilsem ama artık benim minik kuş büyüyünce...Günaydın kızlar
Bugün eşimle birlikte Çanakkale'ye gidiyoruzşehitlere saygı - bisiklet turuna katılacağız. Haftasonu boyunca sürecek. Büyük bir organizasyon olacak inşallah güzel geçer. Çiçeklerimi de suladım çıktım artık onlar için dua edicem başka yapabileceğim bir şey yok
Kılıcin çiçeği çok hoş kokuyomus duyduğum kadariyla
Kendimle ilgili olana cevap vereyimŞimdi arkadaşlar beni hiç kimse kaale almadığı için sorularımı madde madde olarak soracağım, bu şekilde sorularım arada kaynamaz
1- resimlerde yayınlamış olduğum fidelerimi ayrı saksıya nezaman almam gerekiyor? biberler baya sık çıkmış, ayırsamı onları acaba yoksa henüz erkenmi? fesleğenleri biraz daha bekleticem çünkü çok fazla çıkmadılar nedense. sizlerin fesleğen tohumları ne alemde?
2- flores canım benim, o saksıyı oje ile boyamayı bana ayrıntılı olarak yazarmısın? bugün evdeyim bir deneme yapayım bari canım çok çekti :)
3- laci tatlişkom 1 hafta evvel suya koyup gittiğim menekşe yaprağım henüz köklenmemiş onu bekliyoum. nezaman köklenir acaba?
4- yaprak çıkaran soğanımı ve henüz yaprak çıkarmamış olan soğanımı açık balkona almıştım dün, acaba doğrumu yaptım? yoksa içeri alayımmı?
vaooovvv laci sen aştın iyice yaa, ne olmuş o kaktüse öyle kuzum ben kaçırdım galiba, ipmi bağladın sen ona ne ettin ???
nilayımmmm ayy hayırlı olsun yeni kaktüsün ve kılıçlaın mükemmel görünüyorlar, kılıçlar kocamanmış kız maşallah.
kaktüste hakkaten uzayan bir cins gibi inşallah dev gbi olur :)
ayyy süpermiş yaaa nekadar zevkli olur keşke bende katılabilsem ama artık benim minik kuş büyüyünce...
Allah yolunu açık etsin kuzum
bu arada albümüne baktım süppper yaaa o saksıya ölüyorum ben.
Kaktüsüme baßka bir cins kaktüs aşısı yaptım ve bağladım .Şimdi arkadaşlar beni hiç kimse kaale almadığı için sorularımı madde madde olarak soracağım, bu şekilde sorularım arada kaynamaz
1- resimlerde yayınlamış olduğum fidelerimi ayrı saksıya nezaman almam gerekiyor? biberler baya sık çıkmış, ayırsamı onları acaba yoksa henüz erkenmi? fesleğenleri biraz daha bekleticem çünkü çok fazla çıkmadılar nedense. sizlerin fesleğen tohumları ne alemde?
2- flores canım benim, o saksıyı oje ile boyamayı bana ayrıntılı olarak yazarmısın? bugün evdeyim bir deneme yapayım bari canım çok çekti :)
3- laci tatlişkom 1 hafta evvel suya koyup gittiğim menekşe yaprağım henüz köklenmemiş onu bekliyoum. nezaman köklenir acaba?
4- yaprak çıkaran soğanımı ve henüz yaprak çıkarmamış olan soğanımı açık balkona almıştım dün, acaba doğrumu yaptım? yoksa içeri alayımmı?
Maşallaaahh bir euphorbia milii ve bir opuntia subulata daha varmış