Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Merhabalar,

Benim de bir adet çam agacım var büyük saksıda fakat kısın kurudu. Ne yaptıysam yeniden yeşertemedim. Belki buralarda bilen birileri vardır. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
tatlım merhaba, benim çam ağacım var balkonda 2 tane, kışın yaprakları baya sarardı kuruyacak sandım ama sulamaya devam ettim hep kurudukça, şimdi güneş açtıkça ve havalar ısındıkça rengi yeşermeye başladı, ayrıca bitki besini veriyorum güçlenmesi için. seninde bitki besini vermeni tavsiye ederim tatlım. şimdi resmini çekip eklerim br dk bekle :)

bitki besini nedir ? Acıkcası etrafımda öyle ciceklere düşkün kimse yok o yüzden ilk kez duydum ? Ay cok sevindim benimki de yeserir umarım

Hoşgeldin graapp
Güle güle büyüsünler
Biberler ne tatlı görünüyor ya

bitki besini nedir ? Acıkcası etrafımda öyle ciceklere düşkün kimse yok o yüzden ilk kez duydum ? Ay cok sevindim benimki de yeserir umarım
tatlım yarım bim e gelecek fiyatıda çok uygun küçük bir şişede satılan sıvı bir ilaçtır bitki besini dediğim şey. 1 kapak sıvı bitki besinini 1 yada 2 litre suya karıştırıyorsun o su ile çiçeklerini yada ağaçlarını sulayacaksın. inşallah kendisini toparlar hiç üzülme. bak benimkilerin resmi şu, daha sarıydı baya rengi gitmişti yavaş yavaş toparlıyor mşallah

ay masallah ya! benimki bodur bunların yanında :) 60 cm fln ancak var galiba.

oyyyy canım yaaaaa özledim vala seni kuzum sukulent kraliçem benim . valla bak evdeki sukulent çiçeklerime bakınca hep sen geliyorsun aklıma :)
Ah canımm ben de seni özledim
Tatilinden memnun kalmışsındır umarım.
Bu arada dallı sukulent-kaktüs arası şeyimi boyalı saksıya almıştım. İlk sayfaya koyalım demiştin ya, galerimde mevcut kendisi :)
Sukulent ağacını da resimledim kendime de dal aldım
Topraktaydı ama köklenmedi suya koydum ben de.
Benjamini de toprağa koymuştum ama o da tutmadı galiba sapsarı oluyor yaprakları

kızlarrrrrrrrrrrrrr ah kızlar bu gün ne oldu resmen benim eşim kızımdan beter bir yaramaz!!!!!
bugün çiçeklerime baktım özellikle arapsaçımı fısfısladım ferahların canlansın güzelleşsin büyüsün diye, ona herzaman ayrı özel bir bakım yaıyorum biliyorsunuz. ben fısfıs yaptıktan sonra bi baktım kızım almış eline blkonda tuttuğum yağ sökücü fısfısı, çiçeklere doğrultmuş, aklınca onları suluyor. e tabi daha küçük olduğu için gücü yetmiyor basmaya bende hadi elinden çekipte ağlatmiyim dedim gidimde mutfağa gerçek fısfısı eline verip yağ sökücüyü alayım dedim, gittim mutfağa geldiğmde bir ne göreyimmmmmmmm eşim kızımın elinden fısfısı almış, çiçeklerime doğrultmuş sıkıyor çılgına döndüm elinden nasıl çekip aldığımı bilemiyorum o an. hemen feryat figan cırlamaya başladım "hangisine sıktın çabuk söyle, gerçekten sıktınmı, sen hiç görmedinmi, bu yağ sökücü, sen ne biçim insansın, sen çocuktan betersin, çabuk söyle, hangisine sıktın söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...." diyerek cırlamaya başladım. eşimde korktu bişey diyemiyor , ben daha fena coşuyorum çünkü biran evvel söylesinde yıkıyayım diye, birde arapsaçımı göstermezmi!!!!!!!!! buna sıktım diyerek benim resmen beyin dalgalarım yanmaya başladı aklımı oynattım, hepiniz biliyorsunuz arapsaçını nasıl sevdiğimi, ona nasıl ilgi gösterdiğim, 6 tane ayrı saksıya dikip gözlerinin içine baktığımı en iyi siz bilirsiniz. kafayı yedim. başka hangisine sıktım dedim, biber tohumlarıma ve fesleğen tohumlarımada sıkmış delirdim resmen. arapsaçıma hemen bol bol bitki besinli su döktüm şakır şakır, saksının altından fazlasını akıttı ama hiç olmazsa o kimyasal akmıştır gitmiştir inşlallah yaa.... biber ve fesleğen filizlerimede fısfısla bol bol şakır şakır suladım. bakalım ne olacak.
ahh bakın hemde arapsaçım tam canlanmaya başlamış yeşermiş yukarı doğru yönelmişti yaprakları yaaa kendi kendime nazarmı değdirdim ben ne yaptımmmmmmm

ayy grapcım ben senin çam ağacının olduğunu bilmiyordum maşallah
zeynebim ben birgün evimdeki tüm çiçekleri tek tek resimleyip koyacağım foruma, yarım yamalak oldu hep, tamamını koyacağım inşallah. çamlarım balkondaydı , kışında bizim buralar çok soğuk ve rüzgarlı olduğu için çıkıpta çekemedim resmini :)
ayyy yerim ben seni albüm mü yaptın sen süpersin, şimdi şu kızıma bi r bakayım hemen bakacağım uzun uzun ayy çok sevindim harikasın.
ama benjaminin tutmaması çok ilginç . çk şaşırdım bi resmini çek bakim ben??

Canım üzülme ya inşallah bişey olmamıştır eşin neden karışıyor ki çiçeklere ?

Akşam eve gidince çekeyim. İlk gün sudaydı aslında sonra senin dediğin geldi aklıma direkt toprağa koydum. Bu arada biberiye vardı 3 dal onlar da tutar gibi oldu bıraktı anlamıyorum noluyor

hoşbuluk güller apartmanımızın bahçesine ait hormon var mı bilgim yok ama yoktur hobi bahçesi yeniketten bahçe almıştık oraya ait evdeki çiçekler hormon kesinlikle yok

tşk ederim canım doğuştanmış sonradan farkettik ciğerlerde sorun var evde gece gündüz oksijen kullanıyom dr sade menekşe değil çiçek açan çiçekleriyasakladı menekşelerin resimleri vardı en kısa zamand yüklüycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…