eee diyet spor nasıl yapıcaz burdamı paylaşıcazzzzzz kıslarrrrrrrrr öpüyom sizi
hareket gelmeli hadi bklımmmmm
nilayımmmm herkes gün içnde ne spor yaptığını, ne yediğini nelerden uzak durduğunu hergün elinden geldiğince paylaşsın. böylelikle hepimiz birbirimizden ilham alırız "ooo bak nilay bugün kendisini tutmuş 1 tepsi su böreği yapmış ama 1 dilim bile yememiş" filan deyip herkes birbirinden ilham alarak kendisini tutar diye düşünüyorum.
Hep beraber şekillenelim inşallah :) kızlar yaprak güzelimi hatırlarsniz belki. Boyu çok uzamisti ve alt yapraklar artık çok güçsüzlesmisti. Graphcımin güzel tavsiyeleri oldu denedim ama düzelmedi. Ne çiçeğimi ne kendimi üzmemeK adına kestik çiçeğimizi şu an üç kardes oldular :) inşallah yine boy atarlar sağlıkli sıhhatli :)
ayy canım çok sağlıklı görünüyor yarak güzellerin çok iyi yapmışsın canım, benimde var biliyorsun ve zaman zaman kesinlikle bu şeklde kesili budamak çok faydalı oluyor. beim yaprak güzelim bir coşmuş bir coşmuş sorma, birazdan resmini çekip paylaşacağım şaşıracaksınız.
Canim zayıf olmak güzel olmak için yeterli değil inan ki. Şekil çok önemli, çok var balık etli olup çok güzel olan, ve yine çok var zayıf ama sarkik ve şekilsiz vücudu olan. Ama burada hep beraber hem sağlık hem güzellik ve tabi hemde moral için beraber paylaşımlarda bulunabiliriz :)
kesinlikle ktılıyorum zayıflıktan önce şekilli olmak çok çok çok önemli ne şişmanlar vr, ne balık etliler varki bakıyorum benden çok daha güzel duruyor vucutları ve giydiği kıyafetler. o yüzden de kızlar spor şart, en güzel şekillendrici sporlar ise, ya mekik, ya yerde yatılıp yapılan hareketler fiilan.
cnm yaprak güzelin böyle daha iyi olmuş sanki çok arsız bi çiçektir camın önüne bi koysan biide bol güneş alsa inan 1 ayda nasıl boy atar gelişir bnde de var bnmki resmen çoştu yanlardan alıp alıp hediye veriyom çok boy attı
nilayım senden gelen yaprak güzelim hala kendine gelemedi am ben ısrarla onu yaşatacağım inşallah, bugün yine bitki besini verdim sevgilerimi gönderdim kendisine :)
Kızlar papatyalarimda çıkmış. Artık üstünü açtım çünkü zinna çiçeklerim çok boy attı :)
oyyyy maşallah yaaa çok tatlılar , ah benim filizlerimi bi görseniz benimkilerde çok tatlı biraazdan paylaşacağım. peki bu tohumlar filiz verince hemen ayırmamız mı gerekiyor nasıl bir yol izleyeceğiz kızlar???
Kızlaaaarr görüşmyeli nasılsınız? Sizin filizleri görünce kendi çiçeklerimi özledim tohumların üstünü örtüp bıraktım acaba ne haldeler ya
Bu gece rüyamda bebeğim oluyordu emziriyordum sağ göğsümden çok değişikti hayrolsun inşallah :)
Ben yokken sağlıklı yaşam hareketi başlamış
ben 163 ve 64 kiloyum
ben de dün çok gaza gelmiştim akşam. Eve bi gidiyim sporuma başlayacağım
bugünden itibaren diyete başlıyorum :)
Ben 2 sene önce spor ve yediklerime dikkat ederek 54 e düşmüştüm hedef 55
Bu arada Sinopa taşınma ihtimali devam ediyor haber bekliyoruz benden bu kadar
rabiacım seni çok iyi anlıyorum bende tatildeyken hergün aklım çiçeklerimde ve tohumlrımdaydı, eve gelince muhteşem bir manzara ile karşılaşacağına emin olabilirsin tatlım. saksı ful dolu olacak bak gör.
