- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Dibinden çıkmadı yavrusu hep kırdığın yerlerden çıkıyo benimkinde , bi ara atarım fotosunu .....flores cnm bayağı bi dışardamı mı bakıyon yani
laci cnm demek amca doğru demiş alırken çok büyür diye hmmm demek ucundan kırıp tutar demek bide tatlım dibinden yavru veriyo ordanda alsam tutar dimi çok soru sordum napıyımmm
Yılbaßı çiçeğinin olduğu masa gibi raf gibi nasıl bişey öyle kullanışlı bişeye benziyo nerden bulabiliriz onu.
sanırım bnmde böyle bi rafa ihtiyacım var kuzum çiçeklerim için çokmu kıskanç olduk neeeeYılbaßı çiçeğinin olduğu masa gibi raf gibi nasıl bişey öyle kullanışlı bişeye benziyo nerden bulabiliriz onu.
dün soğanları içer aldım, dediğin gibi biraz daha havalar yumuşasın, şuanda çok rüzgar ve kuru soğuk var.grapcım fesleğenlere bnde anlam veremedim kuzum bu 2. denememdi bi daha almam yawwww
soğanlara gelince bnmkiler hala sıcak odada biraz havalar ısınsın dışarı alıcam anneminki yazın dışarda kışın soğanlarını içeri alır ama onunkiler hala patlamamış
şu an lapa lapa kar yağıyo burda
boyama işine gelince bi fikir vermek istiyorum zamanında bnde boyamayla uğraştım koza,ceviz,toprak saksı ve süs kabağı çok boyadım bildiğin nalburdan soba boyasıyla içinede bi güzel sim çok hoş duruyo hmn kuruyo biraz koku yapıyo o kadar
eğer rafın demirse soba boyası uyar cnm
maşallah su perisi ne güzeller hepsi çeşit çeşitttt :)))))
Yılbaßı çiçeğinin olduğu masa gibi raf gibi nasıl bişey öyle kullanışlı bişeye benziyo nerden bulabiliriz onu.
rabiacım ohhh iç sefan olsun, nezaman eve döneceksin canım yaa senin yerine ben meraktan çatlıycam, tohumlar ne durumdadır acaba , kesin coşmuşlardır ben sana diyim. sessizliği seviyor çiçekler. ben 1 hafta yoktum maşallah hepsi coşmuş resmen.
Nilayım desene bende fesleğen az çıktı diye bekleyip duruyorum, demeki nazlı bişey bu fesleğen okadar tohum ektim aşşağı yukarı en fazla 10 tane fide çıktı. Allah bereket versin ozaman ne diyelim :)
ayyy laci dediki yerini değiştirirsen ölür dedi soğanlar için, bende hemen yine kapalı balkonuma aldım :))) ne yapim şimdi bilemedim :)
superisi mşallah yaaa menekşelerin resmen dev menekşeler gbi harikaymış, dalları bile upuzun uzamış.
o ölen çiçeğin çok dayanıklı bir tip çiçeğe benziyor nasıl oldu da öldü acaba???
laci kuzum o sorduğun çiçeklik bende de var ama halaaaaa boyanmayı bekliyor, eski birşeydi bir eskiciden almıştım, dedim beyaza boyar kullanırım ama boyayacak bir adam bulamıyorum, eşim yada babam insafa gelipte boyarlarsa bende kullanmaya başlıycam inşallah. hem yerden tasarruf hemde dekoratif duruyor. eskicilerden filan bulunur aslında ama işte denk gelmesi lazım...
ayyy cnm arkadaşım bnm bende telgraf çiçeğime gözüm gibi bakıyom mutfakta iyi bi yerde şimdi küçük yapraklar veriyodün soğanları içer aldım, dediğin gibi biraz daha havalar yumuşasın, şuanda çok rüzgar ve kuru soğuk var.
çok şükür arapsaçıma birşey olmadı yağ sökücüden sonra, Allahım bir büyüse bir sarksa şöyle saksıdan dünyalar benim olacak. gözüne bakıyorum varya. hem çok sevdiğim bir bitki hemde senden geldiği için çok daha kıymete bindi.
vayy seninkide süper fikirmiş bu işi ilerlettiğimde bu yolada başvuracağım kesindir :)
kızım bi rahat bırakmıyorki dün nekadar hevesliydim akşama kadar mahvetti beni yapışık ikiz gibi dolanıyoruz evde :) uyuyuncada bi öksürüyor ardından kusuyor ytak yorgan üst baş batıyor... şuan müsait gibi görünüyorum hemen şu ojelerimi bulayım...
İnşallah sever 2 renk vardı simdi bu 3. Daha çok olsa daha çok alsam keske. Ama hafta sonu bike evde duramadigim için ilgilenemiyorum ciceklerimleKızlaaaarrr ben geldim bugün yine bizim burdaki çiçekçilere gittim, yani çiçekçi derken yol kenarlarında büyük yerler oluyor ya hani hem bahçe çiçekleri hem ağaç hem toprak vs vs satılan büyük bir yer. bizim evin ykınlarında çok var böyle yerler, birdaha gittiğimde resmini çekerim bayılırsınız varya rüya gibi envayi çeşit bitki var.
ben sıklamen aldım 1 tane 5 liraya, 2 liradan 3 tane çilek aldım, yetiştirip orgnik olarak kızıma yediririm diye:
ahhh birde buz çiçeği 0,65 kuruştan 10 tane filan aldım, saksılara diktim, fakat saksılarım eksik, oyüzden yarısını ekemedim henüz. telefonumum ekranı kırık şuanda tamirde, gelince resimlerini çekip yayınlarım hemen.
nilayım inşallah telgraf çiçeğin coşar benimki gibi bir köşeyi kaplayacak hale gelir. dediğin gibi betüş diş çıkarıyor sanırım çünkü grip gibi değil, çok fazla çiş ve kaka yapıyor, günde 1 kere gibi kusuyor, ateşi yükseliyor hemen şurup veriyorum filan. inşallh kolyca çıkararı şu azı dişlerini hem betüş hemde sidelyam.
nazifem kalanşon hayırlı olsun, yerini severse varya hayatta bakımı en kolay çiçeklerden biri bence. ben ilk önce işyerime götürdüm orayı sevmedi kimyasal kokular var heralde ondan. şimdi cama yakın duvar rafıma koydum oraya bayıldı.
Ben biliyom ben Çook ilginç bişey.bir sap kesiyorsun tersten suya daldırıp köklendiriyorsun yani şemsiyeyi ters çevirip.Birde şemsiye diye bilinen salon bitkisi nasıl çoğaltılır bilen varmi