- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- Konu Sahibi graphicdesigner
ayyyyyyyyyyyyyy hemen şu mesajlara cevap yazıp yapacağım resmin çekip ekleim çok heyecanlandım yaaaa süpersin kuzu süpersnnnnnKendimle ilgili olana cevap vereyim Bu arada kim kaale almıyormuş seni
Öncelikle leğen gibi geniş ve biraz derin bir kaba ılık su koyuyorsun. İçine aseton damlatan var ama ben işe gitmeden iki dakika içerisinde hallettiğim için aseton falan görmedi gözüm. İstersen iki türlü de denersin.
Aseton koyduktan sonra biraz karıştırıyorsun, ojenin fırçasını çıkarıyorsun, sıyırmadan suyun üstüne tutuyorsun, damlıyor.
Suyun üzerinde dağılması lazım. (Sanırım aseton bunun için kullanılıyor.)
Ebru boyaları gibi açılıyor inceliyor o damlacık.
Kaç renk istiyorsan ona göre damla damla gidiyorsun. Şekil vermek istersen kürdanın ucu ile yapabilirsin.
Sonra boyanacak kabı alıyorsun ve nereyi boyamak istiyorsan orayı yavaş yavaş suya daldırıyorsun.
Hemen yapışmıştı benimkine ojeler. Yapışınca da sudan çıkarıp kurumaya alıyorsun.
İşte bu kadar :)
laciii canım çok sağol cevapların için ayyyy ozaman içerimi alayım ben soğanları hemen alıyorum hemen hemen....Kaktüsüme baßka bir cins kaktüs aşısı yaptım ve bağladım .
Soğanların yerini değiştirme .ölüyollaa
Menekşeler enaz 3-4 haftada olur
Ama ben hep toprağa diktim direk yeeni bir karışım menekşe üreteceğim onlar 2 haftafır suda beklemedeyim .
Biber vb fidanlarına gelince sık olmaları önemli değil bırak büyüsünler iyice .Annem fidan yapar ondan biliyorum .
Ojeli kavanoz yapmak istiyorum bende
menekşe yaprağımın durumu gayet iyi görünüyor bence tutacak, bi köklensin bakalım benide menekşeci yapacaksınız :)
tohumları ellemiyorum ozaman sağol bilgi için.
ojeli kavanozu ben yapıcam şimdi ama kızım uyanıp duruyor çıt çıkaramıyorum evde...
euphorbia milii ayyyyy en kısa zamanda bende bulup almak istiyorum bu çiçekten maşallahhh çok güzel yaa.
laci yaaaa sen hakkat yolun sonusun resmen seri üretime geçtin maşallah diyorumEki Görüntüle 1479469 Bu da yaprakların bıçakla çizilip birleştirilerek karışım renk üretmek için 2 haftadır suda bekleyen menekşe yapraklarım.