zayıflama hareketimize hoşgeldin kuzum:)
Doğum günümdü 13 Şubat. Bebeğim vardı o zaman babası bütün çiçeklerden üçer tane koydurMuştu kocaman bukete. Çok güzel ve anlamlı bi çiçekti. Olduğu Gibi kurusun diye avizeye ters bi şekilde taktik etrafına sarılan bezlerin ucundan. İki hafta sonra odaya girdiğimde sehbanin üzerine düşen tek çiçegi gördüm. Sarı bir lale. Meğer yavrum bırakmış yaşamayı bırakmış onu çok seven annecigini babacığını. İnşallah görüşürüz bi gün yavrularımizla. Bi kerecikte olsa sarılıp kokularını içimize çekeriz. Ben cehenneme gideceksem bile cennetin önünden geçerken rüyamda gördüğüm o minicik pamuk ellerini sallasn bi kere anneciğine
canım inan çok derinden kalbimi sızlattı senin bu kalbinin en derinliklerinden yazdığın şu cümleler. Allahım sana en yakın zamanda inşallah yeni ve sağlıklı bir bebek nasibetsin ve bu üzüntüleri sana unuttursun kuzum. herşeyin en güzelini yaştsın inşallah Allah sana.
grapcımmmmm nirdesinnnnnnn kıssssssss bitmedimi tatil :)))))))))
gelde dedikodu yapalımmmmm
kuzum geldimmmmmmmmm.......
kılıçlar evimin diğer çiçekler hobi bahçeme ait
superisi öncelikle aramıza hoşgeldin canım benim.
süper bir giriş yapmışsın evinin bahçenin güzel çiçekleri ile. hepsine maşallah diyorum süperler hepsi coşmuş büyümüş.
hobi bahçem dediğin yer neresi evinizin bahçesimi acaba orayı anlayamadm kuzum? güller çiçekler hepsine 41 kere maşalalah yaa, hormon varmı bunlarda tatlım ne güzel büyümüşler?
Bu da benim ilk meneksem. Menekşe hakkında bilmem gerekenler neler acaba. Ben kuzey cephedeki pencereye koydum.
hayırlı olsun menekşen tatlım. bende tezgahımın üzerindeki menekşeleri tatile gitmeden evvel arka balkonuma almıştım, tüm tomurcukları ve çiçekleri solmuştu. geldiğimde bir baktım yeni bir çiçek tomurcuğu gördüm açmaya başlamış nerdeyse çokkkk sevindim. benim arka balkonum serindir ama kapalı balkon direk rüzgar almıyor. güneşi ise sabahları çok az bir vakit alıyor o da direk menekşeye gelmiyor. ama gün boyu aydınlık bir yer. oryı sevdiiler sanırımçok mutluyum.
kızlar düşündüm taşındım
kararımı verdim bende artık bakımı kolay kaktüs ve sulukent çiçeklere bakmaya karar verdim
amma tabi sizlerden de fikir almak istiyorum kaktüsler küçük ve çabuk büyümüyo varsın öle olsun nerde kolay bakabilirim.
aldığım çoğu çiçek mort olmaya başladı bi kaçı yani ondan bu karara vardım
ayyy nilayımı kızdırmış bu çiçekler... canım arkadaşım bende çiçek açan çiçekleri o yüzden pek sevemiyorum çok narin ve kısa ömürlü oluyorlar. en güzel çiçekler bence, yaprakları güzel olan, yaz ve kış yeşil kalabilen sağlam yapılı çiçekler. evimdeki çiçeklerinde çoğu çiçek açmayan cinslerden oluşuyor zaten. bence doğru bir karar vermişsin. ma kaktüs cinsleride hakkaten çabuk büyümüyor. o yüzden yaprağı güzel olan tüm bitkilere göz atmanı tavsye ederim. bende sana tavsiyelerde bulunurum ilerleyen zamanlarda.
Gazeeeel Ankaradan gelen menekşe yaprağım patlamış .
laci sana ankaradan menekşe yprağı mı gelmişti? kim yollamış kuzum haberim yok benim.
birde neden kapkara yazdın canım? ne oldu hayırdır nşallah ben anlayamadım?
benimde vardı 5 yıl öncesine ama hastanede yattığım için bakımı olmadı öldü dr yasak dedi sularken yapraklarnı ıslatma haşladığın yumurtanın suyunu soğuyunca dök yumurta kabuklarını toprağa göm faydası olur
canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah ne gbi bir rahatsızlığın olmuştu şimdi iyimisin??
birde doktor sana menekşe bakmanı mı yasakladı?